Praktijk aanmelden

Hierhebikpijn.nl is hét online platform voor mensen die hulp zoeken bij lichamelijke klachten. Met ruim 7 miljoen bezoekers per jaar is de website uitgegroeid tot de grootste fysiotherapiewebsite van Nederland.

Onze bezoekers krijgen online informatie over klachten en blessures aan de hand van een interactieve fysiotherapie check. Vervolgens helpen we met het vinden van een gekwalificeerde fysiotherapiepraktijk in de directe omgeving. Zorg ervoor dat dit uw praktijk is!


Heeft u een fysiotherapiepraktijk en wilt u uw praktijk online promoten of gebruik maken van onze online diensten? Dan kunt u uw praktijk hier snel en eenvoudig inschrijven. Aangemelde praktijken profiteren binnen 1 werkdag van de volgende diensten:

 
Basis € 19,95p/m Kies Basis
Plus € 39,95p/m € 19,95p/m Kies Plus
Pro € 59,95p/m Kies Pro
Uitgebreide vermelding
Basis Basis
Plus Plus
Pro Pro
Eigen praktijkpagina
Basis
Plus
Pro

Uw eigen praktijkpagina

Uw fysiotherapiepraktijk krijgt een uitgebreide vermelding op Hierhebikpijn.nl. Dit betekent dat uw praktijk optimaal in beeld komt voor onze bezoekers.

Contactgegevens

Het adres, telefoonnummer en de openingstijden van uw praktijk vormen de basis waarmee patiënten uw praktijk kunnen bereiken. Voeg ook een link naar uw website toe zodat onze bezoekers een kijkje op uw website kunnen nemen.

Praktijkinformatie

Vertel waarom uw praktijk de beste zorg levert, hoe u dat probeert te bereiken en wat patiënten van uw praktijk mogen verwachten.

Specialisaties

Op Hierhebikpijn.nl kunnen patiënten eenvoudig zoeken op specialisatie. Zorg er daarom voor dat uw praktijk gevonden wordt op de specialisaties die u aanbiedt. Dit kunnen onder andere specialisaties als manuele therapie, sportfysiotherapie en oedeemtherapie zijn, maar ook behandeltechnieken zoals medical taping en dry needling.

Therapeuten

De patiënt ziet graag wie de behandelaars in de praktijk zijn. Voeg daarom therapeuten toe om uw praktijkpagina een professionele uitstraling te geven. Voeg indien mogelijk van iedere therapeut een foto toe.

Foto & video

Heeft u mooi fotomateriaal en/of videomateriaal van uw praktijk? Dan kunt u deze ook op uw praktijkpagina plaatsen. Geef patiënten een mooi beeld van de praktijk zodat zij zich direct thuisvoelen!

praktijkpagina voorbeeld
Vindbaar op postcode, plaats & specialisaties
Basis
Plus
Pro

Vindbaar voor 7 miljoen bezoekers per jaar

Met uw vermelding op de grootste fysiotherapiewebsite van Nederland bent u verzekerd van optimale online vindbaarheid van uw praktijk. Uw praktijk verschijnt in de verschillende overzichten op de website en is vindbaar op een veelvoud aan verschillende zoekopdrachten die patiënten dagelijks invoeren om de juiste fysiotherapiepraktijk te vinden.

Postcode en plaats

Wanneer de patient een praktijk zoekt op basis van een postcode of plaatsnaam, dan tonen we standaard de dichtstbijzijnde praktijken. Zorg ervoor dat dit uw praktijk is!

Specialisaties

Uw praktijk is tevens vindbaar op de specialisaties die uw praktijk aanbiedt. Patiënten kunnen onder andere zoeken op manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, Parkinson, medische fitness, shockwave, medical taping en vele andere specialisaties.

praktijkoverzicht voorbeeld
Afspraken via Hierhebikpijn
Basis
Plus
Pro

Nieuwe patiënten via Hierhebikpijn.nl

Via Hierhebikpijn kunnen bezoekers eenvoudig een afspraak maken bij uw fysiotherapiepraktijk. Afspraken komen via verschillende wegen bij uw praktijk terecht. Het inplannen van een afspraak gaat altijd in overleg met de patiënt. We plannen dus niet direct in uw agenda.

Telefonische afspraken

U geeft een telefoonnummer op waarop patiënten u kunnen bereiken voor het maken van een afspraak. Veruit de meeste patiënten kiezen voor het maken van een afspraak via deze weg.

Afspraken via uw eigen website

U krijgt de gelegenheid de link naar uw website op uw praktijkpagina te plaatsen. Een deel van onze bezoekers zal via onze website doorklikken naar uw website en daar een afspraak maken.

Afspraken bij u in de praktijk

Vanzelfsprekend delen wij het adres van uw praktijk ook met onze bezoekers. Sommige bezoekers kiezen ervoor zelf langs te gaan bij uw praktijk om daar persoonlijk een afspraak te maken.

Afspraken via het afsprakenformulier

Op uw praktijkpagina wordt een afsprakenformulier getoond waarmee patiënten eenvoudig een afspraak bij uw praktijk aan kunnen vragen. U ontvangt de contactgegevens van de patiënt en neemt zelf contact op om een definitieve datum en tijd af te spreken. Ongeveer 20% van onze bezoekers kiest voor deze manier van een afspraak maken.

afsprakenoverzicht voorbeeld
Maandelijkse statistieken
Basis
Plus
Pro

Inzicht in de statistieken

Maandelijks krijgt u de statistieken van uw praktijk in uw mailbox. U kunt deze ook altijd raadplegen in het praktijkbeheer. Zo ziet u iedere maand hoe vaak uw praktijk bekeken is op onze website, hoeveel patiënten we naar u door hebben verwezen en hoeveel afspraken er zijn gemaakt.

statistieken voorbeeld
Tools voor op uw website
Basis
Plus
Pro
Afsprakenformulier (voorbeeld)
Basis
Plus
Pro
Fysiotherapie nieuws (voorbeeld)
Basis
Plus
Pro
Fysiotherapie check (voorbeeld)
Basis -
Plus
Pro
Fysiotherapeutische encyclopedie (voorbeeld)
Basis -
Plus
Pro
Kwaliteit & inzicht
Basis
Plus
Pro
Uitgebreide patiëntenrapportages (voorbeeld)
Basis -
Plus
Pro
Koppeling met EPD (o.a. Intramed)
Basis -
Plus
Pro
Extra promotie & SEO
Basis
Plus
Pro
Uitgelichte praktijk
Basis -
Plus -
Pro

Breng uw praktijk extra onder de aandacht

Uw praktijk wordt weergegeven op verschillende exclusieve en meestbezochte plaatsen op de website. Stel uw praktijk voor aan een groot online publiek. Zowel landelijk als lokaal wordt uw praktijk extra uitgelicht.

uitgelicht voorbeeld
Vermeldingen op extra websites
Basis -
Plus 1
Pro 5

Uw praktijk op meerdere fysiotherapie websites

Met uw vermelding op Hierhebikpijn.nl staat u direct op de grootste fysiotherapie website van Nederland. Toch kan het goed zijn om uw diensten ook op andere websites te promoten. We hebben een pakket voor u samengesteld van hoogwaardige fysiotherapie websites waarop u een exclusieve vermelding krijgt.

Voordelen

  • Vergroot uw bereik ook buiten Hierhebikpijn.nl.
  • Goed voor uw zoekmachine optimalisatie (SEO).

Vermelding

Iedere praktijk(locatie) met een PLUS of PRO abonnement krijgt een vermelding bestaande uit de volgende onderdelen:

  • Praktijknaam.
  • Straatnaam en huisnummer.
  • Postcode en plaats.
  • Link naar uw website.

Websites

De websites die onderdeel zijn van dit pakket vindt u in het onderstaande overzicht.

vermeldingen overzicht

Uw vermelding wordt door ons verzorgd zodat u hier geen omkijken naar heeft. We verwerken uw vermelding binnen 1 werkdag.

   
Basis -
Plus
Pro
   
Basis -
Plus -
Pro
   
Basis -
Plus -
Pro
   
Basis -
Plus -
Pro
   
Basis -
Plus -
Pro

Praktijk aanmelden

Vul hieronder uw praktijkgegevens in om uw praktijk aan te melden. Aanmelden gaat per praktijklocatie. Wanneer u meerdere locaties aanmeldt, ontvangt u automatisch staffelkorting. Vul het formulier in om uw praktijk aan te melden.

Keuze:

Praktijk naam:

Straat:

Huisnummer:

Postcode:

Plaats:

Telefoonnummer:

Kortingsactie

Hierhebikpijn.nl korting
Momenteel geven we 50% korting op een Plus abonnement. Zorg dat u er op tijd bij bent!

1 jaar Plus:
€ 39,95 € 19,95 p/m

Meld uw praktijk nu aan
Meld uw praktijk nu aan en profiteer van de nieuwste e-Health ontwikkelingen.

* prijzen zijn excl. btw.

© copyright 2023 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF