Fysiotherapie blog

Kortademigheid en benauwdheid

Woensdag 7 november 2018 om 15:40

Kortademigheid, benauwdheid en een gevoel van luchttekort kunnen erg beangstigend zijn. Het gevoel van kortademigheid wordt vaak als zeer bedreigend ervaren. We zetten de belangrijkste oorzaken op een rijtje. Lees verder »

Gezondheidsklachten door te lang achter een beeldscherm te zitten

Dinsdag 6 november 2018 om 12:09

Wanneer je voor werk of privé veel achter je beeldscherm zit, kun je daar gezondheidsklachten door krijgen. Niet alleen omdat je veel zit, maar ook doordat je een groot gedeelte van de dag naar een scherm kijkt. Je kunt onder andere klachten krijgen aan nek, schouders, ogen en armen. Lees verder »

Langdurige klachten na een enkelverzwikking

Dinsdag 16 oktober 2018 om 10:29

Een enkelverzwikking maakt bijna iedereen wel een keer mee. Sommige sporters zullen het maar al te goed kennen en hier regelmatig mee te maken hebben gehad. Soms blijft de enkel lang na de enkelverzwikking nog klachten geven. Lees verder »

Fysiotherapie voor elke leeftijd

Donderdag 11 oktober 2018 om 15:35

Fysiotherapie is er voor mensen van elke leeftijd. In principe kan iedereen terecht bij een gewone fysiotherapeut. Toch zijn er ook gespecialiseerde fysiotherapeuten die zich richten op patiënten binnen een bepaalde leeftijdscategorie. Lees verder »

Door de enkel gaan

Woensdag 19 september 2018 om 13:30

Bijna iedereen maakt het wel een keer mee. Je verstapt je en gaat daarbij 'door de enkel'. Of tijdens het sporten verzwik je je enkel. De enkel wordt dik en doet pijn aan de buitenkant van de voet. Lees verder »

Ideeënbus

Uw mening telt!
Hierhebikpijn.nl is van de fysiotherapie, dus ook van u! Heeft u ideeën waarmee we de website kunnen verbeteren? Of wilt u graag een bijdrage leveren? Laat het weten!
Uw feedback is altijd van harte welkom.

Contactformulier »

© copyright 2018 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF