Fysiotherapie blog

Door de enkel gaan

Woensdag 19 september 2018 om 13:30

Bijna iedereen maakt het wel een keer mee. Je verstapt je en gaat daarbij 'door de enkel'. Of tijdens het sporten verzwik je je enkel. De enkel wordt dik en doet pijn aan de buitenkant van de voet. Lees verder »

Gratis fysiotherapie. Bestaat het?

Donderdag 23 augustus 2018 om 11:00

Het klinkt te mooi om waar te zijn, gratis fysiotherapie. Misschien is dat het ook wel. Want de werkzaamheden van een fysiotherapeut zullen altijd door iemand betaald moeten worden. Toch is het mogelijk dat je niet zelf de kosten voor fysiotherapie hoeft te betalen. We zetten alle mogelijkheden voor je op een rijtje. Lees verder »

Een bolle rug als gevolg van de ziekte van Scheuermann

Maandag 6 augustus 2018 om 15:48

De ziekte van Scheuermann is een aandoening waarbij de wervels van met name de borstwervelkolom afwijkingen vertonen. Deze zorgen ervoor dat een bollere bovenrug ontstaat. Het gevolg hiervan is dat de nek en de onderrug vaak juist een grotere holling laten zien. Lees verder »

Belasting en belastbaarheid

Maandag 9 juli 2018 om 11:00

Uw fysiotherapeut of huisarts kan het gehad hebben over 'belasting' en 'belastbaarheid'. Toch is niet voor iedereen duidelijk wat hiermee precies bedoeld wordt. We leggen uit wat het verschil is tussen belasting en belastbaarheid en geven een aantal voorbeelden. Lees verder »

Wat is kraakbeen?

Maandag 25 juni 2018 om 17:04

Kraakbeen is een glad laagje weefsel dat zich op de uiteinden van botten in gewrichten bevindt. Dankzij kraakbeen kunnen de botuiteinden in een gewricht goed over elkaar heen glijden als we bewegen. Lees verder »

Ideeënbus

Uw mening telt!
Hierhebikpijn.nl is van de fysiotherapie, dus ook van u! Heeft u ideeën waarmee we de website kunnen verbeteren? Of wilt u graag een bijdrage leveren? Laat het weten!
Uw feedback is altijd van harte welkom.

Contactformulier ยป

© copyright 2018 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF