Adem- en ontspanningstherapie, gespecialiseerde fysiotherapie

Op zoek naar een fysiotherapie praktijk die gespecialiseerd is in adem- en ontspanningstherapie? Vul dan uw postcode in om een praktijk bij u in de buurt te vinden die dit aanbiedt. Het overzicht toont alle fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in adem- en ontspanningstherapie.

Ook tijdens de coronacrisis kunt u gewoon terecht bij onze praktijken. In overleg met de praktijk kunnen de intake en behandeling online of telefonisch plaatsvinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Op vrijdag 22 oktober 2021 hebben we in de specialisatie adem- en ontspanningstherapie 162 praktijken gevonden die fysiotherapie en adem- en ontspanningstherapie aanbieden. Het kan voorkomen dat er op deze pagina nog een praktijk ontbreekt. In dat geval horen we dit natuurlijk graag.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor adem- en ontspanningstherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken voor adem- en ontspanningstherapie.

© copyright 2021 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF