Gecombineerde leefstijlinterventie (GLI), gespecialiseerde fysiotherapie

Op zoek naar een fysiotherapie praktijk die gespecialiseerd is in Gecombineerde leefstijlinterventie (GLI)? Vul dan uw postcode in om een praktijk bij u in de buurt te vinden die dit aanbiedt. Het overzicht toont alle fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in Gecombineerde leefstijlinterventie (GLI).

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Het overzicht van praktijken met de specialisatie Gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 17 oktober 2019. Er zijn momenteel 10 praktijken geregistreerd met deze specialisatie. Mocht u nog een praktijk missen die ook in Gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) gespecialiseerd is, dan kunt u dit bij ons melden. We doen er alles aan het overzicht zo volledig mogelijk te houden.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor Gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken voor Gecombineerde leefstijlinterventie (GLI).

© copyright 2019 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF