Fysiotherapie in Son En Breugel

Hieronder vindt u een overzicht van fysiotherapiepraktijken in Son En Breugel. Het overzicht toont alleen gekwalificeerde praktijken voor fysiotherapie. Vul uw postcode in om een goede fysiotherapeut bij u in de buurt te vinden.

Ook tijdens de coronacrisis kunt u gewoon terecht bij onze praktijken. In overleg met de praktijk kunnen de intake en behandeling online of telefonisch plaatsvinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Aanbod in Son En Breugel

De fysiotherapeuten in de regio Son En Breugel kunnen u wekelijks helpen met fysiotherapie en manuele therapie. Daarnaast vindt u bij deze praktijken de volgende specialisaties:

  • Dry needling
  • Medische fitness / fysiofitness
  • Online behandeling


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Het overzicht van Son En Breugel is voor het laatst bijgewerkt op maandag 18 januari 2021. Er is momenteel 1 praktijk geregistreerd. Mocht u nog een praktijk missen die ook in deze regio gevestigd is, dan kunt u dit bij ons melden. We doen er alles aan het overzicht zo volledig mogelijk te houden.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2021 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF