Fysiotherapie in Bakel

Een overzicht van het aanbod aan fysiotherapiepraktijken in Bakel is hieronder te vinden. Wanneer u uw postcode invult dan vindt u meteen de dichtstbijzijnde fysiotherapeut.

Ook tijdens de coronacrisis kunt u gewoon terecht bij onze praktijken. In overleg met de praktijk kunnen de intake en behandeling online of telefonisch plaatsvinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Bakel

Vlakbij Helmond ligt het 1300 jaar oude dorp Bakel met zo'n 5.800 inwoners. Het dorp is al meer dan 1300 jaar oud, daarmee is Bakel het oudste dorp van Noord-Brabant.

In Bakel is een ruim aanbod aan sportclubs en accomodaties om actief bezig te zijn. Zo zijn er diverse sportverenigingen waarbij u individueel of in teamverband kunt sporten en zijn er zelfs twee sporthallen te vinden. Van jeu de boules tot basketbal, maar ook de omgeving nodigt uit om deze per fiets of te voet te verkennen. Kortom, er is voor ieder wat wils.

Professionele fysiotherapie in Bakel

Actief bezig zijn houdt het lichaam gezond, maar helaas kan dit soms ook leiden tot een blessure. Wanneer dit gebeurt dan kunt u altijd bij een fysiotherapeut terecht die u zo snel mogelijk weer van de klachten af helpt.

Maar lichamelijke klachten hoeven natuurlijk niet altijd te ontstaan door sport. Ook als gevolg van het ouder worden, een ongeluk of ziekte kunnen problemen ontstaan. Ook dan bent u bij een fysiotherapeut aan het juiste adres.

Voor de ouder wordende inwoner van Bakel zijn er een aantal verpleeg- en verzorgingstehuizen. Daarnaast zijn ook ander paramedische beroepen goed vertegenwoordigt in Bakel. Wanneer toch een bezoek aan het ziekenhuis nodig is, dan staat het dichtstbijzijnde ziekenhuis in Helmond.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

De fysiotherapeuten in Bakel hebben elk zo hun eigen specialisatie zoals hart- en vaatfysiotherapie, oedeemtherapie, oefentherapie Cesar/Mensendieck, kinderfysiotherapie, manuele therapie, fysiotherapie, orofaciale (kaak) fysiotherapie, oncologische fysiotherapie, sportfysiotherapie, longfysiotherapie (astma/COPD), bekkenfysiotherapie, handtherapie en psychosomatische fysiotherapie. Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven wat uw klachten zijn, op die manier komt u bij de juiste fysiotherapeut terecht. In Bakel kunt u ook altijd terecht voor:

  • Medische fitness / fysiofitness
  • Medical taping
  • Dry needling
  • Mulligan
  • Adem- en ontspanningstherapie
  • Claudicatio intermittens

Meer weten over Bakel

Bakel ligt in de gemeente Gemert-Bakel. Via de website van de gemeente vindt u meer informatie over regelingen omtrent fysiotherapie en gezondheid. U kunt de gemeente hiervoor dagelijks bereiken.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

De laatste update van dit overzicht was op donderdag 6 oktober 2022. We hebben 1 praktijk gevonden in Bakel. Het kan zijn dat u nog een praktijk mist die ook in dit overzicht thuishoort. In dat geval horen we dit graag. We streven ernaar het praktijkoverzicht zo volledig mogelijk en up-to-date te houden.

Bakel fysiotherapie

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2022 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF