Fysiotherapie in Den Haag

Hieronder vindt u een overzicht van het aanbod aan fysiotherapie praktijken in Den Haag. Hulp nodig van een fysiotherapeut? Vul dan hieronder uw postcode in om de dichtstbijzijnde fysiotherapeut in Den Haag te vinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Den Haag

Als enige grote stad aan de Nederlandse Noordzeekust heeft Den Haag een kustlijn van wel 11 kilometer. Tegen de prachtige duinen en een omvangrijk natuurgebied ligt de stad waar de politieke beslissingen van ons land genomen worden. In geen andere Nederlandse stad komen zoveel belangrijke (wereld)leiders ‘over de vloer’. Deze koninklijke stad, ook wel ’s Gravenhage genoemd, is daarnaast ook nog eens de residentie van het koninklijk huis. Niet de minste stad dus, daar aan de westkust van Zuid-Holland.

Sporten in Den Haag

Wie sporten in Den Haag noemt, kan natuurlijk niet om ADO Den Haag heen. Deze profvoetbalclub heeft het al vaak ver geschopt en is de trots van menig sporter en supporter in Den Haag. Ook de honkbalvereniging ADO en het softbalteam van Storks komt uit in een hoge klasse. Sporten doen ze in Den Haag dus zeker op niveau.

Ook voor amateursporters en beginners is er veel keuze aan sportclubs en sportverenigingen in Den Haag. Naast de alom bekende balsporten als voetbal, honkbal, hockey en korfbal, kunt u in de stad ook schaatsen, roeien, zwemmen, klimmen en nog veel meer. Ook qua individuele sporten is er genoeg aanbod om met - of zonder - begeleiding bijvoorbeeld te fitnessen in de sportschool. Twijfelt u of de sport van uw keuze te belastend is voor uw lijf? Vraag dan een fysiotherapeut om raad of laat u bij het sporten door een fysio begeleiden.

Het strand- en duingebied bij Den Haag nodigt natuurlijk enorm uit om ook buiten lekker in beweging te komen. Op het Hollands Kustpad loopt u een deel van de Europese wandelroute E9. Die tocht loopt langs de kust van Portugal helemaal tot aan de Baltische Staten. Ook de wandelroute E11 die naar de grens van Polen en Litouwen leidt komt door de duinen van Den Haag. Om fit te worden is een wandeltocht door heel Europa niet nodig (al is het wel leuk!), het stuk door de Den Haagse natuur alleen al is meer dan de moeite waard. Wandel uzelf fit terwijl u geniet van de zilte zeelucht in de duinen.

Professionele fysiotherapie in Den Haag

Regelmatige beweging houdt uw lichaam fit. Helaas zijn er soms problemen, zoals blessures, die er voor zorgen dat u hulp nodig heeft bij het sporten. Laat u dan goed adviseren door een fysiotherapeut. Die kan de pijnlijke plek(ken) behandelen en u helpen het sporten weer voorzichtig op te pakken. Dan zijn de klachten snel weer voorbij.

Sport is niet altijd de oorzaak van lichamelijke klachten. Een ongeluk, een ziekte of ouderdom kunnen ook voor problemen zorgen. Als sporten of bewegen hierdoor niet meer vanzelfsprekend is, bent u bij een fysiotherapeut aan het juiste adres. Samen kunt u op zoek gaan naar de mogelijkheden en op een gepast tempo werken aan het herstel van uw lichaam.

Medische zorg in Den Haag

Naast tal van huisartsenpraktijken en paramedische behandelaars in iedere wijk in Den Haag, zijn er ook verschillende ziekenhuizen. Het HagaZiekenhuis en het HMC Bronovo hebben totaal maar liefst 5 verschillende locaties. Hieronder valt ook het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag. In deze ziekenhuizen staan dag en nacht specialisten klaar voor hun patiënten uit Den Haag en omliggende plaatsen als Rijswijk en Zoetermeer.

Fysiotherapeuten in het ziekenhuis en in fysiotherapie praktijken in Den Haag kunnen u helpen bij herstel van lichamelijke klachten, zoals pijn in de onderrug, aan uw heup, enkelpijn of pijn aan de knie. De meeste fysiotherapeuten in Den Haag behandelen regelmatig sporters vanwege blessures, maar ook mensen met langdurige problemen of chronische aandoeningen. Ook voor manuele therapie, shockwave therapie en medical taping kunt u bij fysiotherapeuten in Den Haag terecht.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Fysiotherapeuten in Den Haag hebben ieder hun eigen specialisme, zoals longfysiotherapie (astma/COPD), arbeidsfysiotherapie, fysiotherapie, hart- en vaatfysiotherapie, sportfysiotherapie en manuele therapie. Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven wat uw klachten zijn. Op die manier komt u bij de juiste fysiotherapeut terecht. In Den Haag kunt u ook altijd terecht voor:

  • Niet-aangeboren hersenletsel (NAH)
  • Shockwave therapie
  • Medical taping
  • Dry needling
  • Medische fitness / fysiofitness
  • Claudicatio intermittens
  • Adem- en ontspanningstherapie
  • Echografie
  • Parkinson

Openingstijden Den Haag

De fysiotherapie praktijken in Den Haag zijn op zes dagen per week geopend. U kunt een afspraak maken voor een gesprek of behandeling binnen de volgende openingstijden:

Maandag:  van 07:30 tot 21:00.
Dinsdag:  van 07:30 tot 21:00.
Woensdag:  van 07:30 tot 21:00.
Donderdag:  van 07:30 tot 21:00.
Vrijdag:  van 07:30 tot 21:00.
Zaterdag:  van 09:00 tot 13:00.

Meer weten over Den Haag

Voor meer informatie over de ziekenhuizen in Den Haag kunt u kijken op de website van het HagaZiekenhuis en de website van HMC Bronovo. Voor antwoorden op uw vragen omtrent gezondheid en fysiotherapie in Den Haag verwijzen we u graag door naar de gemeente Den Haag. U kunt de gemeente hiervoor dagelijks bereiken.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Deze webpagina is op vrijdag 12 april 2024 voor het laatst bijgewerkt. In Den Haag hebben we 4 praktijken gevonden. We streven naar een zo volledig mogelijk overzicht van de praktijken in deze regio. Mocht u nog een praktijk missen, dan horen we dit graag.

Openingstijden

De praktijken in Den Haag zorgen er samen voor dat fysiotherapie altijd toegankelijk is op de volgende dagen:

Maandag
Van 07:30 tot 21:00.
Dinsdag
Van 07:30 tot 21:00.
Woensdag
Van 07:30 tot 21:00.
Donderdag
Van 07:30 tot 21:00.
Vrijdag
Van 07:30 tot 21:00.
Zaterdag
Van 09:00 tot 13:00.

* Kijk voor de precieze openingstijden per praktijk even bij de praktijkinformatie zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2024 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF