Fysiotherapie in Dongen

Hieronder vindt u een overzicht van de fysiotherapiepraktijken in Dongen. Hulp nodig van een fysiotherapeut? Vul dan hieronder uw postcode in om de dichtstbijzijnde fysio te vinden of maak direct een afspraak.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Dongen

Het Noord-Brabantse Dongen ligt tussen Oosterhout en Tilburg en vlakbij Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Van oudsher een industriële plaats met veel bedrijvigheid. Ook nu nog is er van alles te doen en beleven in Dongen. Dongenaren wonen er dan ook met plezier. En volgens de slogan "In Dongen doen we dingen samen" zoeken inwoners elkaar regelmatig op voor gezelligheid, om samen te ondernemen of in groepsverband te sporten.

Sporten in Dongen

Zowel individuele- als teamsporten zijn in Dongen goed vertegenwoordigd. Van voetbal tot atletiek en van scouting tot hockey, er is voor ieder wat wils. De sportvelden, de sporthal en de zwemaccommodatie bieden ruimte genoeg voor eenieder die in beweging wil komen.

Het is van belang dat u voor het sporten zeker weet dat de sport van uw keuze niet te belastend is voor uw lichaam. Een gezond lijf kan veel hebben, maar wanneer er een lichamelijk gebrek is, kan het vinden van een passende sport lastig zijn. Vraag dan een fysio om advies of laat u bij het sporten door een fysiotherapeut begeleiden.

Professionele fysiotherapie in Dongen

Soms zorgen lichamelijke klachten ervoor dat regelmatig bewegen niet meer mogelijk is. Dan is hulp bij het sporten of begeleiding bij het herstellen van bijvoorbeeld een blessure noodzakelijk. Fysiotherapeuten zijn in deze zorg gespecialiseerd. Zij kunnen uw lichamelijke klacht(en) behandelen en goede tips geven om het sporten weer voorzichtig op te pakken. Samen kunt u er zo voor zorgen dat de klachten snel verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Als u een chronische aandoening heeft, andere klachten of moet herstellen van een ongeluk of operatie, is het vaak de fysio die hulp biedt bij het trainen van het lichaam. Een goede behandeling van de fysiotherapeut kan cruciaal zijn voor uw herstel. Maak dus zeker een afspraak voor advies, een eventuele behandeling of begeleiding bij een fysiotherapiepraktijk in Dongen.

Medische zorg in Dongen

In verschillende wijken in Dongen staan huisartsen klaar om u van medische hulp en advies te voorzien. Handig, want zo is er altijd een huisarts bij u in de buurt. In alle wijken kunt u ook voor behandeling naar diverse paramedische specialisten, zoals de fysiotherapeut.

Fysiotherapeuten in Dongen kunnen u bij allerlei lichamelijke klachten helpen. Zo bieden zij naast het behandelen van sportblessures ook therapieën aan als psychosomatische fysiotherapie en hart- en vaatfysiotherapie. Wilt u sporten onder begeleiding van een fysio? Dan kunt u zich aanmelden voor fysiofitness.

Vlakbij Dongen, in Breda en Oosterhout, kunnen Dongenaren in ziekenhuis Amphia terecht voor uitgebreide zorg. Dankzij het grote aanbod aan medisch-specialistische zorg kunt u hier voor bijna iedere behandeling terecht. Op de afdeling fysiotherapie helpt een fysio u na ziekte of een ongeluk met revalideren en herstellen.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Fysiotherapeuten in Dongen hebben elk hun eigen specialisaties, zoals manuele therapie, geriatrische fysiotherapie, longfysiotherapie (astma/COPD), fysiotherapie en sportfysiotherapie. Om bij de juiste fysiotherapeut terecht te komen, raden we u aan duidelijk aan te geven met welke lichamelijke klacht(en) u kampt. In Dongen kunt u ook altijd terecht voor:

  • Dry needling
  • Parkinson
  • Shockwave therapie
  • Claudicatio intermittens
  • Echografie

Openingstijden Dongen

U kunt op zes dagen per week een afspraak maken bij de fysio in Dongen. Intakes en behandelingen vinden bij de verschillende fysiotherapiepraktijken plaats binnen de volgende openingstijden:

Maandag:  van 07:00 tot 21:00.
Dinsdag:  van 07:00 tot 21:00.
Woensdag:  van 07:00 tot 21:00.
Donderdag:  van 07:00 tot 20:00.
Vrijdag:  van 08:00 tot 18:00.
Zaterdag:  van 09:00 tot 12:00.

Meer weten over fysiotherapie in Dongen

Voor meer informatie over fysiotherapie in het ziekenhuis verwijzen we u graag door naar de website van het Amphia ziekenhuis.

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Dongen? Vul dan bovenaan deze pagina uw postcode in. U krijgt dan direct een overzicht van fysiotherapiepraktijken in Dongen.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Het overzicht van deze regio is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 24 februari 2024. We hebben 1 praktijk gevonden die hier gevestigd is. Heeft u een praktijk in Dongen en wilt u uw praktijk toevoegen? Dan horen we dit natuurlijk graag.

Openingstijden

De praktijken in Dongen zorgen er samen voor dat fysiotherapie altijd toegankelijk is op de volgende dagen:

Maandag
Van 07:00 tot 21:00.
Dinsdag
Van 07:00 tot 21:00.
Woensdag
Van 07:00 tot 21:00.
Donderdag
Van 07:00 tot 20:00.
Vrijdag
Van 08:00 tot 18:00.
Zaterdag
Van 09:00 tot 12:00.

* Kijk voor de precieze openingstijden per praktijk even bij de praktijkinformatie zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2024 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF