Fysiotherapie in Capelle Aan De Ijssel

Hieronder vindt u een overzicht van fysiotherapiepraktijken in Capelle Aan De Ijssel. Het overzicht toont alleen gekwalificeerde praktijken voor fysiotherapie. Vul uw postcode in om een goede fysiotherapeut bij u in de buurt te vinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Aanbod in Capelle Aan De Ijssel

In Capelle Aan De Ijssel hebben de praktijken een gevarieerd aanbod van manuele therapie. De specialisaties van de praktijken zijn afhankelijk van de werkzame fysiotherapeuten. Zo kunt u bij deze praktijken ook een afspraak maken voor:

  • Adem- en ontspanningstherapie
  • Dry needling
  • Medical taping

Openingstijden

De fysiotherapiepraktijken in Capelle Aan De Ijssel zijn 3 dagen in de week geopend. De openingstijden zijn praktijk gebonden. U kunt altijd op één van de volgende dagen terecht bij een van de praktijken:

Maandag:  van 08:30 tot 17:30.
Woensdag:  van 08:30 tot 17:30.
Vrijdag:  van 08:30 tot 12:30.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

De laatste update van dit overzicht was op vrijdag 21 juni 2024. We hebben 1 praktijk gevonden in Capelle Aan De Ijssel. Het kan zijn dat u nog een praktijk mist die ook in dit overzicht thuishoort. In dat geval horen we dit graag. We streven ernaar het praktijkoverzicht zo volledig mogelijk en up-to-date te houden.

Openingstijden

De praktijken in Capelle Aan De Ijssel zorgen er samen voor dat fysiotherapie altijd toegankelijk is op de volgende dagen:

Maandag
Van 08:30 tot 17:30.
Woensdag
Van 08:30 tot 17:30.
Vrijdag
Van 08:30 tot 12:30.

* Kijk voor de precieze openingstijden per praktijk even bij de praktijkinformatie zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2024 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF