Adverteren
Gezondheid en fysiotherapie

Hierhebikpijn.nl is de grootste fysiotherapiewebsite van Nederland. Jaarlijks voorzien wij miljoenen bezoekers van hoogwaardige informatie over gezondheid, lichamelijke klachten en fysiotherapie. Daarin zijn wij gespecialiseerd. Hierdoor weten we een groot publiek te voorzien van correcte, begrijpelijke en betrouwbare medische informatie.

Doelgroep

Onze doelgroep bestaat grotendeels uit mensen die op zoek zijn naar informatie over gezondheid, blessures en lichamelijke klachten. Daaronder vallen mensen met eenvoudige klachten maar ook patiënten met de wat serieuzere (chronische) aandoeningen. Daarnaast weten ook fysiotherapeuten, huisartsen, docenten, studenten en andere gezondheidsprofessionals ons te vinden. Indien u wilt adverteren op het gebied van gezondheid en/of fysiotherapie, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Hoe werken wij?

De informatie op Hierhebikpijn.nl is gratis toegankelijk voor iedereen die meer wil weten over gezondheid, lichamelijke klachten en fysiotherapie. De kracht van Hierhebikpijn.nl ligt in de nauwe samenwerking tussen de (medische) redactie en SEO-, IT- en marketingspecialisten. We gebruiken het zoekgedrag van de doelgroep om met content op maat deze doelgroep optimaal te bereiken. Onze content wordt geschreven door hoogopgeleide gezondheidsprofessionals zoals fysiotherapeuten en bewegingswetenschappers. Zo is de kwaliteit altijd gewaarborgd en kunnen onze partners adverteren op een betrouwbare gezondheidswebsite met een groot bereik.

Contact

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor informatie over de advertentiemogelijkheden en onze tarieven.

© copyright 2024 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF