Fysiotherapie blog

Bechterew

Donderdag 21 september 2017 om 10:55

De Ziekte van Becherew kenmerkt zich door ontstekingen in de gewrichten van de wervelkolom en het bekken. Vanaf nu wordt de aandoening ook uitgevraagd in onze online zelftest. Lees verder »

Onderzoek fysiotherapie: Hoe ver is de patiënt bereid te reizen?

Dinsdag 5 september 2017 om 07:00

De kwaliteit van de behandeling is een belangrijke afwegingsfactor bij het kiezen van een fysiotherapiepraktijk. Patiënten zijn bereid verder te reizen als zij verderop ook beter geholpen kunnen worden. Dit blijkt uit een onderzoek van Hierhebikpijn.nl dat werd gehouden onder ruim 1200 deelnemers. Lees verder »

Stijve voeten als gevolg van vergroeiing van voetbotjes

Donderdag 24 augustus 2017 om 16:59

Stijve voeten kunnen ontstaan na een lange wandeling, flink sporten of nadat we ons verstapt hebben. Een andere oorzaak van stijve voeten vinden we bij een aandoening die we 'tarsale coalitie' noemen. Lees verder »

Verschillende soorten hoofdpijn

Dinsdag 8 augustus 2017 om 15:33

Hoofdpijn is een zeer algemeen begrip. Welke verschillende soorten hoofdpijn zijn er? Wat zijn de typische symptomen? En hoe worden de verschillende vormen van hoofdpijnen behandeld? We hebben het voor u op een rijtje gezet. Lees verder »

Fysiotherapie en de zorgverzekering

Dinsdag 11 juli 2017 om 14:34

Om voor vergoeding van fysiotherapie in aanmerking te komen heeft u normaal gesproken een aanvullende verzekering nodig. Voor sommige aandoeningen geldt echter, dat de kosten vergoed kunnen worden vanuit de basisverzekering. Lees verder »

Ideeënbus

Uw mening telt!
Hierhebikpijn.nl is van de fysiotherapie, dus ook van u! Heeft u ideeën waarmee we de website kunnen verbeteren? Of wilt u graag een bijdrage leveren? Laat het weten!
Uw feedback is altijd van harte welkom.

Contactformulier »

© copyright 2017 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF