Fysiotherapie blog

Wat is een blauwe plek?

Maandag 4 november 2019 om 16:37

Een blauwe plek krijgen we allemaal weleens. Meestal is dit het gevolg van het stoten van je lichaam. Maar wat is een blauwe plek nu eigenlijk? We leggen het voor je uit. Lees verder »

Wat is 'weke delen reuma'?

Donderdag 10 oktober 2019 om 18:28

Weke delen reuma is een andere benaming voor een reumatische aandoening die we 'fibromyalgie' noemen. Iemand met weke delen reuma heeft chronische pijn in spieren en bindweefsel. Lees verder »

Wat is pijn?

Donderdag 19 september 2019 om 13:20

Pijn voelen we allemaal weleens. De een heeft er wat vaker last van dan de ander. Ook de hevigheid van pijn kan per keer en per persoon verschillen. Maar wat is pijn nu eigenlijk en hoe wordt het behandeld? We leggen het voor je uit. Lees verder »

Wat zijn 'zwevende ribben'?

Dinsdag 3 september 2019 om 12:32

Het menselijk lichaam telt zowel aan de linkerkant als aan de rechterkant 12 ribben. Ze lopen vanuit de wervelkolom (rug) naar de voorzijde van het lichaam toe. De onderste ribben worden 'zwevende ribben' genoemd. Maar wat zijn zwevende ribben precies? We leggen het voor je uit. Lees verder »

Zorgverzekering in 2020: wat gaat hier precies aan veranderen?

Dinsdag 13 augustus 2019 om 08:32

Het is een jaarlijks terugkerend fenomeen: het veranderen van je zorgverzekering. Elk jaar weer wordt er gegoocheld met de premies en de verschillende dekkingen. Lees verder »

Ideeënbus

Uw mening telt!
Hierhebikpijn.nl is van de fysiotherapie, dus ook van u! Heeft u ideeën waarmee we de website kunnen verbeteren? Of wilt u graag een bijdrage leveren? Laat het weten!
Uw feedback is altijd van harte welkom.

Contactformulier ยป

© copyright 2019 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF