Fysiotherapie in Roosendaal

Hieronder vindt u een overzicht van het aanbod aan fysiotherapie praktijken in Roosendaal. Hulp nodig bij het vinden van een fysiotherapeut? Vul dan hieronder uw postcode in om de dichtstbijzijnde fysiotherapeut te vinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Roosendaal

In het prachtige landschap van Noord-Brabant ligt Roosendaal. Dit stadje, gelegen tussen Breda en Bergen op Zoom, biedt inwoners en bezoekers volop vertier. Een mooi winkelcentrum, gezellige terrasjes, mooie stadsparken en natuurlijk de Rucphense bossen. De slogan van Roosendaal is niet voor niets ‘Beleef ‘t in Roosendaal!’.

Sporten in Roosendaal

De stadsparken van Roosendaal, zoals Park Vrouwenhof, zijn ontmoetingsplekken voor jong en oud. Er kan volop gespeeld worden in speeltuinen en op de grasvelden. Onder het genot van een hapje en een drankje kan men er uren bijkletsen. Al kan dat natuurlijk ook prima tijdens een wandeling of fietstochtje over de paden door het aangelegde groen. Zo verenigt u het nuttige met het aangename en komt u op een gezellige manier direct ook aan uw lichaamsbeweging.

Wie wat meer ruimte wil om buiten te sporten, kan toevlucht zoeken in de Rucphense bossen. Daar strekken bos, grasland en heide zich uit over maar liefst 1200 hectare. Perfect voor lange fietstochten of een mooie buitenrit te paard. Wandelaars kunnen uren op de bonnefooi ronddwalen, of op pad gaan om een uitgezette wandelroute te volgen. De speciale MTB-route zorgt er voor dat ook mountainbikers hun weg door de Rucphense bossen bij Roosendaal kunnen vinden.

Fitness en voetbal zijn in Roosendaal enorm populair. Maar ook andere sporten zijn goed vertegenwoordigd. Zo bieden de verschillende sportclubs onder andere sporten als korfbal, hockey, tennis, atletiek en golf. Toch is het kiezen van de juiste sport niet voor iedereen gemakkelijk. Als sporten door een ziekte, blessure of ander lichamelijk ongemak niet zo vanzelfsprekend is, is het slim uw keuze te overleggen met een fysiotherapeut. Een fysio kan u helpen op een verantwoorde manier te kiezen voor een sport die uw lichaam niet teveel belast.

Professionele fysiotherapie in Roosendaal

Soms zorgen lichamelijke klachten er voor dat regelmatige beweging niet meer mogelijk is. Hulp bij het sporten of begeleiding bij uw herstel is dan noodzakelijk. Fysiotherapeuten zijn in deze zorg gespecialiseerd. Zij behandelen de pijnlijke plek(ken) en geven goede tips. Zo helpen ze u om het sporten voorzichtig weer op te pakken.

Het ligt misschien voor de hand dat u bij een fysiotherapeut terecht komt wanneer klachten worden veroorzaakt door blessure of overbelasting. Maar ook bij een chronische aandoening zoals artrose, of wanneer u moet herstellen van een ongeluk of operatie, is het vaak de fysiotherapeut die hulp biedt bij het trainen van het lichaam. Maak dus zeker een afspraak voor advies en eventuele behandeling of begeleiding bij een van de fysiotherapie praktijken in Roosendaal. Dit kan de sleutel zijn tot een spoedig herstel!

Medische zorg in Roosendaal

In welke Roosendaalse wijk u ook woont, u kunt voor medische hulp en advies altijd terecht bij een huisartsenpraktijk in de buurt. In iedere wijk kunt u daarnaast voor behandeling ook naar diverse paramedische specialisten, zoals de fysiotherapeut of een manueel therapeut.

Aan de westrand van Roosendaal ligt het Bravis Ziekenhuis. Dit ziekenhuis biedt specialistische zorg aan inwoners van Roosendaal en omliggende plaatsen. In het ziekenhuis in Roosendaal kunt u ook terecht voor fysiotherapie en hulp bij revalidatie.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Iedere fysiotherapeut in Roosendaal heeft zijn eigen specialisaties, zoals kinderfysiotherapie, fysiotherapie, bekkenfysiotherapie, longfysiotherapie (astma/COPD), oedeemtherapie en manuele therapie. Om bij de juiste fysiotherapeut terecht te komen raden we u daarom aan duidelijk aan te geven met welke lichamelijke klacht(en) u kampt. In Roosendaal kunt u ook altijd terecht voor:

  • McKenzie
  • Zwangerschap
  • Parkinson
  • Medische fitness / fysiofitness
  • Medical taping
  • Niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

Openingstijden Roosendaal

U kunt op vijf dagen per week een afspraak maken bij de fysio in Roosendaal. Gesprekken en behandelingen vinden bij de verschillende fysiotherapie praktijken plaats binnen de volgende openingstijden:

Maandag:  van 07:30 tot 20:00.
Dinsdag:  van 08:00 tot 19:00.
Woensdag:  van 07:30 tot 22:00.
Donderdag:  van 08:00 tot 19:00.
Vrijdag:  van 07:30 tot 19:00.

Meer weten over fysiotherapie in Roosendaal

Voor meer informatie over fysiotherapie in het Bravis Ziekenhuis, verwijzen we u graag door naar de website van dit ziekenhuis in Roosendaal.

Zoekt u een fysio in Roosendaal? Met behulp van het zoekformulier bovenaan deze pagina vindt u gemakkelijk een fysiotherapie praktijk bij u in de buurt.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Deze webpagina is op zaterdag 24 februari 2024 voor het laatst bijgewerkt. In Roosendaal hebben we 3 praktijken gevonden. We streven naar een zo volledig mogelijk overzicht van de praktijken in deze regio. Mocht u nog een praktijk missen, dan horen we dit graag.

Roosendaal fysiotherapie

Openingstijden

De praktijken in Roosendaal zorgen er samen voor dat fysiotherapie altijd toegankelijk is op de volgende dagen:

Maandag
Van 07:30 tot 20:00.
Dinsdag
Van 08:00 tot 19:00.
Woensdag
Van 07:30 tot 22:00.
Donderdag
Van 08:00 tot 19:00.
Vrijdag
Van 07:30 tot 19:00.

* Kijk voor de precieze openingstijden per praktijk even bij de praktijkinformatie zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2024 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF