Fysiotherapie blog

Waaraan kun je een rughernia herkennen?

Dinsdag 10 december 2019 om 14:48

Het meestvoorkomende symptoom van een rughernia is pijn in de onderrug. Dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn. Daarom zetten we de belangrijkste kenmerken van een hernia voor je op een rijtje. Lees verder »

Wat is een buikwandbreuk?

Maandag 25 november 2019 om 18:33

Jaarlijks krijgen duizenden mensen in Nederland te maken met een buikbreuk. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen een buikbreuk, navelbreuk, littekenbreuk en een liesbreuk. In dit artikel wordt uitleg gegeven over oorzaken, gevolgen en behandelingen. Lees verder »

Wat is een blauwe plek?

Maandag 4 november 2019 om 16:37

Een blauwe plek krijgen we allemaal weleens. Meestal is dit het gevolg van het stoten van je lichaam. Maar wat is een blauwe plek nu eigenlijk? We leggen het voor je uit. Lees verder »

Wat is 'weke delen reuma'?

Donderdag 10 oktober 2019 om 18:28

Weke delen reuma is een andere benaming voor een reumatische aandoening die we 'fibromyalgie' noemen. Iemand met weke delen reuma heeft chronische pijn in spieren en bindweefsel. Lees verder »

Wat is pijn?

Donderdag 19 september 2019 om 13:20

Pijn voelen we allemaal weleens. De een heeft er wat vaker last van dan de ander. Ook de hevigheid van pijn kan per keer en per persoon verschillen. Maar wat is pijn nu eigenlijk en hoe wordt het behandeld? We leggen het voor je uit. Lees verder »

Ideeënbus

Uw mening telt!
Hierhebikpijn.nl is van de fysiotherapie, dus ook van u! Heeft u ideeën waarmee we de website kunnen verbeteren? Of wilt u graag een bijdrage leveren? Laat het weten!
Uw feedback is altijd van harte welkom.

Contactformulier ยป

© copyright 2019 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF