Fysiotherapie in Bakel

Een overzicht van het aanbod aan fysiotherapiepraktijken in Bakel is hieronder te vinden. Wanneer u uw postcode invult dan vindt u meteen de dichtstbijzijnde fysiotherapeut.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Bakel

Vlakbij Helmond ligt het 1300 jaar oude dorp Bakel met zo'n 5.800 inwoners. Het dorp is al meer dan 1300 jaar oud, daarmee is Bakel het oudste dorp van Noord-Brabant.

In Bakel is een ruim aanbod aan sportclubs en accomodaties om actief bezig te zijn. Zo zijn er diverse sportverenigingen waarbij u individueel of in teamverband kunt sporten en zijn er zelfs twee sporthallen te vinden. Van jeu de boules tot basketbal, maar ook de omgeving nodigt uit om deze per fiets of te voet te verkennen. Kortom, er is voor ieder wat wils.

Professionele fysiotherapie in Bakel

Actief bezig zijn houdt het lichaam gezond, maar helaas kan dit soms ook leiden tot een blessure. Wanneer dit gebeurt dan kunt u altijd bij een fysiotherapeut terecht die u zo snel mogelijk weer van de klachten af helpt.

Maar lichamelijke klachten hoeven natuurlijk niet altijd te ontstaan door sport. Ook als gevolg van het ouder worden, een ongeluk of ziekte kunnen problemen ontstaan. Ook dan bent u bij een fysiotherapeut aan het juiste adres.

Voor de ouder wordende inwoner van Bakel zijn er een aantal verpleeg- en verzorgingstehuizen. Daarnaast zijn ook ander paramedische beroepen goed vertegenwoordigt in Bakel. Wanneer toch een bezoek aan het ziekenhuis nodig is, dan staat het dichtstbijzijnde ziekenhuis in Helmond.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

De fysiotherapeuten in Bakel hebben elk zo hun eigen specialisatie zoals handtherapie, sportfysiotherapie, orofaciale (kaak) fysiotherapie, longfysiotherapie (astma/COPD), psychosomatische fysiotherapie, oncologische fysiotherapie, fysiotherapie, oefentherapie Cesar/Mensendieck, bekkenfysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, hart- en vaatfysiotherapie en oedeemtherapie. Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven wat uw klachten zijn, op die manier komt u bij de juiste fysiotherapeut terecht. In Bakel kunt u ook altijd terecht voor:

  • Medical taping
  • Claudicatio intermittens
  • Medische fitness / fysiofitness
  • Mulligan
  • Dry needling
  • Adem- en ontspanningstherapie

Openingstijden Bakel

De praktijken in Bakel zijn elke doordeweekse dag geopend. U kunt van maandag tot en met vrijdag terecht bij een fysiotherapeut. Hieronder de lijst met openingstijden.

Maandag:  van 08:00 tot 20:00.
Dinsdag:  van 08:00 tot 20:00.
Woensdag:  van 08:00 tot 20:00.
Donderdag:  van 08:00 tot 20:00.
Vrijdag:  van 08:00 tot 18:00.

Meer weten over Bakel

Bakel ligt in de gemeente Gemert-Bakel. Via de website van de gemeente vindt u meer informatie over regelingen omtrent fysiotherapie en gezondheid. U kunt de gemeente hiervoor dagelijks bereiken.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

De laatste update van dit overzicht was op vrijdag 12 april 2024. We hebben 1 praktijk gevonden in Bakel. Het kan zijn dat u nog een praktijk mist die ook in dit overzicht thuishoort. In dat geval horen we dit graag. We streven ernaar het praktijkoverzicht zo volledig mogelijk en up-to-date te houden.

Bakel fysiotherapie

Openingstijden

De praktijken in Bakel zorgen er samen voor dat fysiotherapie altijd toegankelijk is op de volgende dagen:

Maandag
Van 08:00 tot 20:00.
Dinsdag
Van 08:00 tot 20:00.
Woensdag
Van 08:00 tot 20:00.
Donderdag
Van 08:00 tot 20:00.
Vrijdag
Van 08:00 tot 18:00.

* Kijk voor de precieze openingstijden per praktijk even bij de praktijkinformatie zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2024 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF