Manuele therapie bij u in de buurt

Op zoek naar een manueel therapeut? Vul dan hieronder uw postcode in voor de dichtstbijzijnde manueel therapeut bij u in de buurt. Het overzicht toont alle fysiotherapie praktijken die manuele therapie aanbieden.

Ook tijdens de coronacrisis kunt u gewoon terecht bij onze praktijken. In overleg met de praktijk kunnen de intake en behandeling online of telefonisch plaatsvinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

In de specialisatie manuele therapie hebben we 302 praktijken voor u gevonden. Het overzicht is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 22 oktober 2021. Mocht u nog praktijken missen die zich met manuele therapie profileren, dan kunt u dit bij ons melden. We werken er dagelijks aan een zo volledig mogelijk overzicht te bieden.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor manuele therapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken voor manuele therapie.

© copyright 2021 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF