Informatie voor fysiotherapeuten
Informatie voor fysiotherapeuten tijdens de coronacrisis

Er is een hoop gebeurd sinds het coronavirus ook in Nederland is. Er zijn flinke maatregelingen getroffen om het besmettingsrisico zoveel mogelijk te verlagen. Dit was een flinke klap voor de fysiotherapie. Gelukkig is behandelen in de praktijk inmiddels weer de normale gang van zaken. Zorg op afstand is echter alleen maar belangrijker geworden voor de meeste praktijken. We proberen jou als fysiotherapeut hier zoveel mogelijk bij te ondersteunen.

coronavirus online consult

Om fysiotherapiepraktijken zo goed mogelijk te helpen bij de omschakeling naar het geven van online fysiotherapie, hebben we besloten onze diensten voorlopig met korting ter beschikking te stellen aan alle fysiotherapieprakijken van Nederland. Lees hieronder wat we voor je kunnen betekenen.

Vereenvoudig de online intake

Het voeren van een intake en onderzoek zonder dat je de patiënt aan kunt raken is niet eenvoudig en nieuw voor de meeste fysiotherapeuten. Echter kunnen we er in de fysiotherapie niet meer omheen nu door het coronavirus 'zorg op afstand' eerder regel dan uitzondering is. Maak gebruik onze oplossing om de online intake zo soepel en effectief mogelijk te laten verlopen. Nieuwe patiënten doorlopen eerst zelfstandig onze fysiotherapie check. Vervolgens ontvang je van iedere patiënt een uitgebreide patiëntenrapportage met:

  • Een ingevuld screeningsformulier.
  • Informatie over het ontstaan en beloop van de klachten.
  • Informatie over de huidige klachten.
  • Resultaten bewegingsonderzoek.
  • Resultaten specifieke zelftests.
  • Een samenvatting van de bevindingen.
  • Een voorlopige uitslag met mogelijke aandoeningen.


Op basis van deze informatie kun je goed voorbereid het online of telefonische consult starten met de patiënt. Dit maakt het 'diagnose stellen' op afstand een stuk eenvoudiger. Lees hier meer over dit proces of meld je praktijk hier aan.

Informatie voor fysiotherapeuten


Deel dit artikel:


coronavirus online consult

Kunnen we je helpen?

We werken dag en nacht hard aan om onze diensten gratis beschikbaar te stellen en jou als fysiotherapeut te ondersteunen in deze moeilijke tijd. Heb je vragen? Stel ze dan gerust, we helpen je graag verder!

Gratis aanmelden
Activeer nu gratis de fysiotherapie check voor je praktijk.
Start nu ยป

© copyright 2023 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF