Fysiotherapie in Heerlen

Hieronder vindt u een overzicht van het aanbod aan fysiotherapie praktijken in Heerlen. Hulp nodig van een fysiotherapeut? Vul dan hieronder uw postcode in om de dichtstbijzijnde fysiotherapeut in Heerlen te vinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Heerlen

De Limburgse stad Heerlen ligt in het zuiden van Limburg, vlakbij Maastricht, Landgraaf en Kerkrade. Deze oude mijnstad in het Limburgse Heuvelland is thuisstad van de beroemde RaboRonde. Heerlen is een échte winkelstad, waar u toch altijd binnen vijf minuten in het groen kunt zitten. Dat het in Heerlen fijn wonen is, komt overigens niet alleen door de leuke stad en het prachtige Limburgse landschap. Het zijn vooral de inwoners van Heerlen en de hechte, gastvrije gemeenschap die zij vormen, die de stad tot een thuis maken voor alle Heerlenaren.

Sporten in Heerlen

Al jarenlang staat Heerlen één keer per jaar, kort na de Ronde van Frankrijk, in de spotlight van de wielerwereld. Dan rijden bekende en minder bekende wielrenners de RaboRonde, door de binnenstad van Heerlen. Met vele tienduizenden bezoekers aan de zijlijn is dit ieder jaar weer een sportief feestje!

Ook in andere sporten zijn Heerlenaren zeer bedreven. Aangemoedigd door de gemeente gaan veel inwoners van de stad er wekelijks op uit om te bewegen. Sportscholen, sportverenigingen, Fitnesscentra en sportclubs openen dagelijks hun deuren voor trainingen en wedstrijden. Zo kunt u in Heerlen onder andere tafeltennissen, hockeyen, voetballen, korfballen, tennissen en volleyballen. Wilt u liever individueel sporten? Dan kunt u aan de slag in de sportschool of zelf gaan joggen, fietsen of wandelen.

Professionele fysiotherapie in Heerlen

Regelmatige beweging houdt uw lichaam fit. Helaas zijn er soms problemen zoals blessures, die ervoor zorgen dat u hulp nodig heeft bij het sporten. Laat u dan goed adviseren door een fysiotherapeut. Die kan u helpen uw klachten te verminderen en u begeleiden bij het sporten.

Lichamelijke ongemakken worden niet altijd veroorzaakt door het sporten. Een ongeluk, een ziekte of ouderdom kunnen er voor zorgen dat bewegen niet meer zo vanzelfsprekend is. Als dagelijks bewegen en sporten niet gaat, bent u bij een fysiotherapeut aan het juiste adres. Samen kunt u op zoek gaan naar de mogelijkheden en op een gepast tempo werken aan het herstel van uw lichaam.

Medische zorg in Heerlen

Naast huisartsenpraktijken en paramedische behandelaars in alle wijken in Heerlen, is er ook een ziekenhuis. In het Zuyderland ziekenhuis kunnen inwoners van Oostelijk Zuid-Limburg terecht voor nagenoeg alle medisch-specialistische disciplines.

Fysiotherapeuten in het ziekenhuis en in fysiotherapie praktijken in Heerlen kunnen u helpen bij herstel van lichamelijke klachten, zoals pijn in de onderrug, oedeem of klachten veroorzaakt door Parkinson. De meeste fysio’s in Heerlen behandelen regelmatig sporters vanwege blessures, maar ook mensen met langdurige problemen of chronische aandoeningen.

Ook de zorg voor oudere inwoners van Heerlen is goed geregeld. Verschillende verpleeg- en verzorgingshuizen in Heerlen zorgen er voor dat zij in hun oude vertrouwde stad kunnen blijven wonen, dichtbij alle nodige medische voorzieningen.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Fysiotherapeuten in Heerlen hebben ieder hun eigen specialismen, zoals orofaciale (kaak) fysiotherapie, fysiotherapie en osteopathie. Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven wat uw klachten zijn. Op die manier komt u bij de juiste fysiotherapeut terecht. In Heerlen kunt u ook altijd terecht voor:

  • Medische fitness / fysiofitness
  • Online behandeling
  • Dry needling
  • Medical taping

Meer weten over Heerlen

De gemeente Heerlen moedigt een ieder aan om te gaan sporten. Om dit mogelijk te maken bieden ze diverse opties en subsidies. Meer weten? Bekijk de website van de gemeente voor een overzicht van de mogelijkheden om te sporten in Heerlen.

Wij geven u graag informatie over lichamelijke klachten en mogelijke manieren van behandeling door een fysiotherapeut. Bent u op zoek naar een fysio in de buurt, vul dan bovenaan deze pagina uw postcode in. U krijgt dan direct een overzicht van fysiotherapie praktijken in Heerlen.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Het overzicht van deze regio is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 21 september 2018. We hebben 2 praktijken gevonden die hier gevestigd zijn. Heeft u een praktijk in Heerlen en wilt u uw praktijk toevoegen? Dan horen we dit natuurlijk graag.

Heerlen fysiotherapie

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2018 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF