Fysiotherapiepraktijk

Wanneer u lichamelijke klachten heeft is het verstandig om eens langs een fysiotherapiepraktijk te gaan. Van tevoren bieden wij u de mogelijkheid om u voor te bereiden en alvast een beeld te krijgen van uw klachten.

Dit maken we mogelijk met de online fysiocheck op onze website, wat een ideale manier is om inzicht te krijgen in uw klachten. Als uitslag van deze check krijgt u een indicatie van de aandoening die wellicht op u van toepassing is. Wij raden u wel aan om na deze check een fysiotherapiepraktijk te bezoeken. Dit is tegenwoordig mogelijk zonder dat u een verwijsbrief van de huisarts heeft. U kunt dus direct op zoek gaan naar een praktijk bij u in de buurt.Fysiotherapiepraktijk knie onderzoek

Fysiotherapiepraktijk bezoeken

Bent u van plan om een fysiotherapiepraktijk te bezoeken? Doe dan eerst onze check om inzicht te krijgen in uw klachten en de aandoening waar u mogelijk mee te maken heeft. Nadat u onze fysiotherapie check heeft gedaan, raden we u absoluut aan om een fysiotherapeut te bezoeken. Het is namelijk niet de bedoeling dat onze uitslag van de online check uw bezoek aan een fysiotherapiepraktijk vervangt. We raden u dan ook af om uw eigen conclusies te trekken uit ons advies en de informatie op onze website. Het is verstandig om uw klachten altijd nog te laten onderzoeken door een professional.

Een fysiotherapiepraktijk bij u in de buurt

Wij bieden u de mogelijkheid om heel eenvoudig een fysiotherapiepraktijk bij u in de buurt te vinden. Doordat wij samenwerken met diverse fysiotherapeuten in heel Nederland, is er altijd wel een praktijk dicht bij uw huis waar u terecht kunt. Een groot voordeel is dat wanneer u onze online check heeft gedaan, u tegenwoordig geen verwijsbrief meer nodig heeft van uw huisarts.

Online fysiocheck

In het geval van verschillende lichamelijke klachten kunt u onze online fysiocheck doen. Van pijn in uw nek tot een stijve rug: wij staan graag voor u klaar bij diverse klachten. We geven u dan ook een geheel vrijblijvend advies wanneer u onze online check doorloopt. Met dit interactieve systeem kunnen we uw klachten controleren. We vergelijken deze vervolgens met de meest voorkomende fysiotherapeutische aandoeningen.

Als eerste geeft u aan of u een vrouw of een man bent. Hierna selecteert u waar op uw lichaam u klachten ervaart. Vervolgens vult u onze vragenlijst in. De hele check duurt bij elkaar ongeveer vijf tot tien minuten. Ons doel is om met deze check uw klachten goed in kaart te brengen. Middels deze korte screening maken we kennis met uw klachten, waarna u een fysiotherapeut kunt bezoeken voor een uitgebreid onderzoek.

Advies van een fysiotherapiepraktijk

Op onze website vindt u allerlei aandoeningen die wellicht op u van toepassing zijn. We hebben voor u een lijst met diverse aandoeningen opgesteld. De klachten die u heeft inventariseren wij met behulp van de check. Vervolgens vergelijken we deze met onze lijst met aandoeningen. Het is erg gemakkelijk om door de aandoeningen te navigeren: klik op een locatie op het lichaam of sorteer de aandoeningen op alfabet. Zo leest u alles over de aandoeningen waar u mogelijk last van heeft.Fysiotherapiepraktijk voor sportfysiotherapie of manuele fysiotherapie

Weet u dat uw fysieke klachten vallen onder een bepaalde stroming in de fysiotherapie? Dan is het wellicht beter om hiervoor direct naar een gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk te gaan. In geval van een specifieke sportblessure kan sportfysiotherapie bijvoorbeeld uitkomst bieden. Net zoals manuele therapie dat kan in het geval van een bewegingsbeperking.

Fysiotherapiepraktijk voor kinderfysiotherapie of bekkenfysiotherapie

De fysiotherapie kent als vakgebied een variƫteit van specialismen, die zich elk op andere problemen of doelgroepen richten. Zo is bekkenfysiotherapie de ideale therapievorm voor vrouwen met bekkeninstabiliteit en richt kinderfysiotherapie zich specifiek op problemen in het bewegingsapparaat van kinderen. Kies daarom altijd de fysiotherapiepraktijk die het beste aansluit op uw situatie.

Bezoek een fysiotherapiepraktijk

Heeft u lichamelijke klachten? Dan bent u bij Hier Heb Ik Pijn aan het juiste adres. Wij helpen mensen van jong tot oud met blessures en andere lichamelijke klachten. Online geven we u advies en informatie over verschillende aandoeningen. Deze betrouwbare informatie is gericht op uw persoonlijke klachten. Naast de voorlopige indicatie die we u geven, ontvangt u van ons een heldere uitleg. We baseren ons advies op automatische online check. Daarom is het altijd verstandig om later alsnog een fysiotherapiepraktijk te bezoeken. Heeft u interesse in een persoonlijk advies over uw klachten? Begin dan nu met onze fysiotherapie check.

Fysiotherapiepraktijk knie onderzoek
Fysiotherapiepraktijk rug mobilisatie
Fysiotherapiepraktijk nek onderzoek

© copyright 2024 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF