Fysiotherapie in Schagen

Hieronder vindt u een overzicht van fysiotherapiepraktijken in Schagen. Het overzicht toont alleen gekwalificeerde praktijken voor fysiotherapie. Vul uw postcode in om een goede fysiotherapeut bij u in de buurt te vinden.

Ook tijdens de coronacrisis kunt u gewoon terecht bij onze praktijken. In overleg met de praktijk kunnen de intake en behandeling online of telefonisch plaatsvinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Aanbod in Schagen

De fysiotherapiepraktijken in deze regio bieden een gevarieerd aanbod van fysiotherapie en osteopathie. Aanvullend vindt u bij deze fysiotherapiepraktijken de volgende specialisaties:

  • Adem- en ontspanningstherapie
  • Dry needling
  • Medical taping
  • Gecombineerde leefstijlinterventie (GLI)


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

De laatste update van dit overzicht was op donderdag 26 mei 2022. We hebben 1 praktijk gevonden in Schagen. Het kan zijn dat u nog een praktijk mist die ook in dit overzicht thuishoort. In dat geval horen we dit graag. We streven ernaar het praktijkoverzicht zo volledig mogelijk en up-to-date te houden.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2022 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF