Fysiotherapie blog

Update m.b.t. de nieuwe privacywet (AVG)

Vrijdag 18 mei 2018 om 15:33

Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Dit betekent dat vanaf die datum in de hele Europese Unie (EU) dezelfde privacywetgeving geldt. Lees verder »

Een afstervend botje in de pols

Donderdag 10 mei 2018 om 15:20

Bij 'lunatomalacie' is er een probleem met de bloedvoorziening van een botje in de pols. Als gevolg hiervan sterft het botje af en kan het in gaan zakken. Lees verder »

Kapsels en banden

Maandag 23 april 2018 om 11:52

Als we het over gewrichten hebben, dan wordt vaak gesproken over 'kapsels' en 'banden'. Maar wat zijn dit nu eigenlijk? En wat is het verschil tussen die twee? Lees verder »

Een kromme rug

Donderdag 5 april 2018 om 13:35

Zowel jongeren als ouderen kunnen last krijgen van een kromme rug. Hoewel een kromme rug niet altijd pijnlijk hoeft te zijn, kan het wel een belemmering vormen tijdens het lopen of het doen van bepaalde activiteiten. Als een kromme rug verergert, dan kan de rug wel continu pijnklachten gaan geven. Lees verder »

Patiënt belt het liefst om een afspraak te maken

Woensdag 14 maart 2018 om 07:00

Dat patiënten hun zoektocht naar een goede fysiotherapiepraktijk meestal online starten is voor velen geen verrassing meer. Maar als de patiënt eenmaal een geschikte praktijk gevonden heeft, hoe plant deze dan het liefst een afspraak in? Lees verder »

Ideeënbus

Uw mening telt!
Hierhebikpijn.nl is van de fysiotherapie, dus ook van u! Heeft u ideeën waarmee we de website kunnen verbeteren? Of wilt u graag een bijdrage leveren? Laat het weten!
Uw feedback is altijd van harte welkom.

Contactformulier »

© copyright 2018 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF