Medical taping, gespecialiseerde fysiotherapie

Op zoek naar een fysiotherapie praktijk die gespecialiseerd is in medical taping? Vul dan uw postcode in om een praktijk bij u in de buurt te vinden die dit aanbiedt. Het overzicht toont alle fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in medical taping.

Ook tijdens de coronacrisis kunt u gewoon terecht bij onze praktijken. In overleg met de praktijk kunnen de intake en behandeling online of telefonisch plaatsvinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

In de specialisatie medical taping hebben we 335 praktijken voor u gevonden. Het overzicht is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 19 oktober 2021. Mocht u nog praktijken missen die zich met medical taping profileren, dan kunt u dit bij ons melden. We werken er dagelijks aan een zo volledig mogelijk overzicht te bieden.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor medical taping is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken voor medical taping.

© copyright 2021 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF