Partners

Intramed

Slimme en betrouwbare praktijksoftware voor therapeuten, dat is al 29 jaar onze specialiteit. Werken in de zorg doe je natuurlijk met passie en aandacht voor je cliënt. Dankzij onze slimme praktijksoftware bespaar je (administratieve) tijd en voldoe je altijd aan alle wetten en eisen. Wij volgen alle ontwikkelingen immers op de voet. Zo kan jij focussen op het verlenen van zorg. Kijk wat wij voor jou kunnen betekenen.
Bezoek de website »

Intramed
Intramed

SpotOnMedics

SpotOnMedics is op een missie om fysiotherapiepraktijken te transformeren van traditioneel naar digitaal werken. Dit in de vorm van een innovatief All-In-One platform voor praktijksoftware en financiële diensten. Het idee ontstond in 2010 en inmiddels werken meer dan 3.000 fysiotherapeuten dagelijks met de software. Met de krachtige, gemakkelijk te gebruiken, geïntegreerde set van praktijk applicaties, werken praktijken aan hun toekomst.
Bezoek de website »

SpotOnMedics
SpotOnMedics

Kiesvoorjezorg.nl

KiesvoorjeZorg.nl is dé vergelijkingssite binnen de zorg. Het biedt inzicht in de faciliteiten, geboden zorg en andere gegevens van alle zorgaanbieders in Nederland. Daarbij biedt het als eerste platform ook de mogelijkheid om deze aanbieders écht gemakkelijk met elkaar te vergelijken op deze punten. Het doel van KiesvoorjeZorg.nl is om de toegevoegde waarde van zorgaanbieders transparant en zichtbaar te maken.
Bezoek de website »

Kiesvoorjezorg.nl
Kiesvoorjezorg.nl

© copyright 2023 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF