Fysiotherapie in Houten

Hieronder vindt u een overzicht van het aanbod van fysiotherapie praktijken in Houten. Bent u op zoek naar een fysio? Vul dan hieronder uw postcode in om de dichtstbijzijnde fysiotherapeut in Houten te vinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Houten

Wie door de straten van het moderne Houten loopt, kan niet zomaar raden hoe lang deze plaats al bestaat. Pas toen archeologen bijzondere vondsten deden langs het spoor bleek dat Houten al in de Bronstijd werd bewoond. De nederzetting van toen heeft standgehouden en is uitgegroeid tot een forensengemeente bij Utrecht, Nieuwegein en Vianen. De slogan 'Houten geeft je de ruimte’, maakt de gemeente meer dan waar. Naast een gunstige ligging voor woon-werkverkeer ligt Houten namelijk ook nog eens dichtbij de Utrechtse Heuvelrug. Perfect voor sportieve uitstapjes in de buitenlucht met het hele gezin!

Sporten in Houten

Houten staat bekend als echte fietsstad. Sterker nog, de stad is meermaals genomineerd als de beste fietsstad van Nederland. Door het unieke verkeerssysteem is fietsen binnen Houten bijna altijd sneller dan autorijden en fietsers hebben op veel plaatsen voorrang. Niet gek dus dat Houtenaren vaak op de fiets voorbij komen. Het is de snelste manier om op de plek van bestemming te komen én zorgt voor extra lichaamsbeweging. Een win-win situatie.

Sporten na het werken is in Houten ook erg in trek. Dat blijkt wel uit de verschillende sportclubs die in Houten te vinden zijn. Zo kunt u zich aansluiten bij het team voor wekelijkse training en wedstrijden van onder andere volleybal, voetbal, hockey, korfbal en handbal. Ook tennis, tafeltennis en basketbal worden in Houten volop beoefend. Wie graag sportief is op wielen kan zich uitleven bij de skatevereniging of de wielertourclub.

Twijfelt u of de sport van uw keuze te belastend is voor uw lijf? Vraag dan een fysiotherapeut om raad of laat u bij het sporten door een fysio begeleiden.

Professionele fysiotherapie in Houten

Regelmatige beweging houdt uw lichaam fit. Helaas zijn er soms problemen zoals blessures, die er voor zorgen dat u hulp nodig heeft bij het sporten. Laat u dan goed adviseren door een fysio. Die kan uw lichamelijke klacht behandelen en u helpen het sporten weer voorzichtig op te pakken. Dit zal uw herstel zeker bespoedigen!

Natuurlijk is sport niet altijd de oorzaak van een lichamelijke klacht. Ook een ongeluk, een ziekte of ouderdom kunnen voor problemen zorgen. Als sporten of bewegen hierdoor niet meer zo vanzelfsprekend is als u gewend was, dan bent u bij de fysiotherapeut aan het goede adres. De fysio kan pijnklachten behandelen en een persoonlijk behandelplan opstellen dat gericht is op het verbeteren van uw lichamelijk functioneren.

Medische zorg in Houten

In Houten staan dagelijks huisartsen klaar om u te helpen bij ziekte en lichamelijke klachten. Met huisartsenpraktijken in bijna iedere wijk is er altijd wel een arts in de buurt. In iedere wijk staan daarnaast ook diverse paramedische specialisten klaar om u te helpen.

Onder de paramedische specialisten in Houten bevinden zich ook fysiotherapeuten. Zij kunnen u helpen bij herstel van lichamelijke klachten zoals pijn in de schouder, een blessure of een chronische aandoening. Ook voor bekkenfysiotherapie, oedeemtherapie en longfysiotherapie kunt u terecht bij een fysio in Houten.

Voor specialistische zorg en behandeling van ziektes en aandoeningen kunt u in Houten terecht bij de polikliniek van het St. Antonius Ziekenhuis.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Alle fysiotherapeuten in Houten bieden specialisaties op bepaalde punten, zoals psychosomatische fysiotherapie, manuele therapie en fysiotherapie. Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven wat uw pijnklachten zijn. Op die manier kan de fysiotherapie praktijk uw afspraak direct inplannen bij de juiste fysio. In Houten kunt u ook altijd terecht voor

  • Echografie
  • Online behandeling
  • Niet-aangeboren hersenletsel (NAH)
  • Dry needling

Openingstijden Houten

De fysiotherapie praktijken in Houten zijn op zes dagen per week geopend. U kunt een afspraak maken voor een gesprek of behandeling binnen de volgende openingstijden:

Maandag:  van 07:30 tot 20:00.
Dinsdag:  van 07:30 tot 18:00.
Woensdag:  van 07:30 tot 18:00.
Donderdag:  van 07:30 tot 20:00.
Vrijdag:  van 07:30 tot 18:00.
Zaterdag:  van 08:00 tot 12:00.

Meer informatie over medische zorg in Houten

Voor meer informatie over specialisten en mogelijke behandelingen in de polikliniek in Houten verwijzen we u graag naar de website van het St. Antonius Ziekenhuis.
Wilt u weten waar de fysiotherapie praktijk bij u in de buurt is gevestigd en voor welke behandeling u daar terecht kunt? Vul dan boven deze pagina uw postcode in. U krijgt dan direct een overzicht van fysiotherapie praktijken in Houten.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Het overzicht van deze regio is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 24 februari 2024. We hebben 1 praktijk gevonden die hier gevestigd is. Heeft u een praktijk in Houten en wilt u uw praktijk toevoegen? Dan horen we dit natuurlijk graag.

Openingstijden

De praktijken in Houten zorgen er samen voor dat fysiotherapie altijd toegankelijk is op de volgende dagen:

Maandag
Van 07:30 tot 20:00.
Dinsdag
Van 07:30 tot 18:00.
Woensdag
Van 07:30 tot 18:00.
Donderdag
Van 07:30 tot 20:00.
Vrijdag
Van 07:30 tot 18:00.
Zaterdag
Van 08:00 tot 12:00.

* Kijk voor de precieze openingstijden per praktijk even bij de praktijkinformatie zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2024 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF