Fysiotherapie in Hoofddorp

Op deze pagina vindt u een overzicht van het aanbod aan fysiotherapie praktijken in Hoofddorp. Op zoek naar een fysiotherapeut? Vul dan hieronder uw postcode in om de dichtstbijzijnde fysio te vinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Hoofddorp

Het nog jonge Hoofddorp is een plaats onder de rook van Haarlem en Amsterdam. Zo dicht bij de randstad groeide Hoofddorp in rap tempo uit tot een plaats van stadsformaat. Beslist geen dorp meer dus! De inwoners van Hoofddorp hebben dan ook vrijwel alle voorzieningen binnen handbereik. Scholen, sportclubs, medische instellingen en meer dan 300 winkels bieden u alles wat u nodig heeft en meer.

Sporten in Hoofddorp

Het almaar groeiende Hoofddorp is voortdurend in beweging. En dat geldt ook voor de inwoners! In tal van fitnessscholen kan individueel of in groepsverband gesport worden. Wie graag een leuke teamsport speelt kan zich aanmelden bij een sportvereniging voor onder andere korfbal, hockey, handbal, volleybal, rugby of basketbal. En er kan in Hoofddorp zelfs binnen én buiten geskied worden! Keuze genoeg dus voor wie op zoek is naar een (nieuwe) sport.

Liever hardlopen of fietsen voor of na het werk? Tijdens het trainen bij de Westeinderplassen, op steenworp afstand van Hoofddorp, kunt u genieten van de prachtige natuur terwijl u uw conditie en uithoudingsvermogen traint.

Professionele fysiotherapie in Hoofddorp

Beweging is belangrijk om ons lichaam gezond te houden. Op de fiets naar kantoor, een rondje hardlopen door het park of wekelijks naar de sportschool of sportclub gaan; het zorgt ervoor dat we gezond blijven. Jammer genoeg is regelmatig bewegen niet voor iedereen vanzelfsprekend. Lichamelijke klachten door een blessure, ziekte of ouderdom kunnen enorm belemmerend zijn. Gelukkig zijn er vaak nog genoeg mogelijkheden om te blijven bewegen. We raden u aan hiervoor contact op te nemen met een fysiotherapeut bij u in de buurt. De fysio kan tips geven over de beste manier om te bewegen. Hij kan uw pijnklachten behandelen en een plan van aanpak maken om uw lichaam te trainen.

Medische zorg in Hoofddorp

In Hoofddorp staan dagelijks tientallen huisartsen klaar om u te helpen bij lichamelijke klachten en ziekte. Met huisartsenpraktijken in iedere wijk is er altijd een arts in de buurt. Voor deskundige zorg dichtbij huis kunnen inwoners van Hoofddorp ook naar het Spaarne Gasthuis. In dit ziekenhuis kunt u terecht voor specialistische zorg voor vrijwel iedere ziekte of aandoening. Onder de diverse specialismen vindt u in het Spaarne Gasthuis ook de afdeling fysiotherapie. Hier kunt u bij een fysio terecht voor bevordering van uw fysieke herstel bij een blessure of na ziekte of een ongeval.

Voor de ouder wordende inwoners van Hoofddorp zijn er in de stad diverse verpleeg- en verzorgingstehuizen. Naast fysiotherapeuten zijn in Hoofddorp bovendien nog veel andere paramedische specialisten te vinden. Voor ieder probleem een passende behandelmethode.

Kampt u met een langdurige of chronische aandoening? Om uw lichaam te helpen bij het herstel kan behandeling door een fysiotherapeut een belangrijke rol spelen. Zo kunnen bijvoorbeeld patiënten met hart- en vaatziekten of astma zeker baat hebben bij een bezoek aan de fysio. Ook voor sportfysiotherapie, medical taping en McKenzie therapie kunt u terecht bij een fysiotherapie praktijk in Hoofddorp.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Iedere fysiotherapeut in Hoofddorp heeft zijn eigen specialisaties, zoals fysiotherapie. Geef bij het maken van een afspraak daarom duidelijk aan waarom u naar de fysio wil. Op basis van die informatie kan de fysiotherapeut uw bezoek inplannen bij de meest geschikte fysiotherapeut. In Hoofddorp kunt u ook altijd terecht voor:

  • Zwangerschap
  • McKenzie
  • Medische fitness / fysiofitness
  • Mulligan
  • Medical taping
  • Adem- en ontspanningstherapie
  • Claudicatio intermittens

Openingstijden Hoofddorp

De praktijken in Hoofddorp zijn zes dagen per week geopend. U kunt op deze dagen terecht bij een fysiotherapeut binnen de volgende openingstijden:

Maandag:  van 08:00 tot 18:00.
Dinsdag:  van 08:00 tot 20:00.
Woensdag:  van 08:00 tot 13:00.
Donderdag:  van 08:00 tot 18:00.
Vrijdag:  van 08:00 tot 17:00.
Zaterdag:  van 08:30 tot 12:30.

Meer weten over fysiotherapie in Hoofddorp

Wilt u meer weten over fysiotherapie in Hoofddorp, neem dan contact op met een fysiotherapeut bij u in de buurt. Wilt u weten waar de dichtstbijzijnde fysiotherapie praktijk zich bevindt? Vul dan bovenaan deze pagina uw postcode in en wij tonen u een overzicht van fysiotherapie praktijken in Hoofddorp.

Voor meer informatie over fysiotherapie in het Spaarne Gasthuis verwijzen we u naar de website van het ziekenhuis in Hoofddorp.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Bovenstaand praktijkoverzicht is recent bijgewerkt op dinsdag 28 mei 2024. We hebben 1 praktijk in de plaats Hoofddorp gevonden. Indien u nog een praktijk mist die hier ook gevestigd is, dan horen we dit graag. We spannen ons dagelijks in om het overzicht zo volledig mogelijk te houden.

Openingstijden

De praktijken in Hoofddorp zorgen er samen voor dat fysiotherapie altijd toegankelijk is op de volgende dagen:

Maandag
Van 08:00 tot 18:00.
Dinsdag
Van 08:00 tot 20:00.
Woensdag
Van 08:00 tot 13:00.
Donderdag
Van 08:00 tot 18:00.
Vrijdag
Van 08:00 tot 17:00.
Zaterdag
Van 08:30 tot 12:30.

* Kijk voor de precieze openingstijden per praktijk even bij de praktijkinformatie zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2024 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF