Kinderfysiotherapie bij u in de buurt

Op zoek naar een kinderfysiotherapeut? Vul dan hieronder uw postcode in voor de dichtstbijzijnde kinderfysiotherapeut bij u in de buurt. Het overzicht toont alle fysiotherapie praktijken die kinderfysiotherapie aanbieden.

Ook tijdens de coronacrisis kunt u gewoon terecht bij onze praktijken. In overleg met de praktijk kunnen de intake en behandeling online of telefonisch plaatsvinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

We hebben binnen deze specialisatie 102 praktijken gevonden die gespecialiseerd zijn in kinderfysiotherapie. Het overzicht werd voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 22 oktober 2021. Het kan voorkomen dat u nog een praktijk in deze specialisatie (kinderfysiotherapie) mist. In dat geval horen we dit natuurlijk graag.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor kinderfysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken voor kinderfysiotherapie.

© copyright 2021 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF