Fysiotherapie in Heerde

Op deze pagina vindt u het overzicht van de fysiotherapiepraktijken in Heerde. Op zoek naar een fysiotherapeut? Maak dan hieronder direct een afspraak of vul uw postcode in om de dichtstbijzijnde fysiotherapeut te vinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Heerde

Tussen de prachtige natuur van de Veluwe enerzijds en de IJssel anderzijds, treffen we het Gelderlandse Heerde. Een modern en gemoedelijk dorp waar de eeuwenoude historie zichtbaar wordt door de aanwezigheid van oude gebouwen en eeuwenoude rijksmonumenten. Voor stadsvermaak kunnen Heerdenaren uitwijken naar nabijgelegen steden Zwolle en Deventer, maar in de plaats zelf zijn meer dan genoeg voorzieningen voor het leven van alledag.

Sporten in Heerde

Heerde is geen grote plaats, maar desondanks kan er volop gesport worden. Sporten als skeeleren, voetballen, zwemmen, paardrijden en badmintonnen behoren tot de mogelijkheden. In de sportschool in Heerde kunt u individueel of in groepsverband werken aan de verbetering van uw conditie of aan het opbouwen van uw spierkracht. Individueel sporten in de buitenlucht is op de prachtige Veluwe ook geen straf. Hardlopend, wandelend of fietsend werkt u aan uw fysieke gezondheid terwijl u geniet van de natuur en de frisse buitenlucht. Een perfecte combinatie.

Professionele fysiotherapie in Heerde

Beweging is belangrijk om ons lichaam fit en gezond te houden. Een rondje fietsen door de bossen, hardlopen langs de IJssel of een wekelijkse gang naar de sportschool; het zorgt er allemaal voor dat we gezond blijven. Helaas is regelmatig bewegen niet voor iedereen vanzelfsprekend. Lichamelijke klachten door een blessure, ziekte of ouderdom kunnen enorm belemmerend zijn. Toch zijn er vaak nog genoeg mogelijkheden om in beweging te blijven. We raden u aan hiervoor contact op te nemen met een fysio bij u in de buurt. De fysiotherapeut kan uw pijnklachten behandelen en u tips en advies geven over de beste manier van bewegen. Samen kunt u een plan maken om uw lichaam te trainen.

Medische zorg in Heerde

In Heerde staan dagelijks diverse huisartsen klaar om u te helpen bij ziekte en lichamelijke klachten. Voor uitgebreidere zorg kunt u in Heerde ook terecht bij een locatie van het Isala Ziekenhuis. Andere vestigingen van dit ziekenhuis zijn te vinden in Zwolle, Meppel, Steenwijk en Kampen. Inwoners van Heerde en omgeving kunnen er terecht voor behandeling van bijna iedere ziekte of aandoening. Onder de diverse specialismen vindt u in het Isala ook de afdeling fysiotherapie. Hier kunt u bij een fysiotherapeut terecht voor bevordering van uw fysieke herstel na bijvoorbeeld een ziekte, een ongeluk of bij een blessure.

Ouder wordende inwoners van Heerde kunnen in de stad terecht in een aantal verpleeg- en verzorgingshuizen. Naast fysiotherapie zijn er in Heerde ook andere paramedische beroepen vertegenwoordigd. Voor ieder probleem een passende medische specialist.

Kampt u met een langdurige of chronische aandoening? Om uw lichaam te laten herstellen kan fysiotherapie een belangrijke rol spelen. Ook mensen die tegen fysieke problemen door zwangerschap aanlopen of patiƫnten die manuele therapie nodig hebben, kunnen baat hebben bij een bezoek aan een fysiotherapiepraktijk in Heerde.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Iedere fysiotherapeut in Heerde heeft zijn eigen specialisaties, zoals oncologische fysiotherapie, longfysiotherapie (astma/COPD), orofaciale (kaak) fysiotherapie, oedeemtherapie, fysiotherapie, bekkenfysiotherapie, hart- en vaatfysiotherapie, handtherapie, manuele therapie, geriatrische fysiotherapie, sportfysiotherapie, arbeidsfysiotherapie en kinderfysiotherapie. Geef bij het maken van een afspraak daarom duidelijk aan waarom u naar de fysio wil. Op basis van die informatie kan de fysiotherapiepraktijk uw bezoek inplannen bij de meest geschikte fysiotherapeut. In Heerde kunt u ook altijd terecht voor:

 • Claudicatio intermittens
 • McKenzie
 • Dry needling
 • Parkinson
 • Medical taping
 • Echografie
 • Medische fitness / fysiofitness
 • Adem- en ontspanningstherapie
 • Hydrotherapie
 • Niet-aangeboren hersenletsel (NAH)
 • Gecombineerde leefstijlinterventie (GLI)
 • Shockwave therapie

Openingstijden Heerde

Fysiotherapiepraktijken in Heerde zijn zes dagen per week geopend. U kunt op deze dagen terecht bij een fysiotherapeut binnen de volgende openingstijden:

Maandag:  van 08:00 tot 20:30.
Dinsdag:  van 08:00 tot 20:30.
Woensdag:  van 08:00 tot 20:00.
Donderdag:  van 08:00 tot 20:00.
Vrijdag:  van 08:00 tot 18:00.
Zaterdag:  van 08:30 tot 11:30.

Meer weten over fysiotherapie in Heerde

Voor meer informatie over fysiotherapie in Heerde kunt u contact opnemen met een fysiotherapeut bij u in de buurt. Wilt u weten waar de dichtstbijzijnde fysiotherapiepraktijk zich bevindt? Vul dan bovenaan deze pagina uw postcode in en wij tonen u een overzicht van fysiotherapiepraktijken in Heerde.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Het overzicht van deze regio is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 21 juni 2024. We hebben 2 praktijken gevonden die hier gevestigd zijn. Heeft u een praktijk in Heerde en wilt u uw praktijk toevoegen? Dan horen we dit natuurlijk graag.

Openingstijden

De praktijken in Heerde zorgen er samen voor dat fysiotherapie altijd toegankelijk is op de volgende dagen:

Maandag
Van 08:00 tot 20:30.
Dinsdag
Van 08:00 tot 20:30.
Woensdag
Van 08:00 tot 20:00.
Donderdag
Van 08:00 tot 20:00.
Vrijdag
Van 08:00 tot 18:00.
Zaterdag
Van 08:30 tot 11:30.

* Kijk voor de precieze openingstijden per praktijk even bij de praktijkinformatie zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2024 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF