Fysiotherapie in Goirle

Wie op zoek is naar fysiotherapie in Goirle kan terecht bij verschillende praktijken. Op deze pagina vindt u een overzicht van het aanbod aan fysiotherapie praktijken in Goirle. Vul hier onder uw postcode in om de dichtstbijzijnde fysiotherapeut te vinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Goirle

In het Zuiden van Noord-Brabant, tegen de grens met België, wonen zo’n 23.000 duizend mensen die zich trots de inwoners van Goirle mogen noemen. Deze stad, die enkele jaren terug bijna werd samengevoegd met Tilburg, staat open voor iedereen en inwoners houden het motto ‘Grenzeloos welkom’ hoog in het vaandel. Tijdens carnaval dopen Goirlenaren de stad om tot Ballefruttersgat en heten zij iedereen welkom om het feestje mee te komen vieren. Gezelligheid ten top!

Tal van sportclubs doen hun uiterste best de inwoners van Goirle fit te houden. Dankzij het ruime aanbod aan individuele training en teamsporten van de verschillende sportverenigingen is er voor ieder wat wils: Van zwemmen in het zwembad van Goirle tot trainen met een personal trainer en van voetbal tot yoga. Twijfel je of jouw favoriete sport te belastend is voor je lijf? Vraag dan een fysiotherapeut om raad.

De naam Goirle mag dan zoiets als ‘drassig moeras’ betekenen, de omgeving van deze stad is bijzonder rijk aan natuurschoon. Mooi om daar ook tijdens het sporten van te genieten. Pak de fiets en trek er op uit om de prachtige Regte Heide te ontdekken of wandel onder de rook van Tilburg over Landgoed het Riels Hoefke. Terwijl u op gaat in de schoonheid van de omgeving van Goirle wordt uw lijf bij iedere stap fitter. Een win-win situatie!

Professionele fysiotherapie in Goirle

Regelmatige beweging zorgt voor een fitter lichaam. Soms zijn er problemen die er voor zorgen dat u hulp nodig heeft bij het sporten of bij herstellen, zoals een blessure. In dat geval is het slim om naar een fysiotherapeut te gaan. Die kan de pijnlijke plek behandelen en goede tips geven om het sporten weer voorzichtig op te pakken. Dan zijn de klachten snel weer voorbij.

Niet iedere lichamelijke klacht komt door sporten. Zo kan een ongeluk of een ziekte er voor zorgen dat bewegen even niet meer zo vanzelfsprekend is. Ook leeftijd kan daar bij mee spelen en het ouder worden kan je belemmeren bepaalde activiteiten nog langer te doen. In al deze gevallen is het raadzaam om bij de fysio aan te kloppen voor onderzoek en behandeling.

In Goirle zijn verschillende huisartspraktijken gevestigd waar u terecht kunt voor medische zorg. Deze vindt u onder andere in de wijken De Hellen, Hoogeind en Grobbendonck. Voor uitgebreidere medische hulp kunt u terecht in een van de twee ziekenhuizen in Tilburg, op nog geen 10 kilometer afstand vanaf Goirle. Indien nodig staat ook daar een fysiotherapeut voor u klaar om u te begeleiden bij bewegingsproblemen veroorzaakt door een aandoening, een ongeluk, een ziekte of een blessure.

De hulp van een fysiotherapeut kan een belangrijke rol spelen in het herstel van het lichaam. Soms is fysiotherapie nodig om een relatief simpele klacht van pijn in bijvoorbeeld de schouder of de knie te verhelpen. In andere gevallen gaat het om meer langdurige problemen zoals chronische aandoeningen, hart- en vaatziekten of revalidatie na een operatie. Fysiotherapeuten in Goirle behandelen regelmatig sporters vanwege blessures, maar ook mensen met artrose, COPD of reuma kunnen op hulp van een fysio rekenen.

Beschikbare specialisaties

Fysiotherapeuten in Goirle hebben elk hun eigen specialisatie, zoals sportfysiotherapie, geriatrische fysiotherapie, handtherapie, longfysiotherapie (astma/COPD), oncologische fysiotherapie, manuele therapie, hart- en vaatfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, oedeemtherapie en fysiotherapie. Geef daarom bij het maken van een afspraak goed aan wat de klacht is. De assistent van de fysiotherapie praktijk zorgt er dan voor dat u bij de meest geschikte fysiotherapeut terecht komt voor een deskundige behandeling. Bij de fysiotherapeuten in Goirle kunt u ook altijd terecht voor:

  • Parkinson
  • Online behandeling
  • Medische fitness / fysiofitness
  • Adem- en ontspanningstherapie
  • Claudicatio intermittens
  • Dry needling
  • Medical taping
  • Niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

Openingstijden fysiotherapie Goirle

U kunt op vijf dagen per week terecht bij fysiotherapie praktijken in Goirle. Houd er rekening mee dat u op deze dagen een afspraak kunt maken binnen de volgende openingstijden:

Maandag:  van 08:00 tot 21:00.
Dinsdag:  van 08:00 tot 18:00.
Woensdag:  van 08:00 tot 18:00.
Donderdag:  van 08:00 tot 20:00.
Vrijdag:  van 08:00 tot 18:00.

Meer weten over Goirle

Wilt u meer informatie over regelingen omtrent gezondheid en fysiotherapie in Goirle, dan verwijzen we u graag door naar de website van de gemeente Goirle. Voor meer informatie over de dichtstbijzijnde ziekenhuizen in Tilburg kunt u kijken op de website van het ETZ Elisabeth en het ETZ TweeSteden Ziekenhuis.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Bovenstaand praktijkoverzicht is recent bijgewerkt op dinsdag 28 mei 2024. We hebben 2 praktijken in de plaats Goirle gevonden. Indien u nog een praktijk mist die hier ook gevestigd is, dan horen we dit graag. We spannen ons dagelijks in om het overzicht zo volledig mogelijk te houden.

Goirle fysiotherapie

Openingstijden

De praktijken in Goirle zorgen er samen voor dat fysiotherapie altijd toegankelijk is op de volgende dagen:

Maandag
Van 08:00 tot 21:00.
Dinsdag
Van 08:00 tot 18:00.
Woensdag
Van 08:00 tot 18:00.
Donderdag
Van 08:00 tot 20:00.
Vrijdag
Van 08:00 tot 18:00.

* Kijk voor de precieze openingstijden per praktijk even bij de praktijkinformatie zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2024 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF