Fysiotherapie in Zoetermeer

Hieronder vindt u een overzicht van het aanbod aan fysiotherapie praktijken in Zoetermeer. Hulp nodig van een fysiotherapeut? Vul dan hieronder uw postcode in om de dichtstbijzijnde fysiotherapeut in uw buurt te vinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Zoetermeer

Midden tussen Den Haag en Gouda ligt Zoetermeer. Deze eeuwenoude plaats is in de loop der jaren uitgegroeid tot een omvangrijke stad. Voormalig bewoners van Rotterdam zochten hun toevlucht in het groene Zoetermeer dat door de inwoners ook wel Sweet Lake City genoemd wordt. Hier is duidelijk nagedacht over de opzet van de stad. Het winkelcentrum is praktisch gebouwd en verkeersvrij en elke wijk is voorzien van een of meerdere wijkparken. Groenvoorziening alom in het Zuid-Hollandse Zoetermeer!

Sporten in Zoetermeer

Dat u in Zoetermeer volop mogelijkheden hebt om te bewegen in de buitenlucht komt niet als verrassing. De stad ligt midden in het Groene Hart en is omringd door polderlandschappen en het Rottegebied. Hier kunt u prachtige fietstochten maken of uren wandelen. Ook in de grote, natuurrijke stadsparken zijn volop sportvoorzieningen. Fit worden en van de natuur genieten gaan zo hand in hand in Zoetermeer.

Ook de talloze sportclubs in Zoetermeer zetten zich in voor een gezonde en fitte stad. Voor individuele sport met (of zonder) begeleiding kunt u zich aanmelden bij een van fitnessscholen of fysiotherapie praktijken met sportfysiotherapie. Liever samen sporten? In Zoetermeer zijn veel sportverenigingen waar u in groepsverband kunt zwemmen, volleyballen, korfballen, voetballen, hockeyen en nog veel meer. De clubs bieden balsporten aan, maar ook meer bijzondere sporten als vechtsporten en dansen in diverse dansstijlen.

Als een ziekte, blessure of ander lichamelijk ongemak u bij het sporten beperkt, is het niet altijd gemakkelijk een passende vorm van beweging te kiezen. Ga dan vooral eens langs bij een fysiotherapeut om de mogelijkheden te bespreken. Zo kiest u op een verantwoorde manier een sport die uw lichaam niet teveel belast.

Professionele fysiotherapie in Zoetermeer

Soms zorgen lichamelijke klachten er voor dat regelmatige beweging niet meer mogelijk is. Dan is hulp bij het sporten of begeleiding bij het herstellen van bijvoorbeeld een blessure noodzakelijk. Fysiotherapeuten zijn in deze zorg gespecialiseerd. Zij kunnen de pijnlijke plek behandelen en goede tips geven om het sporten weer voorzichtig op te pakken. Samen kunt u er zo voor zorgen dat de klachten snel verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Medische zorg in Zoetermeer

In vrijwel iedere wijk van Zoetermeer vindt u een huisartsenpraktijk voor medische hulp en advies. Zo kunt u onder ander terecht bij huisartsen in Seghwaert, Oosterheem, Palenstein en Buytenwegh. In alle wijken kunt u voor behandeling ook naar diverse paramedische specialisten, zoals de fysiotherapeut.

Fysiotherapeuten in Zoetermeer helpen bij allerlei lichamelijke klachten. In sommige gevallen gaat het om een blessure die pijn aan de knie of rug veroorzaakt. Ook als u een chronische aandoening heeft of moet herstellen van een ongeluk of operatie is het vaak de fysiotherapeut die hulp biedt bij het trainen van het lichaam. Een goede behandeling van de fysio kan cruciaal zijn voor een spoedig herstel. Maak dus zeker een afspraak voor advies en eventuele behandeling en/of begeleiding bij een van de fysiotherapie praktijken in Zoetermeer.

De Zoetermeerse wijk De Leyens biedt onderdak aan het LangeLand Ziekenhuis. Dit ziekenhuis omvat tal van specialisaties en inwoners van Zoetermeer en omgeving kunnen hier heen voor allerlei behandelingen. Mocht het ziekenhuis in Zoetermeer niet bieden wat u zoekt, dan kunt u uitwijken naar Den Haag. In die stad staan maar liefst twee ziekenhuizen klaar om u te helpen bij alle medische behoeften.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Fysiotherapeuten in Zoetermeer hebben elk hun eigen specialisatie, zoals fysiotherapie, oefentherapie Cesar/Mensendieck, sportfysiotherapie, manuele therapie en orofaciale (kaak) fysiotherapie. Om bij de juiste fysiotherapeut terecht te komen raden we u aan duidelijk aan te geven met welke lichamelijke klacht(en) u kampt. In Zoetermeer kunt u ook altijd terecht voor:

  • Adem- en ontspanningstherapie
  • McKenzie
  • Medische fitness / fysiofitness
  • Online behandeling
  • Mulligan
  • Medical taping
  • Dry needling
  • Parkinson

Openingstijden Zoetermeer

U kunt op zeven dagen per week een afspraak maken bij de fysio in Zoetermeer. Gesprekken en behandelingen vinden bij de verschillende fysiotherapie praktijken plaats binnen de volgende openingstijden:

Maandag:  van 08:30 tot 22:30.
Dinsdag:  van 08:30 tot 22:30.
Woensdag:  van 08:30 tot 22:30.
Donderdag:  van 08:30 tot 22:30.
Vrijdag:  van 08:30 tot 22:30.
Zaterdag:  van 09:00 tot 18:00.
Zondag:  van 12:00 tot 18:00.

Meer weten over Zoetermeer

Via de website van de gemeente Zoetermeer vindt u meer informatie over regelingen omtrent fysiotherapie en gezondheid. U kunt hierover dagelijks contact opnemen met de gemeente. Wilt u meer weten over de specialismen van het ziekenhuis in Zoetermeer? Neem dan een kijkje op de website van het Langeland Ziekenhuis.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Het overzicht van deze regio is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 13 april 2024. We hebben 1 praktijk gevonden die hier gevestigd is. Heeft u een praktijk in Zoetermeer en wilt u uw praktijk toevoegen? Dan horen we dit natuurlijk graag.

Openingstijden

De praktijken in Zoetermeer zorgen er samen voor dat fysiotherapie altijd toegankelijk is op de volgende dagen:

Maandag
Van 08:30 tot 22:30.
Dinsdag
Van 08:30 tot 22:30.
Woensdag
Van 08:30 tot 22:30.
Donderdag
Van 08:30 tot 22:30.
Vrijdag
Van 08:30 tot 22:30.
Zaterdag
Van 09:00 tot 18:00.
Zondag
Van 12:00 tot 18:00.

* Kijk voor de precieze openingstijden per praktijk even bij de praktijkinformatie zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2024 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF