Fysiotherapie in Echt

Hieronder vindt u een overzicht van fysiotherapiepraktijken in Echt. Het overzicht toont alleen gekwalificeerde praktijken voor fysiotherapie. Vul uw postcode in om een goede fysiotherapeut bij u in de buurt te vinden.

Ook tijdens de coronacrisis kunt u gewoon terecht bij onze praktijken. In overleg met de praktijk kunnen de intake en behandeling online of telefonisch plaatsvinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Aanbod in Echt

In deze regio kunt u altijd een fysiotherapeut bezoeken met de specialisatie fysiotherapie, manuele therapie en handtherapie. Onderstaand overzicht geeft een indruk van de specialisaties die u daarnaast ook nog bij deze praktijken kunt vinden:

  • Medische fitness / fysiofitness

Openingstijden

De fysiotherapiepraktijken in Echt zijn 3 dagen in de week geopend. Wilt u weten wanneer u bij een praktijk in deze regio terecht kunt? Gezamenlijk bieden de praktijken uitgebreide openingstijden in deze regio:

Dinsdag:  van 13:00 tot 19:00.
Donderdag:  van 13:00 tot 19:00.
Vrijdag:  van 16:00 tot 18:00.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Bovenstaand praktijkoverzicht is recent bijgewerkt op dinsdag 27 oktober 2020. We hebben 1 praktijk in de plaats Echt gevonden. Indien u nog een praktijk mist die hier ook gevestigd is, dan horen we dit graag. We spannen ons dagelijks in om het overzicht zo volledig mogelijk te houden.

Openingstijden

De praktijken in Echt zorgen er samen voor dat fysiotherapie altijd toegankelijk is op de volgende dagen:

Dinsdag
Van 13:00 tot 19:00.
Donderdag
Van 13:00 tot 19:00.
Vrijdag
Van 16:00 tot 18:00.

* Kijk voor de precieze openingstijden per praktijk even bij de praktijkinformatie zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2020 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF