Fysiotherapie in Capelle Aan Den Ijssel

Op deze pagina vindt u een overzicht van het aanbod aan fysiotherapie praktijken in Capelle aan den IJssel. Op zoek naar een fysiotherapeut? Vul dan hieronder uw postcode in om de dichtstbijzijnde fysiotherapeut te vinden.

Ook tijdens de coronacrisis kunt u gewoon terecht bij onze praktijken. In overleg met de praktijk kunnen de intake en behandeling online of telefonisch plaatsvinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel, vaak afgekort ‘Capelle’ genoemd, ligt onder de rook van Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Deze stad, aan de Hollandsche IJssel, was eens dé nieuwe woonplaats voor Rotterdammers die zich buiten Rotterdam wilden vestigen. De gezellige plaats is in de loop van de jaren zo gegroeid, dat er inmiddels vele woonwijken en meerdere stadskernen zijn.

Sporten in Capelle aan den IJssel

In Capelle aan den IJssel zijn meer dan genoeg sportscholen en sportverenigingen voor individuele sport en gezellige teamsporten. Van balsporten tot oosterse vechtsporten en van fitness tot dans. Er is voor iedereen een leuke sport te vinden. Voordat u aan een (nieuwe) sport begint, kan het raadzaam zijn om te overleggen met een fysiotherapeut. Zeker als u kampt met fysieke ongemakken of eerder blessures hebt gehad is zo’n adviesgesprek heel nuttig. Samen met de fysio kunt u bepalen welke belasting uw lichaam aan kan.

Naast regelmatig sporten is ook bewegen in de buitenlucht een aanrader. Maak eens een frisse avondwandeling langs de oevers van de Hollandsche IJssel. Tijdens een wandeling of fietstocht in het Kralingse Bos of het Lage Bergse Bos bent u omgeven door groen en water en geniet u van de natuur in de buurt van Capelle aan den IJssel.

Professionele fysiotherapie in Capelle aan den IJssel

We weten allemaal hoe belangrijk het is om ons lichaam fit te houden. Regelmatig bewegen is daarbij heel belangrijk! Des te vervelender is het als dat door omstandigheden niet (meer) kan. Een blessure kan u erg beperken. Ook lichamelijke klachten door ziekte, een ongeluk of ouderdom zijn soms heel belemmerend. Toch is het in de meeste gevallen niet nodig om het sporten helemaal op te geven. Sterker nog, verantwoord sporten kan bijdragen aan een spoedig herstel! Voor tips en behandeling bij blessures en andere lichamelijke klachten kunt u altijd bij een fysiotherapeut terecht. Die helpt u waar mogelijk zo snel mogelijk van uw klachten af.

Medische zorg in Capelle aan den IJssel

In Capelle aan den IJssel staan dagelijks tientallen huisartsen klaar om u te helpen bij ziekte en lichamelijke klachten. Met huisartsenpraktijken in iedere wijk is er altijd een arts in de buurt. De meeste medische zorg vindt u in de wijk Schenkel. Naast een psychiatrische instelling en een revalidatiecentrum, staat hier ook het IJsselland Ziekenhuis. Een groot ziekenhuis met allerlei specialismen. Op de verschillende afdelingen kan men de meeste patiënten uit Capelle aan den IJssel prima helpen. Hier kunt u ook bij een fysiotherapeut terecht voor bevordering van uw fysieke herstel na bijvoorbeeld een ziekte, een ongeluk of bij een blessure.

Voor de ouder wordende inwoner van Capelle zijn er in de stad diverse verpleeg- en verzorgingstehuizen. Naast fysiotherapie zijn bovendien ook een heel aantal andere paramedische beroepen in Capelle aan den IJssel vertegenwoordigd. Voor ieder probleem een passende medische specialist.

Kampt u met een langdurige of chronische aandoening? Om uw lichaam te laten herstellen kan fysiotherapie een belangrijke rol spelen. Mensen met Parkinson of hart- en vaatziekten kunnen dus zeker baat hebben bij een bezoek aan de fysio. Ook voor fysiotherapie bij zwangerschap en fysio voor kinderen kunt u bij een fysiotherapeut in Capelle aan den IJssel terecht.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Iedere fysiotherapeut in Capelle aan den IJssel heeft zijn eigen specialisaties, zoals sportfysiotherapie en fysiotherapie. Geef bij het maken van een afspraak aan waarom u naar de fysio wil. Op basis van die informatie kan de fysiotherapie praktijk uw bezoek inplannen bij de meest geschikte fysiotherapeut. In Capelle aan den IJssel kunt u ook altijd terecht voor:

  • Online behandeling
  • Medical taping
  • Medische fitness / fysiofitness
  • Adem- en ontspanningstherapie

Openingstijden Capelle aan den IJssel

De praktijken in Capelle aan den IJssel zijn drie dagen per week geopend. Hieronder vind u een lijst met openingstijden van fysiotherapeuten in Capelle aan den IJssel:

Maandag:  van 08:00 tot 18:30.
Dinsdag:  van 08:00 tot 18:00.
Donderdag:  van 08:00 tot 18:00.

Meer weten over Capelle aan den IJssel

Voor meer informatie over het ziekenhuis in Capelle aan den IJssel kunt u kijken op de website van het IJsselland Ziekenhuis. Voor antwoorden op uw vragen omtrent gezondheid en fysiotherapie in Capelle verwijzen we u graag door naar de gemeente Capelle aan den IJssel. U kunt de gemeente hiervoor dagelijks bereiken.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Het overzicht van Capelle Aan Den Ijssel is voor het laatst bijgewerkt op maandag 27 september 2021. Er is momenteel 1 praktijk geregistreerd. Mocht u nog een praktijk missen die ook in deze regio gevestigd is, dan kunt u dit bij ons melden. We doen er alles aan het overzicht zo volledig mogelijk te houden.

Openingstijden

De praktijken in Capelle Aan Den Ijssel zorgen er samen voor dat fysiotherapie altijd toegankelijk is op de volgende dagen:

Maandag
Van 08:00 tot 18:30.
Dinsdag
Van 08:00 tot 18:00.
Donderdag
Van 08:00 tot 18:00.

* Kijk voor de precieze openingstijden per praktijk even bij de praktijkinformatie zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2021 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF