Fysiotherapie in Krommenie

Hieronder vind u een overzicht van het aanbod aan fysiotherapiepraktijken in Krommenie. Hulp nodig van een fysiotherapeut? Vul dan hieronder uw postcode in om de dichtstbijzijnde fysiotherapeut in Krommenie te vinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Krommenie

Dicht bij Zaandam en Beverwijk ligt het Noord-Hollandse Krommenie. Al sinds de Gouden Eeuw is er volop bedrijvigheid in de plaats, die inmiddels onderdeel is van de gemeente Zaanstad. Dat Krommenie zo’n rijke geschiedenis heeft is nog wel te zien aan de oude huizen in Zaanse bouwstijl, maar ook aan het oude Fort bij Krommeniedijk dat ooit deel was van de defensielinie rond Amsterdam. Hoewel Krommenie meer dan 17.000 inwoners telt, heerst er nog steeds een gezellige dorpse sfeer.

Sporten in Krommenie

Wie graag een balletje trapt zit in Krommenie goed. Er is ruime keuze uit voetbalverenigingen en er zijn veel teams waar u zich bij kunt aansluiten om wekelijks te trainen en wedstrijden te spelen. Natuurlijk zijn er naast voetbal nog meer sportclubs en -verenigingen waar de inwoners van Krommenie zich na hun werk inzetten voor een fit en gezond lichaam. Balsporten als tennis en korfbal bijvoorbeeld. Gaat u meer voor een individuele sportprestatie, dan kunt u zich in Krommenie aansluiten bij de schaatsvereniging of de wandelclub. In de plaatselijke sportschool van Krommenie kan met - of zonder - begeleiding gewerkt worden aan het versterken van de spiermassa of het verbeteren van de conditie. Twijfelt u of de sport van uw keuze te belastend is voor uw lijf? Vraag dan een fysiotherapeut om advies of laat u bij het sporten door een fysio begeleiden.

Professionele fysiotherapie in Krommenie

Regelmatige beweging houdt uw lichaam fit. Helaas zijn er soms problemen, zoals blessures, die er voor zorgen dat u hulp nodig heeft bij het sporten. Laat u dan vooraf goed adviseren door een fysiotherapeut. Een fysio kan pijnlijke plekken behandelen en u helpen het sporten weer voorzichtig op te pakken.

Sport is niet altijd de oorzaak van lichamelijke klachten. Ziekte, ouderdom of een ongeluk kunnen ook problemen veroorzaken. Als sporten of bewegen hierdoor niet meer vanzelfsprekend is, bent u bij een fysiotherapeut aan het juiste adres. Samen kunt u op zoek gaan naar de mogelijkheden en op een gepast tempo werken aan het herstel van uw lichaam.

Medische zorg in Krommenie

Naast huisartsenpraktijken en paramedische behandelaars in iedere wijk in Krommenie, zijn er in de omgeving ook diverse ziekenhuizen. Krommenieërs kunnen voor vrijwel iedere behandeling terecht in ziekenhuizen in Beverwijk, Zaandam, Heemskerk en Assendelft.

Fysiotherapeuten in het ziekenhuis en in fysiotherapiepraktijken in Krommenie kunnen u helpen bij herstel van lichamelijke klachten, zoals pijn in de rug, aan uw heup, een blessure aan de enkel of uw knie. De meeste fysio's in Krommenie behandelen regelmatig sporters vanwege blessures, maar juist ook mensen met langdurige problemen of chronische aandoeningen. Ook voor manuele therapie, shockwave therapie en medical taping kunt u bij fysiotherapeuten in Krommenie terecht.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Fysiotherapeuten in Krommenie hebben ieder hun eigen specialismen, zoals bekkenfysiotherapie, longfysiotherapie (astma/COPD), psychosomatische fysiotherapie, handtherapie, hart- en vaatfysiotherapie, fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie. Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven wat uw klachten zijn. Op die manier komt u bij de juiste fysiotherapeut terecht. In Krommenie kunt u ook altijd terecht voor:

  • Medical taping
  • Claudicatio intermittens
  • Dry needling
  • Shockwave therapie
  • Medische fitness / fysiofitness
  • Parkinson
  • Echografie

Openingstijden Krommenie

De fysiotherapiepraktijken in Krommenie zijn vijf dagen per week voor u geopend. U kunt een afspraak maken voor een gesprek of voor behandeling binnen de volgende openingstijden:

Maandag:  van 07:30 tot 21:00.
Dinsdag:  van 07:30 tot 21:00.
Woensdag:  van 08:00 tot 18:00.
Donderdag:  van 07:30 tot 21:00.
Vrijdag:  van 07:30 tot 18:00.

Een fysio bij u in de buurt

Wilt u meer weten over de behandelingen waarvoor u bij een fysiotherapeut in Krommenie terecht kunt? Of zoekt u naar een fysio bij u in de buurt? Vul dan bovenaan deze pagina uw postcode in. U krijgt dan direct een overzicht van de dichtstbijzijnde fysiotherapiepraktijken in Krommenie.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Bovenstaand praktijkoverzicht is recent bijgewerkt op dinsdag 28 mei 2024. We hebben 2 praktijken in de plaats Krommenie gevonden. Indien u nog een praktijk mist die hier ook gevestigd is, dan horen we dit graag. We spannen ons dagelijks in om het overzicht zo volledig mogelijk te houden.

Openingstijden

De praktijken in Krommenie zorgen er samen voor dat fysiotherapie altijd toegankelijk is op de volgende dagen:

Maandag
Van 07:30 tot 21:00.
Dinsdag
Van 07:30 tot 21:00.
Woensdag
Van 08:00 tot 18:00.
Donderdag
Van 07:30 tot 21:00.
Vrijdag
Van 07:30 tot 18:00.

* Kijk voor de precieze openingstijden per praktijk even bij de praktijkinformatie zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2024 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF