Fysiotherapie in Deventer

Hieronder vindt u een overzicht van het aanbod aan fysiotherapiepraktijken in Deventer. Hulp nodig van een fysiotherapeut? Vul dan hieronder uw postcode in om de dichtstbijzijnde fysio in Deventer te vinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Deventer

Daar waar de IJssel de grens vormt tussen Gelderland en Overijssel, ligt Deventer, aan de Overijsselse kant van de rivier. Als één van de oudste steden van Nederland is deze Hanzestad een stad vol historie. Oude gebouwen, monumenten en archeologische vondsten tonen de geschiedenis van Deventer door de jaren heen. Een wandeling door deze stad is dan ook een hele belevenis! Ook de inwoners van Deventer kunnen hier nog van genieten. Maar gelukkig is de stad in de loop der jaren ook met de tijd meegegaan. Deventenaren vinden in de stad alle nodige voorzieningen en voldoende vertier.

Sporten in Deventer

Een goede manier om uw vrije tijd in Deventer in te vullen is sporten. Deventer kent sportclubs die nog stammen uit de 19e eeuw. U kunt er schaatsen, voetballen, zwemmen, paardrijden en basketballen. Maar ook worstelen, turnen judoën, honkballen en watersporten. Er is werkelijk voor iedereen een geschikte sport te vinden. Sporten kan in Deventer in teamverband, maar ook individueel, bijvoorbeeld in de sportschool. Dwars door Deventer loopt bovendien het 'Marskramerpad', een Europese wandelroute voor sportieve- of recreatieve wandelingen.

Professionele fysiotherapie in Deventer

Regelmatig bewegen houdt uw lichaam fit. Helaas zijn er soms problemen, zoals blessures, die ervoor zorgen dat u hulp nodig heeft bij het sporten. Laat u dan goed adviseren door een fysiotherapeut. Die kan u helpen uw klachten te verminderen en u begeleiden bij het sporten.

Lichamelijke ongemakken worden niet altijd veroorzaakt door het sporten. Een ongeluk, een ziekte of ouderdom kunnen er voor zorgen dat bewegen niet meer zo vanzelfsprekend is. Als dagelijks bewegen en sporten niet gaat, bent u bij een fysiotherapeut aan het juiste adres. Samen kunt u op zoek gaan naar de mogelijkheden en op een gepast tempo werken aan het herstel van uw lichaam.

Medische zorg in Deventer

Naast huisartsenpraktijken en paramedische behandelaars in vrijwel alle wijken van Deventer, is er ook een ziekenhuis. In het Deventer Ziekenhuis kunnen inwoners van Deventer en omgeving terecht voor nagenoeg alle medisch-specialistische disciplines.

Fysiotherapeuten in het ziekenhuis en fysiotherapiepraktijken in Deventer kunnen u helpen bij het herstel van lichamelijke klachten, zoals pijn in de onderrug of bekkenpijn. De meeste fysio’s in Deventer behandelen regelmatig sporters vanwege blessures, maar ook mensen met langdurige lichamelijke problemen of chronische aandoeningen.

Ook de zorg voor oudere inwoners van Deventer is goed geregeld. Verschillende verpleeghuizen, verzorgingshuizen en woongroepen in Deventer zorgen ervoor dat senioren in hun oude vertrouwde stad kunnen blijven wonen, dichtbij alle nodige medische voorzieningen.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Fysiotherapeuten in Deventer hebben ieder hun eigen specialismen, zoals sportfysiotherapie en fysiotherapie. Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven wat uw klachten zijn. Op die manier komt u bij de juiste fysiotherapeut terecht. In Deventer kunt u ook altijd terecht voor:

  • Medical taping
  • Dry needling

Openingstijden Deventer

De fysiotherapiepraktijken in Deventer zijn op vijf dagen per week geopend. U kunt een afspraak maken voor een gesprek of behandeling binnen de volgende openingstijden:

Maandag:  van 08:00 tot 20:00.
Dinsdag:  van 08:00 tot 20:00.
Woensdag:  van 08:00 tot 20:00.
Donderdag:  van 08:00 tot 20:00.
Vrijdag:  van 08:00 tot 18:00.

Meer weten over Deventer

De gemeente Deventer zet zich in voor meer dan voldoende mogelijkheden om te sporten en bewegen. Wilt u meer weten over sporten in Deventer? Bezoek dan de website van de gemeente Deventer voor meer informatie.

Wij geven u graag informatie over lichamelijke klachten en mogelijke manieren van behandeling door een fysioterapeut. Bent u op zoek naar een fysio in de buurt, vul dan bovenaan deze pagina uw postcode in. U krijgt dan direct een overzicht van fysiotherapiepraktijken in Deventer.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Het overzicht van deze regio is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 12 april 2024. We hebben 2 praktijken gevonden die hier gevestigd zijn. Heeft u een praktijk in Deventer en wilt u uw praktijk toevoegen? Dan horen we dit natuurlijk graag.

Openingstijden

De praktijken in Deventer zorgen er samen voor dat fysiotherapie altijd toegankelijk is op de volgende dagen:

Maandag
Van 08:00 tot 20:00.
Dinsdag
Van 08:00 tot 20:00.
Woensdag
Van 08:00 tot 20:00.
Donderdag
Van 08:00 tot 20:00.
Vrijdag
Van 08:00 tot 18:00.

* Kijk voor de precieze openingstijden per praktijk even bij de praktijkinformatie zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2024 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF