Fysiotherapie in Rotterdam

Vul uw postcode in om een goede praktijk voor fysiotherapie in Rotterdam te vinden. De praktijken in het overzicht kunnen u verder helpen met tal van lichamelijke klachten en blessures. Het overzicht toont fysiotherapeuten bij u in de buurt.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Fysiotherapie Rotterdam

Een goede fysiotherapeut is van groot belang in het prettig en snel verhelpen van lichamelijke klachten. Iedereen heeft er wel eens mee te maken, u heeft bijvoorbeeld rugpijn of last van uw knie of arm. Hoe kiest u de juiste fysiotherapie in Rotterdam en de omgeving hiervan? Hierhebikpijn.nl is een intermedium tussen patiënt en fysiotherapeut. Wilt u weten waar wij u mee kunnen helpen? Lees dan verder!

Fysiotherapie in Rotterdam nodig?

Lichamelijke klachten of blessures kunnen een grote en negatieve invloed uitoefenen op uw leven. Fysiotherapie in Rotterdam is dan de beste manier om deze ongemakken snel en permanent te verhelpen. De interactieve check op deze website geeft een indicatie van de mogelijke oorzaken, maar dit dient door een gekwalificeerd behandelaar in de praktijk te worden vastgesteld.

De weg naar fysiotherapie in Rotterdam

Het kiezen van een goede fysiotherapeut is niet altijd gemakkelijk. Vaak gaan mensen naar de praktijk die het dichtst in de buurt van hun woning zit, maar dit is niet altijd het belangrijkste criterium. Sommige klachten zijn beter geschikt voor specialistische praktijken, zoals een manueel therapeut of een sportfysiotherapeut. Wanneer u op zoek bent naar fysiotherapie in Rotterdam zijn er dus verschillende criteria die een rol spelen.

Wij helpen u graag met het zoeken van de juiste fysiotherapie in Rotterdam, Schiedam, Barendrecht, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel en vele andere plaatsen in Nederland. Dankzij onze connecties met verschillende praktijken door het hele land kunnen wij u helpen met het zoeken naar een gekwalificeerde fysiotherapeut bij u in de buurt. Ook kunt u op onze website gemakkelijk een afspraak maken voor uw fysiotherapie in Rotterdam en de omgeving.

Fysiotherapie in Rotterdam Centrum, Noord, Zuid, Oost of West

Natuurlijk kiest u het liefst een fysiotherapeut die zich dicht bij u in de buurt bevindt. De therapeuten in ons overzicht bevinden zich in alle stadsdelen – van het centrum tot een Rotterdam Noord, Zuid, Oost en West. Ze zijn gespecialiseerd in uiteenlopende therapievormen zoals kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie en manuele therapie en bieden daarmee altijd een oplossing voor uw probleem.

Van klacht naar fysiotherapie in Rotterdam

Wanneer u fysiotherapie in Rotterdam wenst om uw klachten te verhelpen zijn enkele aspecten van belang. Ten eerste de vraag wat er mogelijk aan de hand is. Dankzij onze handige online check kunt u een indicatie krijgen van de mogelijke aandoening waar u mee te maken heeft. Rugpijn kan bijvoorbeeld ontstaan door instabiliteit in de bekken, maar ook door een hernia. Deze twee oorzaken vragen dan ook om een heel andere aanpak en specialisatie. Wanneer u weet wat een mogelijke oorzaak is voor uw klachten kunt u contact opnemen met een fysiotherapeut die hierin gespecialiseerd is en u dus het beste kan helpen.

Voorbereid naar de therapeut

Naast een indicatie geven van de aandoening waar u wellicht last van heeft, kunnen wij u ook helpen met goede, betrouwbare informatie over deze aandoening. Zo komt u voorbereid op uw afspraak voor fysiotherapie in Rotterdam en omgeving en hoeft u niet zelf te zoeken in de chaos aan informatie die online verkrijgbaar is. Onze informatie is samengesteld aan de hand van wetenschappelijke literatuur, KNGF-richtlijnen (fysiotherapie) en NHG-standaarden (huisartsen). Ook passen wij regelmatig onze informatie aan wanneer er nieuwe inzichten zijn of worden er nieuwe aandoeningen toegevoegd aan onze website. Op deze manier garanderen we betrouwbare en kwalitatief goede informatie.

Specialisaties

Voor handtherapie, psychosomatische fysiotherapie, oncologische fysiotherapie, longfysiotherapie (astma/COPD), bekkenfysiotherapie, kinderfysiotherapie, geriatrische fysiotherapie, orofaciale (kaak) fysiotherapie, osteopathie, sportfysiotherapie, manuele therapie, fysiotherapie en oedeemtherapie kunt u in Rotterdam prima terecht. De fysiotherapeuten beschikken daarnaast over vele specialisaties zoals:

 • Mulligan
 • Haptonomie
 • Zwangerschap
 • Dry needling
 • Niet-aangeboren hersenletsel (NAH)
 • Medical taping
 • Parkinson
 • Medische fitness / fysiofitness
 • Gecombineerde leefstijlinterventie (GLI)
 • Claudicatio intermittens
 • Adem- en ontspanningstherapie
 • Online behandeling

Ruime openingstijden

Maarliefst zeven dagen in de week is fysiotherapie toegankelijk in Rotterdam. Niet elke praktijk hanteert dezelfde openingstijden. U doet er dus verstandig aan even door te klikken naar de praktijkinformatie op deze website om de precieze openingstijden per fysiotherapiepraktijk te bekijken.

Maandag:  van 08:00 tot 20:00.
Dinsdag:  van 06:30 tot 21:00.
Woensdag:  van 06:30 tot 21:00.
Donderdag:  van 08:00 tot 21:00.
Vrijdag:  van 06:30 tot 20:00.
Zaterdag:  van 08:00 tot 20:00.
Zondag:  van 08:00 tot 20:00.

Meer weten over ons?

Wilt u meer weten over Hierhebikpijn.nl? Kijk dan eens op de speciale pagina, waarin we uitleg geven over onze ontstaanswijze, onze manier van werken en het doel van dit initiatief. Heeft u zelf een fysiotherapie praktijk en wilt u opgenomen worden in ons netwerk? Kijk dan bij praktijk aanmelden, zodat wij kunnen kijken of u aan onze criteria voldoet.

Samen hopen we de weg naar fysiotherapie in Rotterdam en de omgeving gemakkelijker te maken en proberen we de patiënten te voorzien van goede, betrouwbare informatie over aandoeningen. Wij hopen ook u snel te kunnen helpen!


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Deze webpagina is op maandag 27 mei 2024 voor het laatst bijgewerkt. In Rotterdam hebben we 8 praktijken gevonden. We streven naar een zo volledig mogelijk overzicht van de praktijken in deze regio. Mocht u nog een praktijk missen, dan horen we dit graag.

Openingstijden

De praktijken in Rotterdam zorgen er samen voor dat fysiotherapie altijd toegankelijk is op de volgende dagen:

Maandag
Van 08:00 tot 20:00.
Dinsdag
Van 06:30 tot 21:00.
Woensdag
Van 06:30 tot 21:00.
Donderdag
Van 08:00 tot 21:00.
Vrijdag
Van 06:30 tot 20:00.
Zaterdag
Van 08:00 tot 20:00.
Zondag
Van 08:00 tot 20:00.

* Kijk voor de precieze openingstijden per praktijk even bij de praktijkinformatie zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2024 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF