Fysiotherapie in Katwijk Aan Den Rijn

Hieronder vindt u een overzicht van fysiotherapiepraktijken in Katwijk Aan Den Rijn. Het overzicht toont alleen gekwalificeerde praktijken voor fysiotherapie. Vul uw postcode in om een goede fysiotherapeut bij u in de buurt te vinden.

Ook tijdens de coronacrisis kunt u gewoon terecht bij onze praktijken. In overleg met de praktijk kunnen de intake en behandeling online of telefonisch plaatsvinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Aanbod in Katwijk Aan Den Rijn

In Katwijk Aan Den Rijn kunnen de fysiotherapeuten behandelingen aanbieden op het gebied van fysiotherapie, manuele therapie, bekkenfysiotherapie, orofaciale (kaak) fysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie. Aanvullend op dit aanbod kunt u terecht voor onder andere de volgende specialisaties:

  • Adem- en ontspanningstherapie
  • Shockwave therapie
  • Medical taping
  • Zwangerschap
  • Online behandeling

Openingstijden

De fysiotherapiepraktijken in Katwijk Aan Den Rijn zijn 5 dagen in de week geopend. Wilt u weten wanneer u bij een praktijk in deze regio terecht kunt? De praktijken zorgen er gezamenlijk voor dat u op de volgende dagen een afspraak kunt maken:

Maandag:  van 08:00 tot 21:00.
Dinsdag:  van 09:00 tot 21:00.
Woensdag:  van 08:00 tot 21:00.
Donderdag:  van 08:00 tot 21:00.
Vrijdag:  van 08:00 tot 18:00.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Het overzicht van deze regio is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 21 mei 2022. We hebben 1 praktijk gevonden die hier gevestigd is. Heeft u een praktijk in Katwijk Aan Den Rijn en wilt u uw praktijk toevoegen? Dan horen we dit natuurlijk graag.

Openingstijden

De praktijken in Katwijk Aan Den Rijn zorgen er samen voor dat fysiotherapie altijd toegankelijk is op de volgende dagen:

Maandag
Van 08:00 tot 21:00.
Dinsdag
Van 09:00 tot 21:00.
Woensdag
Van 08:00 tot 21:00.
Donderdag
Van 08:00 tot 21:00.
Vrijdag
Van 08:00 tot 18:00.

* Kijk voor de precieze openingstijden per praktijk even bij de praktijkinformatie zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2022 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF