Fysiotherapie blog

Wat is een trombosebeen?

Zondag 19 februari 2017 om 14:35

Voor sommige aandoeningen is het belangrijk dat er op tijd behandeld wordt om ernstiger letsel te voorkomen. Een trombosebeen is zo'n aandoening. Om meer aandacht te krijgen voor het trombosebeen is de aandoening vanaf nu ook opgenomen in onze fysiotherapie check. Lees verder »

Bobbel in de knieholte

Donderdag 2 februari 2017 om 11:36

Wanneer er zich een bobbel in de knieholte bevindt, dan is dat meestal het gevolg van een aandoening die een 'Bakerse cyste' wordt genoemd. Hoewel het hier gaat om een goedaardige zwelling, kan deze wel vervelende klachten met zich meebrengen. Lees verder »

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden

Dinsdag 17 januari 2017 om 14:17

Vrouwen dragen graag mooie schoenen, maar het vervelende is dat dit vaak ten koste van het comfort gaat. Er leuk uitzien op pumps kan problemen aan de voeten met zich meebrengen. Eén van die problemen is het Morton neuroom. Lees verder »

Nieuwe aandoening van de onderarm toegevoegd

Vrijdag 23 december 2016 om 17:05

Twee weken geleden schreven we al over de pijnlijke onderarm. Vanaf vandaag kunnen we daar nog een aandoening aan toevoegen: het compartimentsyndroom. Dit is een minder bekende en gelukkig ook relatief zeldzame aandoening. Lees verder »

Pijnlijke onderarm?

Maandag 12 december 2016 om 16:33

Pijn aan de onderarm kan verschillende oorzaken hebben. We hebben de meest voorkomende aandoeningen en blessures van de onderarm voor u op een rijtje gezet. Lees verder »

Ideeënbus

Uw mening telt!
Hierhebikpijn.nl is van de fysiotherapie, dus ook van u! Heeft u ideeën waarmee we de website kunnen verbeteren? Of wilt u graag een bijdrage leveren? Laat het weten!
Uw feedback is altijd van harte welkom.

Contactformulier »

© copyright 2017 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF

/* */