Fysiotherapie in Westerbork

Hieronder vindt u een overzicht van fysiotherapiepraktijken in Westerbork. Het overzicht toont alleen gekwalificeerde praktijken voor fysiotherapie. Vul uw postcode in om een goede fysiotherapeut bij u in de buurt te vinden.

Ook tijdens de coronacrisis kunt u gewoon terecht bij onze praktijken. In overleg met de praktijk kunnen de intake en behandeling online of telefonisch plaatsvinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Aanbod in Westerbork

De praktijken in Westerbork hebben een gevarieerd aanbod van fysiotherapie, oedeemtherapie en geriatrische fysiotherapie. Aanvullend vindt u bij deze fysiotherapiepraktijken de volgende specialisaties:

  • Medical taping
  • Claudicatio intermittens
  • Mulligan
  • Haptonomie


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Het overzicht van deze regio is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 23 januari 2021. We hebben 1 praktijk gevonden die hier gevestigd is. Heeft u een praktijk in Westerbork en wilt u uw praktijk toevoegen? Dan horen we dit natuurlijk graag.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2021 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF