Fysiotherapie in Den Bosch

Op deze pagina vindt u een overzicht van het aanbod aan fysiotherapie praktijken in Den Bosch. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Vul dan hieronder uw postcode in en vind een fysiotherapeut bij u in de buurt.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Den Bosch

Den Bosch staat bekend om haar typisch Brabantse gezelligheid: Knusse winkelstraten, gezellige restaurants en café’s en historische bouwwerken en monumenten. Ook inwoners van omliggende plaatsen als Rosmalen en Heusden komen hier graag. En als u dan toch in Den Bosch bent… dan moet u natuurlijk wel even ergens genieten van een kop koffie met een lekkere Bossche Bol!

Sporten in Den Bosch

Iets te veel Bossche Bollen gesnoept? Dan is het tijd om er sportief tegenaan te gaan. Sporten helpt u om uw lijf gezond en fit te houden. U kunt er overtollige kilo’s mee kwijtraken én een goede conditie opbouwen. In Den Bosch kunt u sporten bij tal van sportverenigingen. Sporten als voetbal, rugby en hockey worden op hoog niveau beoefend. Maar ook andere teamsporten zoals basketbal, korfbal en volleybal speelt u bij een vereniging in Den Bosch. Wilt u graag de focus leggen op uw persoonlijke prestaties, dan zijn fitness en atletiek zeer geschikt.

Er zijn in Den Bosch ook sportcentra waar u kunt sporten onder leiding van een fysiotherapeut. Wanneer u een blessure heeft of om andere redenen moeite heeft met bewegen, kan een fysio u helpen. Met een persoonlijk bewegingsplan kunt u aan het werk om verantwoord fitter te worden.

Sporten in de frisse buitenlucht kan bij Den Bosch in de prachtige natuurgebieden in de omgeving. In de uiterwaarden bij de Maas kunt u wandelen of fietsen in natuurgebied De Koornwaard en natuurgebied De Empelsewaard. Een klein stukje verder bij Den Bosch vandaan ligt het grote Nationale Park De Loonse en Drunense Duinen. Ook hier genoeg paden voor lange fiets- en wandeltochten.

Professionele fysiotherapie in Den Bosch

Wie fit wil blijven, moet regelmatig bewegen. Maar soms is bewegen niet (meer) zo vanzelfsprekend. Lichamelijke ongemakken die veroorzaakt worden door een blessure, een ongeluk, een ziekte of ouderdom kunnen u erg beperken. In zulke situaties is het aan te raden om een afspraak te maken met een fysiotherapeut. Die kan de pijnlijke plek behandelen en advies geven over het opbouwen van lichamelijke activiteit. Met een zorgvuldige aanpak zal het herstel voorspoediger verlopen.

Heeft u last van een blessure door het sporten? Dan kunt u in Den Bosch terecht bij een sportfysio. Ook op andere gebieden zijn er in ’s Hertogenbosch gespecialiseerde fysiotherapeuten te vinden. Zoals fysio’s die gespecialiseerd zijn in longfysiotherapie voor mensen met astma of COPD. Voor kinderen die problemen hebben met bewegen is er in Den Bosch speciale kinderfysiotherapie.

Of u nou in De Kruiskamp, in Aawijk of in een van de andere wijken van Den Bosch woont, alle Bosschenaren kunnen dicht bij huis terecht bij een huisarts en paramedische specialisten. Voor langdurige behandelingen, operaties en andere medische situaties kunnen Bosschenaren terecht in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Hier treft u veel medische specialisten onder één dak.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Fysiotherapeuten in Den Bosch hebben ieder hun eigen specialisaties, zoals fysiotherapie, osteopathie, kinderfysiotherapie, longfysiotherapie (astma/COPD), oedeemtherapie, hart- en vaatfysiotherapie, orofaciale (kaak) fysiotherapie, oefentherapie Cesar/Mensendieck, manuele therapie, sportfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, arbeidsfysiotherapie, oncologische fysiotherapie en bekkenfysiotherapie. We raden u daarom aan om bij het maken van een afspraak duidelijk aan te geven waarom u naar de fysio wil. Aan de hand van die informatie kan uw bezoek worden ingepland bij de meest geschikte fysiotherapeut. In Den Bosch kunt u bij fysiotherapie praktijken altijd terecht voor:

 • Claudicatio intermittens
 • Dry needling
 • Medical taping
 • Mulligan
 • Echografie
 • McKenzie
 • Shockwave therapie
 • Hydrotherapie
 • Online behandeling
 • Adem- en ontspanningstherapie
 • Medische fitness / fysiofitness

Openingstijden Den Bosch

Fysiotherapie praktijken in Den Bosch zijn zes dagen per week geopend. U kunt er terecht bij een fysiotherapeut op de volgende openingstijden:

Maandag:  van 08:00 tot 21:00.
Dinsdag:  van 07:30 tot 21:00.
Woensdag:  van 07:30 tot 21:00.
Donderdag:  van 07:30 tot 21:00.
Vrijdag:  van 07:30 tot 18:00.
Zaterdag:  van 09:00 tot 13:00.

Meer weten over Den Bosch

Voor meer informatie over de mogelijke behandelingen door een fysio voor uw blessure of aandoening, kunt u contact opnemen met een fysiotherapeut in Den Bosch. Vul bovenaan deze pagina uw postcode in en vind direct de gegevens van fysiotherapie praktijken bij u in de buurt. 
Wilt u meer weten over het ziekenhuis in Den Bosch, dan verwijzen we u graag door naar de website van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Deze webpagina is op vrijdag 12 april 2024 voor het laatst bijgewerkt. In Den Bosch hebben we 5 praktijken gevonden. We streven naar een zo volledig mogelijk overzicht van de praktijken in deze regio. Mocht u nog een praktijk missen, dan horen we dit graag.

Openingstijden

De praktijken in Den Bosch zorgen er samen voor dat fysiotherapie altijd toegankelijk is op de volgende dagen:

Maandag
Van 08:00 tot 21:00.
Dinsdag
Van 07:30 tot 21:00.
Woensdag
Van 07:30 tot 21:00.
Donderdag
Van 07:30 tot 21:00.
Vrijdag
Van 07:30 tot 18:00.
Zaterdag
Van 09:00 tot 13:00.

* Kijk voor de precieze openingstijden per praktijk even bij de praktijkinformatie zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2024 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF