Fysiotherapie in Drachten

Hieronder vindt u een overzicht van fysiotherapiepraktijken in Drachten. Het overzicht toont alleen gekwalificeerde praktijken voor fysiotherapie. Vul uw postcode in om een goede fysiotherapeut bij u in de buurt te vinden.

Ook tijdens de coronacrisis kunt u gewoon terecht bij onze praktijken. In overleg met de praktijk kunnen de intake en behandeling online of telefonisch plaatsvinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Aanbod in Drachten

In de regio Drachten vindt u altijd een fysiotherapeut op het gebied van fysiotherapie en sportfysiotherapie. In deze regio bieden de fysiotherapie praktijken de volgende extra specialisaties aan:

  • Medical taping
  • Online behandeling


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Het overzicht van Drachten is voor het laatst bijgewerkt op maandag 30 november 2020. Er is momenteel 1 praktijk geregistreerd. Mocht u nog een praktijk missen die ook in deze regio gevestigd is, dan kunt u dit bij ons melden. We doen er alles aan het overzicht zo volledig mogelijk te houden.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2020 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF