Fysiotherapie in Raalte

Hieronder vindt u een overzicht van het aanbod aan fysiotherapeuten in Raalte. Hulp nodig van een fysiotherapeut? Vul dan hieronder uw postcode in om de dichtstbijzijnde fysio in Raalte te vinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Raalte

In het Overijsselse Salland ligt Raalte. De ongeveer 20.000 inwoners noemen de plaats 'Roalte' en wonen er in de meeste gevallen met veel plezier. Ver genoeg van de drukke randstad, maar wél in de buurt van leuke steden als Deventer, Almelo en Zwolle. Ideaal!

Sporten in Raalte

In de verschillende sportcentra en zwembaden van Raalte kunt u zich wekelijks uitleven met uw favoriete sport. Train uw lichaam door te zwemmen of door fitness, werk samen in teamverband om een wedstrijd volleybal, voetbal handbal, of tennis te winnen. Met al deze sportclubs, fitnessscholen en sportteams hoopt de gemeente Raalte de inwoners van de plaats te laten streven naar een gezondere lichaamsstijl: gezond eten en meer bewegen.

Buiten sporten doet u natuurlijk op de Sallandse Heuvelrug. Dit natuurgebied op steenworp afstand van Raalte is de perfecte locatie om te sporten terwijl u geniet van de prachtige natuur.

Professionele fysiotherapie in Raalte

Regelmatige beweging houdt uw lichaam fit en gezond. Helaas zijn er soms problemen, zoals blessures, die er voor zorgen dat u hulp nodig heeft bij het sporten. Laat u dan goed adviseren door een fysiotherapeut. Die kan u begeleiden bij het sporten en helpen uw klachten te verminderen.

Lichamelijke ongemakken worden niet altijd veroorzaakt door sporten of het maken van een verkeerde beweging. Een ongeluk, een ziekte of ouderdom kunnen er voor zorgen dat bewegen niet meer zo vanzelfsprekend is. Als dagelijks bewegen en sporten moeilijk gaat, bent u bij een fysiotherapeut aan het juiste adres. Samen kunt u op zoek gaan naar de mogelijkheden en op een gepast tempo werken aan het herstel van uw lichaam.

Medische zorg in Raalte

In Raalte staan dagelijks huisartsen klaar om u te helpen bij ziekte en lichamelijke klachten. Met huisartsenpraktijken in vrijwel iedere wijk is er altijd een arts in de buurt. Daarnaast vindt u in iedere wijk van Raalte ook verschillende paramedische specialisten.

Onder de paramedische specialisten van Raalte bevinden zich ook fysiotherapeuten. Zij kunnen u helpen bij herstel van lichamelijke klachten, zoals pijn in de onderrug, oedeem, of klachten veroorzaak door Parkinson. Ook voor fysiotherapie tijdens uw zwangerschap kunt u bij de fysio in Raalte terecht. De meeste fysiotherapeuten in Raalte behandelen regelmatig sporters vanwege blessures, maar ook mensen met langdurige problemen of chronische aandoeningen.

Ook de zorg voor oudere inwoners van Raalte is goed geregeld. Verschillende verpleeg- en verzorgingstehuizen in Raalte zorgen ervoor dat zij in hun oude vertrouwde stad blijven wonen, dichtbij alle nodige medische voorzieningen.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Fysiotherapeuten in Raalte hebben ieder hun eigen specialismen, zoals orofaciale (kaak) fysiotherapie, manuele therapie, fysiotherapie, longfysiotherapie (astma/COPD), geriatrische fysiotherapie, hart- en vaatfysiotherapie, oncologische fysiotherapie en sportfysiotherapie. Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven wat uw klachten zijn. Op die manier komt u bij de juiste fysiotherapeut terecht. In Raalte kunt u ook altijd terecht voor:

 • Gecombineerde leefstijlinterventie (GLI)
 • McKenzie
 • Online behandeling
 • Echografie
 • Medische fitness / fysiofitness
 • Dry needling
 • Zwangerschap
 • Parkinson
 • Hydrotherapie
 • Adem- en ontspanningstherapie
 • Mulligan
 • Niet-aangeboren hersenletsel (NAH)
 • Medical taping
 • Shockwave therapie

Openingstijden Raalte

De fysiotherapie praktijken in Raalte zijn op vijf dagen per week geopend. U kunt een afspraak maken voor een gesprek of behandeling binnen de volgende openingstijden:

Maandag:  van 08:00 tot 21:00.
Dinsdag:  van 08:00 tot 21:00.
Woensdag:  van 08:00 tot 21:00.
Donderdag:  van 08:00 tot 21:00.
Vrijdag:  van 08:00 tot 18:00.

Meer weten over medische zorg in Raalte

We geven u graag informatie over lichamelijke klachten en mogelijke manieren van behandeling door een fysiotherapeut. Bent u op zoek naar een fysio in de buurt, vult dan bovenaan deze pagina uw postcode in. U krijgt dan direct een overzicht van fysiotherapie praktijken in Raalte.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Bovenstaand praktijkoverzicht is recent bijgewerkt op zondag 29 januari 2023. We hebben 3 praktijken in de plaats Raalte gevonden. Indien u nog een praktijk mist die hier ook gevestigd is, dan horen we dit graag. We spannen ons dagelijks in om het overzicht zo volledig mogelijk te houden.

Openingstijden

De praktijken in Raalte zorgen er samen voor dat fysiotherapie altijd toegankelijk is op de volgende dagen:

Maandag
Van 08:00 tot 21:00.
Dinsdag
Van 08:00 tot 21:00.
Woensdag
Van 08:00 tot 21:00.
Donderdag
Van 08:00 tot 21:00.
Vrijdag
Van 08:00 tot 18:00.

* Kijk voor de precieze openingstijden per praktijk even bij de praktijkinformatie zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2023 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF