Fysiotherapie in Pijnacker

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Pijnacker? Dan kunt u een afspraak maken bij verschillende fysiotherapie praktijken. Op deze pagina geven we u graag een overzicht van het aanbod van praktijken in Pijnacker. Vul hieronder uw postcode in om de dichtstbijzijnde fysio te vinden.

Ook tijdens de coronacrisis kunt u gewoon terecht bij onze praktijken. In overleg met de praktijk kunnen de intake en behandeling online of telefonisch plaatsvinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Pijnacker

In Zuid-Holland, tussen de grote steden Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Delft, ligt Pijnacker. Een gemoedelijk dorp met een landelijk karakter en een verrassend groene omgeving! Dat in de slogan 'Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp' die groene omgeving van Pijnacker belicht wordt is wel duidelijk. Het is dan ook ├ęcht genieten in de natuurgebieden rondom het Zuid-Hollandse dorp.

Sporten in Pijnacker

De natuurgebieden rondom Pijnacker bieden een goede basis voor een actieve dag in de buitenlucht. Zo gaan veel bewoners van Pijnacker voor sport- en spelactiviteiten naar Buytenhout. In dit natuur- en recreatiegebied kan men wandelen, maar ook paardrijden, roeien en surfen. Door het bos en over de heuvels lopen bovendien twee mountainbikeroutes voor sportievelingen op de fiets.

Ook aan georganiseerde sporten is in Pijnacker geen gebrek. Bij verschillende sportverenigingen kunt u terecht voor sporten als korfbal, hockey, handbal, volleybal en voetbal. In een aantal sportscholen kan individueel of in groepsverband gewerkt worden aan conditie en spierkracht. Mogelijkheden genoeg dus, voor wie graag sport om lichaam en geest gezond te houden.

Helaas is het kiezen van de juiste sport niet voor iedereen gemakkelijk. Een blessure kan u bij het sporten belemmeren, of wellicht heeft u last van ziekte of een andere lichamelijke beperking. Om te ontdekken wat het beste bij u en uw lichaam past, is het slim vooraf advies in te winnen bij een fysiotherapeut. De fysio kan u adviseren en indien nodig behandelen en begeleiden. Met de juiste hulp is sporten voor bijna iedereen mogelijk!

Professionele fysiotherapie in Pijnacker

Wie fit wil zijn en blijven, zal regelmatig moeten bewegen. Maar dat is niet altijd zo vanzelfsprekend. Heeft u begeleiding nodig bij het herstel van een ongeluk, ziekte of een blessure, dan is het verstandig een afspraak te maken met een fysiotherapeut. Een fysio kan de pijnlijke plek behandelen en u begeleiden bij het opbouwen van lichamelijke activiteit. Zo komt u er een stuk sneller weer bovenop.

Fysiotherapeuten hebben veel ervaring met het behandelen van blessures. Overbelasting of een verkeerde beweging tijdens het sporten kan veel pijn veroorzaken in bijvoorbeeld de pols of de rug. Niet alle lichamelijke klachten vinden hun oorsprong in sport. Door ouderdom, een ongeluk of een ziekte kan uw bewegingsvrijheid behoorlijk beperkt zijn. Ook dan kunt u terecht bij een fysiotherapiepraktijk in Pijnacker. Door onderzoek, behandelingen als oedeemtherapie en dry needling en door persoonlijk advies kan de fysiotherapeut u helpen op de juiste manier te bewegen en uw lichaam te trainen.

Medische zorg in Pijnacker

In Koningshof, Klapwijk, Tolhek en andere wijken van Pijnacker vindt u dicht bij huis altijd een huisarts en diverse paramedische hulpverleners. Heeft u meer specialistische hulp nodig, dan kunt u in de omgeving bij diverse ziekenhuizen terecht. Deze ziekenhuizen en medische centra treft u onder andere in Delft en Rotterdam. De verschillende ziekenhuizen in de omgeving van Pijnacker beschikken ook over een afdeling fysiotherapie. Ook daar kunnen fysiotherapeuten u helpen te herstellen van een blessure, een operatie, een ziekte of een ongeluk.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Iedere fysio in Pijnacker heeft eigen specialisaties, zoals fysiotherapie, sportfysiotherapie en manuele therapie. Geef daarom bij het maken van een afspraak altijd aan wat de klachten zijn. Zo komt u direct bij de juiste fysiotherapeut terecht. In Pijnacker kunnen fysiotherapeuten u ook altijd helpen met:

  • Medische fitness / fysiofitness
  • Medical taping
  • Echografie
  • Shockwave therapie
  • Dry needling

Openingstijden Pijnacker

U kunt op zes dagen per week contact opnemen met een fysiotherapeut in Pijnacker. Maak een afspraak voor behandeling of een adviesgesprek binnen de volgende openingstijden:

Maandag:  van 08:00 tot 22:00.
Dinsdag:  van 07:30 tot 18:00.
Woensdag:  van 08:00 tot 18:00.
Donderdag:  van 08:00 tot 22:00.
Vrijdag:  van 07:30 tot 18:00.
Zaterdag:  van 08:00 tot 12:00.

Zoek een fysiotherapeut in Pijnacker

Zoekt u een fysiotherapeut bij u in de buurt, vul dan bovenaan deze pagina uw postcode in. U krijgt dan direct een overzicht van fysiotherapiepraktijken in Pijnacker.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Bovenstaand praktijkoverzicht is recent bijgewerkt op woensdag 8 april 2020. We hebben 1 praktijk in de plaats Pijnacker gevonden. Indien u nog een praktijk mist die hier ook gevestigd is, dan horen we dit graag. We spannen ons dagelijks in om het overzicht zo volledig mogelijk te houden.

Openingstijden

De praktijken in Pijnacker zorgen er samen voor dat fysiotherapie altijd toegankelijk is op de volgende dagen:

Maandag
Van 08:00 tot 22:00.
Dinsdag
Van 07:30 tot 18:00.
Woensdag
Van 08:00 tot 18:00.
Donderdag
Van 08:00 tot 22:00.
Vrijdag
Van 07:30 tot 18:00.
Zaterdag
Van 08:00 tot 12:00.

* Kijk voor de precieze openingstijden per praktijk even bij de praktijkinformatie zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2020 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF