Oefeningen voor de hand

De hand bestaat uit heel veel verschillende botten, spieren, pezen en gewrichten. We gebruiken de handen dagelijks zo vaak dat een blessure altijd op de loer ligt. Gelukkig kunnen de meeste klachten met de juiste oefeningen weer verholpen worden.

Klachten aan de hand en vingers

Klachten aan de hand en vingers beperken direct het dagelijks leven. Of deze nu komen door een overbelasting, ongeluk of ziekte. Als je de hand niet meer goed kunt gebruiken worden alledaagse dingen ineens een stuk lastiger of zelfs onmogelijk gemaakt. Om optimaal te functioneren moeten de spieren, pezen en gewrichten allemaal goed werken. Heb je een blessure aan de hand of vingers? Dan is het goed om deze te oefenen. Oefeningen maken de hand sterker, beweeglijker en verminderen de pijnklachten.

Start nu met oefeningen voor de hand

Laat jouw hand weer optimaal functioneren en start vandaag nog met oefeningen voor de hand en vingers. De oefenprogramma's zijn speciaal door onze fysiotherapeuten samengesteld. De oefeningen doe jij gewoon thuis in jouw eigen tijd. Door de professionele instructievideo's weet jij precies welke oefeningen jij moet doen.

Een overzicht van alle oefenprogramma's voor de hand vind je hieronder. Doe eerst de zelfcheck om er achter te komen welk oefenprogramma het beste bij jouw aandoening past.

Oefeningen hand


Deel dit artikel:


Gerelateerde onderwerpen

Oefeningen per lichaamslocatie

Bekijk hier alle onderwerpen.

Op zoek naar een fysio?

Fysiotherapie
Hierhebikpijn.nl biedt een uitgebreid overzicht van fysiotherapie praktijken in Nederland. Neem een kijkje en maak direct een afspraak!

Fysiotherapie in de buurt »

© copyright 2022 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF