Fysiotherapeut

Heeft u lichamelijke klachten waarvoor u bij de fysiotherapeut langs wilt gaan? Doe dan nu online op onze website de check en ontvang een persoonlijk en uitgebreid advies. Dit is een handige manier om inzicht te krijgen in uw klachten. Onze check geeft u een indicatie van de aandoening waar u mogelijk last van heeft. Ons advies en alle informatie is op basis van wetenschappelijke literatuur beschreven. Onze check wordt regelmatig aangevuld met recente ontwikkelingen, nieuwe inzichten en aandoeningen.Fysiotherapeut oefening

Fysiotherapeut bezoeken

Voordat u een bezoek brengt aan de fysiotherapeut kunt u op onze website een uitgebreide check doen. Doorloop de volgende stappen:

  • Doe de check op onze website.
  • Bekijk ons uitgebreide advies.
  • Maak een afspraak bij een fysiotherapeut bij u in de buurt.

Online fysiotherapie check

Geef aan of u een man of vrouw bent en selecteer de plaats of de plaatsen op uw lichaam waar u klachten heeft. De volgende stap is het invullen van onze online vragenlijst. Deze vragenlijst duurt ongeveer vijf tot tien minuten en hierin proberen we uw klachten zo goed mogelijk in kaart te brengen. We noemen dit ook wel een korte screening, waarin we kennismaken met u en uw klachten.

Fysiotherapeut advies

Nadat u de vragenlijst heeft ingevuld geven we u een uitgebreid advies dat gericht is op uw persoonlijk situatie. We geven u een voorlopige indicatie van uw klachten en per aandoening krijgt u duidelijke uitleg. Dit advies is natuurlijk alleen gebaseerd op deze online test. Daarom raden we u aan om altijd ook een fysiotherapeut te bezoeken.

Fysiotherapeut bezoeken

Nadat u onze online check heeft gedaan kunt u naar de fysiotherapeut gaan. U heeft hiervoor geen verwijsbrief nodig. U hoeft dus niet eerst bij uw huisarts langs te gaan. Op onze website kunt u heel snel en gemakkelijk een fysiotherapiepraktijk in uw woonplaats vinden. Wij werken samen met allerlei verschillende fysiotherapeuten door heel Nederland, dus er is altijd wel een fysiotherapeut waar u terecht kunt.

Omdat onze vragenlijst en de uitslag ervan geen vervanging is voor een bezoekje aan een fysiotherapeut of huisarts, raden u aan zeker langs te gaan bij een fysiotherapeut bij u in de buurt nadat u onze fysiotherapie check heeft gedaan. Het is dus niet verstandig om zelf conclusies te trekken uit de informatie op onze website. Ieder persoon heeft een uniek klachtenbeeld. Daarom kunt u na onze test het beste langsgaan bij een fysiotherapiepraktijk voor een persoonlijk advies.

Onze fysiotherapie website

Met al uw klachten kunt u terecht bij onze fysiotherapie website. Van pijn in uw rug tot klachten in uw nek en benen: onze fysiotherapeuten helpen u er graag bij. Op onze website kunt u een advies ontvangen over uw klachten. Door onze interactieve fysiotherapiecheck te doen controleren wij uw klachten. Wanneer u deze test uitvoert worden uw klachten vergeleken met de fysiotherapeutische aandoeningen die het meest voorkomen.

Fysiotherapeutische aandoeningen

Wij adviseren u over de aandoeningen waar u mogelijk mee te maken heeft. Op onze website vindt u een lijst met allerlei verschillende aandoeningen die wellicht op u van toepassing zijn. Uw klachten die op basis van de check worden bepaald vergelijken wij met deze aandoeningen. Klik op een locatie op het lichaam voor meer informatie of sorteer de aandoeningen op alfabet en ga op zoek.Naar een fysiotherapeut bij lichamelijke klachten

Wanneer u lichamelijke klachten heeft dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons doel is om iedereen op onze website te kunnen helpen. Met dit nieuwe initiatief geven wij u online informatie over allerlei lichamelijke aandoeningen. We geven u betrouwbare informatie, waarna u een bezoek kunt brengen aan een fysiotherapeut bij u in de buurt. Begin direct met de fysiotherapie check en ontvang een persoonlijk advies.

Fysiotherapeut oefening
Fysiotherapeut schouder
Fysiotherapeut nek

© copyright 2024 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF