Fysiotherapie in Woerden

Op deze pagina vindt u een overzicht van het aanbod aan fysiotherapie praktijken in Woerden. Op zoek naar een fysiotherapeut? Vul dan hieronder uw postcode in om de dichtstbijzijnde fysiotherapeut te vinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Woerden

In het groene hart van Holland ligt het pittoreske Woerden. Een historische vestingstad in de provincie Utrecht, tussen Gouda en Utrecht. Middeleeuwse bouwwerken als het Kasteel van Woerden en het stadhuis tonen de historie van de stad. Al is Woerden inmiddels wellicht bekender door de kaaspakhuizen en de boerenmarkten die er gehouden worden.

Sporten in Woerden

Woerden, de stad waar het groene hart klopt, wordt omgeven door mooie Hollandse natuur. Rondom de stad en in de stadsparken kan men volop van de natuur genieten. Al fietsend door de polders kunt u over de fietspaden behoorlijk wat kilometers afleggen. Nog dichter bij huis is het Brediuspark. In dit 'paradijs in de stad' kunt u een lange afstandswandeling maken door het groene hart van Nederland. Ook fietsers en loopgroepen komen er graag om in de buitenlucht te sporten. Landgoed Bredius heet sportende bezoekers dan ook van harte welkom.

Sport u het liefst in een team, dan kunt u bij verschillende verenigingen terecht voor bijvoorbeeld hockey, voetbal, volleybal of korfbal. Ook andere sporten, zoals atletiek, tennis, veldrijden en fitness kunnen in Woerden worden beoefend. Er is voor ieder wat wils!

Bij het kiezen van een (nieuwe) sport, kan het raadzaam zijn om te overleggen met een fysiotherapeut. Zeker als u last heeft van fysieke ongemakken of wanneer u eerder blessures hebt gehad, is zo’n adviesgesprek heel nuttig. Samen met de fysio kunt u bepalen welke belasting uw lichaam aankan.

Professionele fysiotherapie in Woerden

Regelmatig bewegen is belangrijk om het lichaam fit en gezond te houden. Helaas kunnen er omstandigheden zijn die u belemmeren bij het sporten. Een blessure kan bijvoorbeeld erg beperkend zijn. Ook bij lichamelijke klachten door ziekte, een ongeluk of ouderdom is bewegen niet altijd vanzelfsprekend. Toch kan juist dan sporten enorm goed zijn en bijdragen aan een spoedig herstel. We raden u daarom aan om contact op te nemen met een fysiotherapeut in Woerden. Die helpt u waar mogelijk zo snel mogelijk van uw klachten af. Bovendien kunt u samen met de fysio bekijken op welke manier u het beste kunt bewegen.

Medische zorg in Woerden

Inwoners van Woerden kunnen in hun eigen wijk naar een huisarts of paramedisch hulpverlener. Zij staan in Centrum, Staatsliedenkwartier, Vogelbuurt, Molenvliet en andere wijken dagelijks voor u klaar. Er zijn ook verschillende fysiotherapie praktijken in Woerden. Hier kunt u onder andere terecht voor handfysiotherapie, manuele therapie, medische fitness en arbeidsfysiotherapie. Kampt u met een langdurige of chronische aandoening? Ook dan kan fysiotherapie een belangrijke rol spelen in uw herstel. Maak hiervoor een afspraak bij een fysio bij u in de buurt of op de afdeling fysiotherapie in het St. Antonius Ziekenhuis in Woerden.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Iedere fysiotherapeut in Woerden heeft zijn eigen specialisaties, zoals sportfysiotherapie, oedeemtherapie, arbeidsfysiotherapie, fysiotherapie en manuele therapie. Natuurlijk wilt u het liefst worden behandeld door een fysio die gespecialiseerd is in uw aandoening. Geef daarom bij het maken van een afspraak duidelijk aan waarom u naar de fysio wil. In Woerden kunt u ook altijd terecht voor:

  • Medische fitness / fysiofitness
  • Claudicatio intermittens
  • Medical taping
  • Dry needling
  • Echografie

Openingstijden Woerden

Fysiotherapiepraktijken in Woerden zijn wekelijks op vijf dagen geopend. Neem contact op met een fysio bij u in de buurt om een afspraak te maken binnen de volgende openingstijden:

Maandag:  van 08:00 tot 21:00.
Dinsdag:  van 08:00 tot 18:00.
Woensdag:  van 08:00 tot 18:00.
Donderdag:  van 08:00 tot 21:00.
Vrijdag:  van 08:00 tot 18:00.

Meer weten over fysiotherapie in Woerden

Op onze website vindt u gemakkelijk een fysiotherapeut bij u in de buurt. Vul bovenaan deze pagina uw postcode in en wij tonen u een overzicht van fysiotherapie praktijken in Woerden.

Voor fysiotherapie en hulp bij revalidatie in het St. Antonius Ziekenhuis verwijzen we u graag naar de website van het ziekenhuis in Woerden. Daar vindt u meer informatie over de fysiotherapeuten, de behandelingen en het maken van een afspraak.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Het overzicht van deze regio is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 24 februari 2024. We hebben 1 praktijk gevonden die hier gevestigd is. Heeft u een praktijk in Woerden en wilt u uw praktijk toevoegen? Dan horen we dit natuurlijk graag.

Openingstijden

De praktijken in Woerden zorgen er samen voor dat fysiotherapie altijd toegankelijk is op de volgende dagen:

Maandag
Van 08:00 tot 21:00.
Dinsdag
Van 08:00 tot 18:00.
Woensdag
Van 08:00 tot 18:00.
Donderdag
Van 08:00 tot 21:00.
Vrijdag
Van 08:00 tot 18:00.

* Kijk voor de precieze openingstijden per praktijk even bij de praktijkinformatie zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2024 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF