Fysiotherapie in Oisterwijk

Hieronder vindt u een overzicht van het aanbod aan fysiotherapiepraktijken in Oisterwijk. Hulp nodig van een fysiotherapeut? Vul dan hieronder uw postcode in om de dichtstbijzijnde fysio te vinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Oisterwijk

Het eeuwenoude Oisterwijk is een gastvrij en gezellig dorp in een groene omgeving. Niet voor niets wordt Oisterwijk 'dé Parel in ’t groen' genoemd. De vele bossen en vennen trekken jaarlijks veel bezoekers aan en maken het stadje tot een plaats waar het goed toeven is.

Sporten in Oisterwijk

Sportieve inwoners van Oisterwijk kunnen in de verschillende sportzalen en op de sportvelden alle kanten op. Van zwemmen tot tennis en van zaalvoetbal tot hockey; er is voor ieder wat wils. Zwemmen kan zowel binnen als in de frisse buitenlucht. En wie graag op eigen houtje buiten sport vindt in de groene omgeving van de stad volop (fiets)paden om te hardlopen of te fietsen. Ideaal wanneer u na school of werk nog wat extra wil bewegen.

Individueel sporten kan in één van de sportscholen van Oisterwijk. Daar traint u in uw eigen tempo spieren en conditie voor een gezond en fit lichaam. Sport u liever in teamverband, dan zijn er meer dan genoeg sportclubs die uw hulp bij training en wedstrijden goed kunnen gebruiken!

Als u aan een sport begint, is het belangrijk om zeker te weten dat de sport van uw keuze niet te belastend is voor uw lijf. Een gezond lichaam kan veel hebben, maar juist wanneer er lichamelijke gebreken zijn kan het vinden van een passende sport lastig zijn. Vraag bij klachten tijdens het sporten daarom een fysiotherapeut om raad of laat u bij het sporten door een fysio begeleiden.

Professionele fysiotherapie in Oisterwijk

Soms zorgen lichamelijke klachten ervoor dat regelmatige beweging lastig, of zelfs niet meer mogelijk is. Dan is hulp bij het sporten of begeleiding bij het herstellen van bijvoorbeeld een blessure noodzakelijk. Fysiotherapeuten zijn in deze zorg gespecialiseerd. Zij kunnen uw lichamelijke klachten behandelen en goede tips geven om het sporten weer voorzichtig op te pakken. Samen kunt u er zo voor zorgen dat de klachten snel verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Als u een chronische aandoening heeft of moet herstellen van een ongeluk of operatie is het vaak de fysiotherapeut die hulp biedt bij het trainen van het lichaam. Een goede behandeling van de fysio kan cruciaal zijn voor een spoedig herstel. Maak dus zeker een afspraak voor advies en eventuele behandeling of begeleiding bij een van de fysiotherapiepraktijken in Oisterwijk.

Medische zorg in Oisterwijk

In diverse wijken van Oisterwijk vindt u een huisartsenpraktijk voor medische hulp en advies. Handig, want zo is er altijd een huisarts bij u in de buurt. In alle wijken kunt u ook voor behandeling naar diverse paramedische specialisten, zoals de fysiotherapeut.

Fysiotherapeuten in Oisterwijk kunnen u bij allerlei lichamelijke klachten helpen. Zo bieden zij naast het behandelen van sportblessures ook therapieën aan als longfysiotherapie en oncologische fysiotherapie. Wilt u sporten onder begeleiding van een fysio? Dan kunt u zich aanmelden voor medische fitness.

In Oisterwijk vindt u ook één van de locaties van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ). Tezamen met de andere locaties biedt dit ziekenhuis medische zorg aan inwoners van onder andere Oisterwijk, Tilburg en Waalwijk. Dankzij het grote aanbod aan medisch-specialistische zorg kunt u hier voor bijna iedere behandeling terecht. Op de afdeling fysiotherapie helpt een fysio u na ziekte of een ongeluk met revalideren en herstellen.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Fysiotherapeuten in Oisterwijk zijn onder andere gespecialiseerd in kinderfysiotherapie, fysiotherapie, handtherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie en geriatrische fysiotherapie. Om bij de juiste fysiotherapeut terecht te komen, raden we u aan duidelijk aan te geven met welke lichamelijke klacht(en) u kampt. In Oisterwijk kunt u ook altijd terecht voor:

  • Echografie
  • Dry needling
  • Adem- en ontspanningstherapie
  • Medische fitness / fysiofitness
  • Shockwave therapie

Openingstijden Oisterwijk

U kunt op zes dagen per week een afspraak maken bij de fysio in Oisterwijk. Gesprekken en behandelingen vinden bij de verschillende fysiotherapiepraktijken plaats binnen de volgende openingstijden:

Maandag:  van 08:00 tot 21:00.
Dinsdag:  van 08:00 tot 21:00.
Woensdag:  van 08:00 tot 21:00.
Donderdag:  van 08:00 tot 21:00.
Vrijdag:  van 08:00 tot 17:30.
Zaterdag:  van 09:00 tot 12:30.

Meer weten over fysiotherapie in Oisterwijk

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Oisterwijk? Vul dan bovenaan deze pagina uw postcode in. U krijgt dan direct een overzicht van fysiotherapiepraktijken in Oisterwijk.

Voor meer informatie over fysiotherapie in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis verwijzen we u graag door de naar de website van het ETZ Oisterwijk.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

De laatste update van dit overzicht was op vrijdag 12 april 2024. We hebben 1 praktijk gevonden in Oisterwijk. Het kan zijn dat u nog een praktijk mist die ook in dit overzicht thuishoort. In dat geval horen we dit graag. We streven ernaar het praktijkoverzicht zo volledig mogelijk en up-to-date te houden.

Oisterwijk fysiotherapie

Openingstijden

De praktijken in Oisterwijk zorgen er samen voor dat fysiotherapie altijd toegankelijk is op de volgende dagen:

Maandag
Van 08:00 tot 21:00.
Dinsdag
Van 08:00 tot 21:00.
Woensdag
Van 08:00 tot 21:00.
Donderdag
Van 08:00 tot 21:00.
Vrijdag
Van 08:00 tot 17:30.
Zaterdag
Van 09:00 tot 12:30.

* Kijk voor de precieze openingstijden per praktijk even bij de praktijkinformatie zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2024 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF