Fysiotherapie blog

Belasting en belastbaarheid

Maandag 9 juli 2018 om 11:00

Uw fysiotherapeut of huisarts kan het gehad hebben over 'belasting' en 'belastbaarheid'. Toch is niet voor iedereen duidelijk wat hiermee precies bedoeld wordt. We leggen uit wat het verschil is tussen belasting en belastbaarheid en geven een aantal voorbeelden. Lees verder »

Wat is kraakbeen?

Maandag 25 juni 2018 om 17:04

Kraakbeen is een glad laagje weefsel dat zich op de uiteinden van botten in gewrichten bevindt. Dankzij kraakbeen kunnen de botuiteinden in een gewricht goed over elkaar heen glijden als we bewegen. Lees verder »

Het verschil tussen spondylose en spondylitis

Dinsdag 5 juni 2018 om 18:48

Spondylose en spondylitis worden te pas en te onpas doorelkaar gebruikt. Maar wat zijn de verschillen? We vertellen u kort en krachtig wat de verschillen zijn. Lees verder »

Update m.b.t. de nieuwe privacywet (AVG)

Vrijdag 18 mei 2018 om 15:33

Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Dit betekent dat vanaf die datum in de hele Europese Unie (EU) dezelfde privacywetgeving geldt. Lees verder »

Een afstervend botje in de pols

Donderdag 10 mei 2018 om 15:20

Bij 'lunatomalacie' is er een probleem met de bloedvoorziening van een botje in de pols. Als gevolg hiervan sterft het botje af en kan het in gaan zakken. Lees verder »

Ideeënbus

Uw mening telt!
Hierhebikpijn.nl is van de fysiotherapie, dus ook van u! Heeft u ideeën waarmee we de website kunnen verbeteren? Of wilt u graag een bijdrage leveren? Laat het weten!
Uw feedback is altijd van harte welkom.

Contactformulier »

© copyright 2018 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF