Praktijken voor fysiotherapie

Hieronder vindt u een overzicht van fysiotherapiepraktijken in Nederland. Het overzicht toont alleen gekwalificeerde praktijken voor fysiotherapie. Vul uw postcode in om een goede fysiotherapeut bij u in de buurt te vinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Fysiotherapeut in uw regio

Bent u op zoek naar een goede fysiotherapeut bij u in de buurt? Dan is het van belang om voor een betrouwbare fysio te kiezen die in overleg met u een behandeling op maat opstart. Onze interactieve check geeft weliswaar een indicatie van de mogelijke aandoening waarmee u te maken heeft, maar er gaat nog altijd niets boven een professioneel onderzoek in de praktijk van een deskundige behandelaar.

Fysiotherapeut voor uiteenlopende vormen van fysiotherapie

Wat er ook uit onze interactieve check naar voren komt; bij ons vindt u altijd een therapeut bij u in buurt die gespecialiseerd is in uw probleem. Van manuele therapie tot bekkenfysiotherapie en van een frozen shoulder behandeling tot sportfysiotherapie – de fysiotherapeuten op deze pagina zijn van alle markten thuis. Bekijk het overzicht en kies de behandelaar die het beste aansluit op uw wensen.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Bovenstaand overzicht werd op zaterdag 24 februari 2024 voor het laatst bijgewerkt.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2024 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF