Fysiotherapie in Groningen

Middels het onderstaande overzicht kunt u gemakkelijk een fysiotherapiepraktijk in Groningen vinden. De lijst toont alleen gekwalificeerde praktijken voor fysiotherapie. Wanneer u uw postcode invult vindt u direct een fysiotherapeut bij u in de buurt.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Fysiotherapie Groningen

Iedereen komt er wel eens, de fysiotherapeut. U komt er wanneer u last heeft van de rug, schouder, knieën, of waar dan ook! Maar hoe kiest u nu de beste fysiotherapie in Groningen en hoe kunt u uzelf het beste voorbereiden voordat u naar de fysiotherapeut gaat? Hierhebikpijn.nl is een initiatief om de kloof tussen fysiotherapeut en patiënt te verkleinen en de weg naar de fysiotherapie in Groningen of omgeving zo eenvoudig mogelijk te maken.

Wie zijn wij?

Welkom bij Hierhebikpijn.nl. Wij zijn het intermedium tussen patiënt en fysiotherapeut en helpen u graag met het voorbereiden op uw afspraak en het kiezen van een geschikte praktijk. Dat doen wij in twee eenvoudige stappen. Ten eerste kunt u bij Hierhebikpijn.nl eenvoudig een indicatie krijgen van de aandoening waar u mogelijk klachten van ondervindt. Dit doen wij doormiddel van onze handige online check. Daardoor kunt u uzelf eenvoudig inlezen in de oorzaken van deze problemen en komt u beter voorbereidt op uw afspraak. Natuurlijk zult u bij de fysiotherapie in Groningen en de omgeving nog een bevestiging moeten krijgen van de vermoedens naar aanleiding van de check.

Ten tweede helpen wij u met het zoeken naar de juiste praktijk voor u. Dankzij ons brede netwerk aan fysiotherapiepraktijken door heel Nederland kunt u bij ons makkelijk en snel een afspraak maken bij de geschikte praktijk voor fysiotherapie in Groningen of de omgeving.

Op zoek naar fysiotherapie in Groningen

De zoektocht naar een goede praktijk voor fysiotherapie in Groningen of de omgeving is niet altijd eenvoudig. Waar moet u op letten en hoe weet u of de praktijk geschikt is voor uw problematiek? Bij Hierhebikpijn.nl hebben we een breed netwerk van praktijken en kunnen wij u helpen doordat u praktijken kunt selecteren in specifieke categorieën, zoals sportfysiotherapeuten of manueel therapeuten. De praktijken die op onze website staan zijn daarbij altijd gekwalificeerde praktijken, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Wanneer u een praktijk bij u in de buurt heeft gevonden die aan uw wensen voldoet kunt u op onze website makkelijk en snel een afspraak.

Voorbereid naar fysiotherapie in Groningen

Wilt u uzelf voor de afspraak bij de fysiotherapeut goed voorbereiden? Dan kunt u uzelf op onze website inlezen in de verschillende aandoeningen. De informatie op onze website is betrouwbaar doordat deze samengesteld wordt op basis van wetenschappelijke literatuur, richtlijnen van de KNGF (fysiotherapie) en NHG-standaarden (huisartsen). Zo kunt u in één overzicht de verschillende klachten en problemen met elkaar vergelijken, zodat u voorbereid bij uw afspraak komt. De informatie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe inzichten uit de fysiotherapie en nieuwe aandoeningen, zodat deze altijd zo volledig mogelijk is.

Doe de online check

Door de online check te doen op onze website, kunnen wij u een indicatie geven van mogelijke aandoening(en) die u zou kunnen hebben. Daardoor kunt u gericht zoeken naar informatie, zodat u niet verdwaalt in de grote hoeveelheid informatie die te vinden is op het internet, maar toch voorbereid bij uw fysiotherapie in Groningen komt.

Ook kunt u anoniem vragen stellen over uw klachten op één van onze forums. Op deze manier maken wij de weg naar fysiotherapie in Groningen gemakkelijker en kunt u sneller weer genieten van klachtenvrij bewegen.

Aanbod in Groningen

Voor fysiotherapie en sportfysiotherapie bent u in Groningen aan het goede adres. De fysiotherapeuten kunnen u daarnaast ook onderzoek en behandeling aanbieden op het gebied van:

  • Medical taping
  • Medische fitness / fysiofitness
  • Online behandeling

Openingstijden

De fysiotherapiepraktijken in Groningen zijn samen vijf dagen in de week geopend. U kunt op maandag van 08:30 tot 17:00 terecht bij een fysiotherapeut, op dinsdag van 08:30 tot 20:00, op woensdag van 08:30 tot 17:00, op donderdag van 08:30 tot 21:00, en op vrijdag van 08:30 tot 17:00. Voor de exacte openingstijden per praktijk kunt u de informatie op de praktijkpagina bekijken.

Er gaat niets boven Groningen

Er gaat niets boven Groningen en al helemaal niet boven de uitstekende fysiotherapie die er in de stad geleverd wordt. Maak gerust een afspraak ter kennismaking zodat u samen met de fysiotherapeut kunt kijken wat fysiotherapie voor u kan betekenen.

Laatste update

Bovenstaand praktijkoverzicht is recent bijgewerkt op zondag 30 april 2017. We hebben 3 praktijken in de plaats Groningen gevonden. Indien u nog een praktijk mist die hier ook gevestigd is, dan horen we dit graag. We spannen ons dagelijks in om het overzicht zo volledig mogelijk te houden.

Openingstijden

De praktijken in Groningen zorgen er samen voor dat fysiotherapie altijd toegankelijk is op de volgende dagen:

Maandag
Van 08:30 tot 17:00.
Dinsdag
Van 08:30 tot 20:00.
Woensdag
Van 08:30 tot 17:00.
Donderdag
Van 08:30 tot 21:00.
Vrijdag
Van 08:30 tot 17:00.

* Kijk voor de precieze openingstijden per praktijk even bij de praktijkinformatie zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2017 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF

/* */