Fysiotherapie

Zit u eraan te denken om naar een fysiotherapie praktijk te gaan? Wij bieden u ter voorbereiding de mogelijkheid om eerst online een check te doen voordat u naar een fysiotherapeut gaat. U krijgt een voorlopige indicatie van uw blessure of klachten en per aandoening geven we u een duidelijke uitleg. Indien gewenst deelt u uw gegevens direct met een specialist. Een groot voordeel is dat het tegenwoordig niet meer nodig is om een verwijsbrief van uw dokter te hebben om naar de fysiotherapeut te gaan.Fysiotherapie

Fysiotherapie bij diverse klachten

Fysiotherapie kan een goede oplossing zijn voor allerlei verschillende klachten en blessures. Om een beter inzicht te krijgen in uw eigen klachten kunt u bij ons een vragenlijst invullen. Wanneer u deze heeft ingevuld kunt u direct een afspraak maken bij een fysiotherapeut. U deelt de ingevulde vragenlijst eenvoudig digitaal met uw therapeut zonder dat u een verwijsbrief van uw huisarts nodig heeft. Wij werken samen met fysiotherapeuten door heel Nederland. Bekijkt u gerust alle praktijken die met ons samenwerken.

Bekijk de aandoeningen per lichaamslocatie

Wij hebben de belangrijkste aandoeningen heel gemakkelijk en overzichtelijk voor u op een rijtje gezet. We bieden u verschillende mogelijkheden om uit te zoeken met welke aandoening u wellicht te maken heeft. Dit kan bijvoorbeeld aan hand van de door ons ontwikkelde online zelftest. Daarnaast bieden we een overzicht van artikelen over aandoeningen. U kunt het overzicht sorteren op alfabet of op de lichaamslocatie waar u klachten heeft.

Op de aandoeningen pagina ziet u de voorkant en achterkant van het lichaam van een persoon, zodat u heel eenvoudig aan kunt klikken waar uw klachten zich precies bevinden. Vervolgens geeft ons systeem weer welke aandoeningen er op die plaats van toepassing kunnen zijn. U kunt meer informatie over elke aandoening lezen op onze website en een fysiotherapeut in uw regio bezoeken.


Heeft u al een idee wat de naam van de aandoening is die u eventueel heeft? Dan is het makkelijker om de aandoeningen te selecteren op alfabetische volgorde. Zo kunt u zelf alles bekijken en scrollen door alle aandoeningen.

Doe de fysiotherapie check

Wilt u meer informatie over uw klachten en een persoonlijk advies? Begin dan nu met onze fysiotherapie check. Het werkt heel simpel en het bestaat slechts uit de volgende drie stappen:

  • Geef aan waar uw klachten zich precies bevinden.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Ontvang een persoonlijk advies.

Wij helpen u graag op weg om uw klachten aan te pakken. De eerste stap is om onze online check te doen. Hierbij selecteert u eerst waar op het lichaam u de klachten ervaart. Vervolgens begint de vragenlijst om de aard van uw klachten in te schatten. Dit is een korte screening met algemene vragen over uw gezondheid. Hierna komen er wat meer specifiekere vragen om uw klachten te analyseren. In totaal bent u maar vijf tot tien minuten bezig met de check.

Persoonlijk advies en fysiotherapie

Nadat u de gehele vragenlijst heeft doorlopen ontvangt u van ons een persoonlijk en uitgebreid advies met betrekking tot uw klachten. Per aandoening krijgt u een duidelijke uitleg. We geven u een voorlopige indicatie van uw klachten of blessure, waarmee u vervolgens naar een fysiotherapeut kunt gaan. Hij of zij kan u hierbij goed helpen. We raden u dan ook altijd aan om een fysiotherapeut te raadplegen. Vind daarom direct een fysiotherapeut bij u in de buurt die u kunt bezoeken.Fysiotherapie in heel Nederland

Iedereen kan bij ons terecht om online de fysiotherapie check te doen, omdat wij samenwerken met fysiotherapeuten door heel Nederland. Nadat u de vragenlijst heeft ingevuld en een uitgebreid advies heeft ontvangen, kunt u dus altijd contact opnemen met een fysiotherapeut bij u in de regio. Hij of zij kan uw klachten echt gaan bekijken en u verder helpen met fysiotherapie. Doe vandaag nog de fysiocheck en laat een professional uw klachten verhelpen.

Fysiotherapie anamnese
Fysiotherapie onderzoek
Fysiotherapie behandeling

© copyright 2023 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF