Fysiotherapie in Rijen

Hieronder vindt u een overzicht van het aanbod aan fysiotherapiepraktijken in Rijen. Hulp nodig van een fysiotherapeut? Vul dan hieronder uw postcode in om de dichtstbijzijnde fysio te vinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Rijen

Het Noord-Brabantse Rijen is een gezellig dorp tussen Breda en Tilburg. Samen met Gilze vormt Rijen een gemeente met als slogan "Gilze en Rijen, meer dan een prima basis…". In Rijen vindt u dan ook de nodige medische specialisten, winkels, scholen en andere voorziening die van de plaats inderdaad een fijne woonplaats maken.

Sporten in Rijen

Sporten is gezond en houdt u actief. De gemeente probeert inwoners van Gilze Rijen dan ook op verschillende manieren uit te dagen om te sporten en te bewegen. Daar hoort uiteraard een goed aanbod van sportverenigingen bij. Zo kunt u in Rijen onder andere in beweging komen met sporten als badminton, handbal, voetbal, hockey, volleybal en basketbal. Ook voor budo, jeu de boules en handboogschieten heeft Rijen een vereniging. Genoeg keuze dus!

Als een ziekte, blessure of ander lichamelijk ongemak u bij het sporten beperkt, is het niet altijd makkelijk een passende vorm van beweging te kiezen. En dat terwijl uw lichaam juist dan zoveel baat kan hebben bij regelmatige beweging. Een fysiotherapeut kan u vertellen welke sporten passen bij de mogelijkheden van uw lichaam. Ga dus vooral eens met een fysio in gesprek voor u aan een (nieuwe) sport begint. Zo kiest u op een verantwoorde manier een sport die uw lichaam niet teveel belast.

Professionele fysiotherapie in Rijen

Soms zorgen lichamelijke klachten ervoor dat regelmatige beweging niet meer mogelijk is. Dan is hulp bij het sporten of begeleiding bij het herstellen van bijvoorbeeld een blessure noodzakelijk. Fysiotherapeuten zijn in deze zorg gespecialiseerd. Een fysio kan uw pijnklacht behandelen en advies geven over hoe u het sporten weer voorzichtig op kunt pakken. Samen kunt u er zo voor zorgen dat de klachten snel verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Medische zorg in Rijen

In verschillende wijken in Rijen vindt u een huisartsenpraktijk voor medische hulp en advies. In alle wijken kunt u voor behandeling ook naar diverse paramedische specialisten, zoals de fysiotherapeut.

Fysiotherapeuten in Rijen helpen u bij het aanpakken van allerlei lichamelijke klachten. In sommige gevallen gaat het om een blessure die pijn doet aan de onderrug of die pijn aan de knie veroorzaakt. Ook als u een chronische aandoening heeft of moet herstellen van een ongeluk of operatie is het vaak de fysiotherapeut die hulp biedt bij het trainen van het lichaam. Een goede behandeling van de fysio kan cruciaal zijn voor een spoedig herstel. Maak dus zeker een afspraak voor advies en eventuele behandelingen en/of begeleiding bij een van de fysiotherapiepraktijken in Rijen.

Rijenaren kunnen voor uitgebreide medische zorg terecht in ziekenhuis Amphia in Breda of Oosterhout. Dankzij het grote aanbod aan medisch-specialistische zorg kunt u hier voor bijna iedere behandeling terecht. Op de afdeling fysiotherapie helpt een fysio u na een ziekte, operatie of ongeluk met revalideren en herstellen.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Fysiotherapeuten in Rijen hebben elk hun eigen specialisaties, zoals bekkenfysiotherapie, fysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, oefentherapie Cesar/Mensendieck, hart- en vaatfysiotherapie, longfysiotherapie (astma/COPD), psychosomatische fysiotherapie, handtherapie en oedeemtherapie. Om bij de juiste fysiotherapeut terecht te komen, raden we u aan duidelijk aan te geven met welke lichamelijke klacht(en) u te maken heeft. In Rijen kunt u ook altijd terecht voor:

 • McKenzie
 • Online behandeling
 • Adem- en ontspanningstherapie
 • Mulligan
 • Medische fitness / fysiofitness
 • Zwangerschap
 • Medical taping
 • Parkinson
 • Claudicatio intermittens
 • Dry needling
 • Niet-aangeboren hersenletsel (NAH)
 • Hydrotherapie
 • Shockwave therapie

Openingstijden Rijen

U kunt op zes dagen per week een afspraak maken bij de fysio in Rijen. Intakes en behandelingen vinden bij de verschillende fysiotherapiepraktijken plaats binnen de volgende openingstijden:

Maandag:  van 07:00 tot 21:00.
Dinsdag:  van 07:00 tot 21:00.
Woensdag:  van 07:00 tot 21:00.
Donderdag:  van 07:00 tot 21:00.
Vrijdag:  van 07:00 tot 21:00.
Zaterdag:  van 09:00 tot 17:00.

Meer informatie over fysiotherapie in Rijen

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Rijen? Vul dan bovenaan deze pagina uw postcode in. U krijgt dan direct een overzicht van fysiotherapiepraktijken in Rijen.

Voor meer informatie over fysiotherapie in het ziekenhuis verwijzen we u graag door naar de website van Amphia.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Het overzicht van deze regio is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 24 februari 2024. We hebben 2 praktijken gevonden die hier gevestigd zijn. Heeft u een praktijk in Rijen en wilt u uw praktijk toevoegen? Dan horen we dit natuurlijk graag.

Openingstijden

De praktijken in Rijen zorgen er samen voor dat fysiotherapie altijd toegankelijk is op de volgende dagen:

Maandag
Van 07:00 tot 21:00.
Dinsdag
Van 07:00 tot 21:00.
Woensdag
Van 07:00 tot 21:00.
Donderdag
Van 07:00 tot 21:00.
Vrijdag
Van 07:00 tot 21:00.
Zaterdag
Van 09:00 tot 17:00.

* Kijk voor de precieze openingstijden per praktijk even bij de praktijkinformatie zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2024 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF