Fysiotherapie in Maastricht

In Maastricht leveren de onderstaande fysiotherapeuten kwalitatief hoogstaande fysiotherapie voor iedereen. Via de zoekfunctie vindt u snel en eenvoudig een praktijk voor fysiotherapie die u verder kan helpen met uw klachten.

Ook tijdens de coronacrisis kunt u gewoon terecht bij onze praktijken. In overleg met de praktijk kunnen de intake en behandeling online of telefonisch plaatsvinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Fysiotherapie Maastricht

Lichamelijke klachten kunnen een grote belemmering vormen in het dagelijks leven. Een goede fysiotherapeut, die past bij uw problemen en klachten en deze op de juiste manier kan behandelen, kan bijdragen aan een spoedig en goed herstel. Heeft u klachten en bent u op zoek naar fysiotherapie in Maastricht of de omgeving hiervan? Dan bent u bij Hierhebikpijn.nl aan het juiste adres. Wij helpen met het zoeken naar mogelijke aandoeningen die passen bij uw klachten en kunnen u zo helpen met het vinden van de geschikte fysiotherapeut in uw omgeving.

Fysiotherapie in Maastricht nodig?

Heeft u al enige tijd last van lichamelijke ongemakken of blessures? Dan is het zoeken van goede fysiotherapie in Maastricht geen overbodige luxe. Pijnklachten kunnen zich na verloop van tijd vermenigvuldigen doordat de oorzaak van het probleem niet wordt behandeld. Het inschakelen van een deskundige fysio voorkomt dit scenario en helpt u zo spoedig mogelijk van uw klachten af.

Wat doet Hierhebikpijn.nl?

Hierhebikpijn.nl werkt als intermedium tussen patiënt en therapeut. De zoektocht naar de juiste behandelaar is voor een patiënt niet altijd gemakkelijk. Dezelfde klacht kan ontstaan uit meerdere oorzaken en kan dan ook behandeld worden door verschillende therapeuten. Hoe weet u nu welke aandoening u heeft en welke therapeut u hier het beste mee kan helpen? Hier helpen wij u bij!

Met onze online check kunnen wij een analyse maken van uw klachten en een indicatie geven van de aandoening die hier mogelijk aan ten grondslag ligt. Aan de hand van deze analyse kunt u op onze site zoeken naar een geschikte fysiotherapeut in uw eigen omgeving, zodat deze met u de indicatie kan toetsen en deze kan behandelen. Zo kunt u de juiste fysiotherapie in Maastricht en omgeving vinden via Hierhebikpijn.nl.

Hoe vind ik goede fysiotherapie in Maastricht?

Wanneer u de online check heeft gedaan is de volgende stap het zoeken naar geschikte fysiotherapie in Maastricht of de omgeving. Bij ons kunt u deze gemakkelijk en snel vinden. Door te kijken bij onze selectie aan praktijken weet u zeker dat uw fysiotherapeut gekwalificeerd is in het uitvoeren van fysiotherapeutische behandelingen.

Ook wanneer u een vaste praktijk bezoekt voor uw fysiotherapie in Maastricht of de omgeving kan Hierhebikpijn.nl u hulp bieden. Door onze goede en betrouwbare informatie komt u beter voorbereid op uw afspraak en kunt u meer informatie inwinnen over uw aandoening. Deze informatie is samengesteld op basis van wetenschappelijke literatuur, KNGF-richtlijnen en NHG-standaarden.

De weg naar fysiotherapie in Maastricht

Doordat u bij Hierhebikpijn.nl terecht bent gekomen is de weg naar uw fysiotherapie in Maastricht en de omgeving makkelijker voor u geworden. Ten eerste kunt u op deze manier een indicatie krijgen van uw aandoening, waardoor u specifieker op zoek kunt gaan naar een geschikte fysiotherapeut. Ten tweede kunt u bij ons snel en eenvoudig een afspraak maken met een fysiotherapie praktijk bij u in de buurt. Voor fysiotherapie in Maastricht hebben wij zes verschillende praktijken in ons systeem, waarbij er altijd minimaal één geschikt is voor de behandeling van uw klachten. Naast fysiotherapie in Maastricht hebben wij ook connecties met praktijken in de omgeving hiervan. Kijk daarom bij onze praktijken voor een fysiotherapeut in uw omgeving!

Behandelaars voor fysiotherapie verspreid door heel Maastricht

Een succesvolle behandeling begint bij trouwe bezoeken aan de fysio en strikte opvolging van het voorgeschreven behandelprogramma. Een keuze voor een fysiotherapeut in de buurt ligt daarom voor de hand. Korte reistijden naar uw locatie voor fysiotherapie in Maastricht vergroten de kans op snel herstel aanzienlijk. Of het nu sportfysiotherapie, manuele therapie of shockwave therapie betreft.

Aanbod van specialisaties in Maastricht

De Maastrichtse fysiotherapeuten bieden een gevarieerd aanbod van behandelingen op het gebied van sportfysiotherapie, hart- en vaatfysiotherapie, oedeemtherapie, fysiotherapie, longfysiotherapie (astma/COPD) en manuele therapie. Ook voor de volgende specialisaties kunt u een afspraak maken:

 • Medical taping
 • Dry needling
 • Shockwave therapie
 • McKenzie
 • Online behandeling
 • Niet-aangeboren hersenletsel (NAH)
 • Zwangerschap
 • Parkinson
 • Claudicatio intermittens
 • Echografie
 • Medische fitness / fysiofitness
 • Mulligan

Openingstijden

Voor een levendige stad als Maastricht is het vanzelfsprekend dat u elke werkdag een fysiotherapiepraktijk kunt bezoeken. Dankzij het uitgebreide aanbod aan fysiotherapie kunt u dus maarliefst op zes dagen in de week een afspraak maken.

Maandag:  van 07:30 tot 19:30.
Dinsdag:  van 07:30 tot 21:00.
Woensdag:  van 07:30 tot 19:30.
Donderdag:  van 07:00 tot 19:30.
Vrijdag:  van 07:30 tot 19:30.
Zaterdag:  van 10:00 tot 12:00.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de aandoeningen kunt u op onze website per aandoening een uitgebreide uitleg vinden. Daarnaast wordt deze informatie regelmatig aangevuld met nieuwe aandoeningen en nieuwe inzichten binnen de fysiotherapie. Ook wanneer u meer wilt weten over ons, kunt u dit natuurlijk vinden op onze website. Kijk hiervoor op de speciale pagina over onze werkwijze, de manier waarop we aan informatie komen en het doel van Hierhebikpijn.nl. Wij hopen u snel te kunnen helpen met fysiotherapie in Maastricht of de omgeving hiervan.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Deze webpagina is op vrijdag 22 oktober 2021 voor het laatst bijgewerkt. In Maastricht hebben we 4 praktijken gevonden. We streven naar een zo volledig mogelijk overzicht van de praktijken in deze regio. Mocht u nog een praktijk missen, dan horen we dit graag.

Maastricht fysiotherapie

Openingstijden

De praktijken in Maastricht zorgen er samen voor dat fysiotherapie altijd toegankelijk is op de volgende dagen:

Maandag
Van 07:30 tot 19:30.
Dinsdag
Van 07:30 tot 21:00.
Woensdag
Van 07:30 tot 19:30.
Donderdag
Van 07:00 tot 19:30.
Vrijdag
Van 07:30 tot 19:30.
Zaterdag
Van 10:00 tot 12:00.

* Kijk voor de precieze openingstijden per praktijk even bij de praktijkinformatie zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2021 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF