Fysiotherapie in Dordrecht

Hieronder vindt u een overzicht van fysiotherapiepraktijken in Dordrecht. Het overzicht toont alleen gekwalificeerde praktijken voor fysiotherapie. Vul uw postcode in om een goede fysiotherapeut bij u in de buurt te vinden.

Ook tijdens de coronacrisis kunt u gewoon terecht bij onze praktijken. In overleg met de praktijk kunnen de intake en behandeling online of telefonisch plaatsvinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Aanbod in Dordrecht

De fysiotherapeuten in de regio Dordrecht kunnen u wekelijks helpen met fysiotherapie. Extra specialisaties die door de praktijken in deze regio worden aangeboden zijn:

  • Dry needling
  • Medical taping

Openingstijden

De fysiotherapiepraktijken in Dordrecht zijn 2 dagen in de week geopend. Per praktijk kunnen de openingstijden verschillen. De openingstijden van alle praktijken samen maken het mogelijk een afspraak te maken op:

Dinsdag:  van 08:00 tot 17:00.
Donderdag:  van 08:00 tot 12:00.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Bovenstaand praktijkoverzicht is recent bijgewerkt op woensdag 6 juli 2022. We hebben 1 praktijk in de plaats Dordrecht gevonden. Indien u nog een praktijk mist die hier ook gevestigd is, dan horen we dit graag. We spannen ons dagelijks in om het overzicht zo volledig mogelijk te houden.

Openingstijden

De praktijken in Dordrecht zorgen er samen voor dat fysiotherapie altijd toegankelijk is op de volgende dagen:

Dinsdag
Van 08:00 tot 17:00.
Donderdag
Van 08:00 tot 12:00.

* Kijk voor de precieze openingstijden per praktijk even bij de praktijkinformatie zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2022 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF