Bekkenfysiotherapie bij u in de buurt

Op zoek naar een bekkenfysiotherapeut? Vul dan hieronder uw postcode in voor de dichtstbijzijnde bekkenfysiotherapeut bij u in de buurt. Het overzicht toont alle fysiotherapie praktijken die bekkenfysiotherapie aanbieden.

Ook tijdens de coronacrisis kunt u gewoon terecht bij onze praktijken. In overleg met de praktijk kunnen de intake en behandeling online of telefonisch plaatsvinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Deze pagina is op zondag 25 september 2022 voor het laatst bijgewerkt. In de specialisatie bekkenfysiotherapie hebben we 89 praktijken gevonden. We streven naar een zo volledig mogelijk overzicht van de praktijken in deze specialisatie. Mocht u nog een praktijk missen, dan horen we dit graag.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor bekkenfysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken voor bekkenfysiotherapie.

© copyright 2022 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF