Fysiotherapie blog

Wat te doen bij een peesontsteking

Dinsdag 14 januari 2020 om 22:40

Je hebt er als sporter vast wel eens mee te maken gehad, een peesontsteking. 25 tot 50% van alle sportblessures is het gevolg van peesontstekingen. Dit is natuurlijk een enorm aantal terwijl er in de praktijk veel manieren zijn om dit (zelf) te voorkomen. Lees verder »

Waaraan kun je een rughernia herkennen?

Dinsdag 10 december 2019 om 14:48

Het meestvoorkomende symptoom van een rughernia is pijn in de onderrug. Dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn. Daarom zetten we de belangrijkste kenmerken van een hernia voor je op een rijtje. Lees verder »

Wat is een buikwandbreuk?

Maandag 25 november 2019 om 18:33

Jaarlijks krijgen duizenden mensen in Nederland te maken met een buikbreuk. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen een buikbreuk, navelbreuk, littekenbreuk en een liesbreuk. In dit artikel wordt uitleg gegeven over oorzaken, gevolgen en behandelingen. Lees verder »

Wat is een blauwe plek?

Maandag 4 november 2019 om 16:37

Een blauwe plek krijgen we allemaal weleens. Meestal is dit het gevolg van het stoten van je lichaam. Maar wat is een blauwe plek nu eigenlijk? We leggen het voor je uit. Lees verder »

Wat is 'weke delen reuma'?

Donderdag 10 oktober 2019 om 18:28

Weke delen reuma is een andere benaming voor een reumatische aandoening die we 'fibromyalgie' noemen. Iemand met weke delen reuma heeft chronische pijn in spieren en bindweefsel. Lees verder »

Ideeënbus

Uw mening telt!
Hierhebikpijn.nl is van de fysiotherapie, dus ook van u! Heeft u ideeën waarmee we de website kunnen verbeteren? Of wilt u graag een bijdrage leveren? Laat het weten!
Uw feedback is altijd van harte welkom.

Contactformulier ยป

© copyright 2020 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF