Fysiotherapie in Asten

Hieronder vindt u een overzicht van het aanbod van fysiotherapie praktijken in Asten. Bent u op zoek naar een fysio? Vul dan hieronder uw postcode in om de dichtstbijzijnde fysiotherapeut in Asten te vinden.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Asten

Naast Nationaal Park De Groote Peel ligt Asten. Deze plaats, die vooral bekend staat om de klokkengieterij en een museum vol bijzondere klokken, is voor de inwoners vooral een fijne en gezellige woonplaats. Winkels, scholen en sportverenigingen zijn binnen handbereik. De slogan van dit Brabantse dorp is dan ook ''t is Asten wat de klok slaat'.

Sporten in Asten

Zo dicht bij Eindhoven kan het niet anders dan dat de meeste inwoners van Asten fan zijn van de Eindhovense voetbalclub PSV. Dichter bij huis kan men bij de voetbalvereniging van Asten zelf ook een balletje trappen. Liever een andere teamsport? Kies dan bijvoorbeeld voor hockey, volleybal of korfbal. Naast de plaatselijke sporthal vindt u bovendien het zwembad van Asten. Hier kunt u tijdens het vrijzwemmen op uw gemak baantjes zwemmen, of uzelf aanmelden voor één van de groepslessen, zoals aquajoggen of trimzwemmen.

Wie het liefst individueel sport, kan kracht en conditie trainen in één van de fitnesscentra. Combineert u (individueel) sporten het liefst met recreëren in de buitenlucht? Ga dan hardlopen of fietsen in het prachtige natuurgebied De Groote Peel. Dit hoogveengebied ligt op steenworp afstand van Asten en biedt kilometerslange paden door de mooie natuur.

Twijfelt u of de sport van uw keuze te belastend is voor uw lijf? Vraag dan een fysiotherapeut om raad of laat u bij het sporten door een fysio begeleiden.

Professionele fysiotherapie in Asten

Regelmatige beweging houdt uw lichaam fit. Helaas zijn er soms problemen zoals blessures, die er voor zorgen dat u hulp nodig heeft bij het sporten. Laat u dan goed adviseren door een fysiotherapeut. Die kan uw lichamelijke klacht behandelen en u helpen het sporten weer voorzichtig op te pakken. Dit zal uw herstel zeker bespoedigen!

Sport is niet altijd de oorzaak van lichamelijke klachten. Een ongeluk, een ziekte of ouderdom kunnen ook voor problemen zorgen. Als sporten of bewegen hierdoor niet meer zo vanzelfsprekend is als u gewend was, dan bent u bij de fysio aan het goede adres. Naast het behandelen van pijnklachten, kan een fysiotherapeut samen met u op zoek naar de mogelijkheden om op een gepast tempo te werken aan het herstel van uw lichaam.

Medische zorg Asten

In Asten staan dagelijks huisartsen klaar om u te helpen bij ziekte en lichamelijke klachten. Met huisartsenpraktijken in bijna iedere wijk is er altijd wel een arts in de buurt. In iedere wijk staan daarnaast ook verschillende paramedische specialisten klaar om u te helpen.

Onder de paramedische specialisten in Asten bevinden zich ook fysiotherapeuten. Zij kunnen u helpen bij herstel van lichamelijke klachten, zoals pijn in de onderrug, een blessure of een chronische aandoening. Ook voor manuele therapie, sportfysiotherapie en longfysiotherapie kunt u terecht bij een fysio in Asten.

Het dichtstbijzijnde ziekenhuis is het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond. Om inwoners van Asten ook dichterbij huis te kunnen helpen, maken artsen van het ziekenhuis gebruik van een polikliniek in Asten. Hier kunt u wekelijks terecht bij diverse specialisten.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Alle fysiotherapeuten in Asten bieden gezamenlijk specialisaties op bepaalde punten, zoals fysiotherapie, longfysiotherapie (astma/COPD), manuele therapie, sportfysiotherapie en arbeidsfysiotherapie. Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven wat uw pijnklachten zijn. Op die manier kan de fysiotherapie praktijk uw afspraak direct inplannen bij de juiste fysio. In Asten kunt u ook altijd terecht voor:

  • Online behandeling
  • Medische fitness / fysiofitness
  • Medical taping
  • Claudicatio intermittens
  • Mulligan
  • Dry needling

Openingstijden Asten

De fysiotherapie praktijken in Asten zijn op zes dagen per week geopend. U kunt een afspraak maken voor een gesprek of behandeling binnen de volgende openingstijden:

Maandag:  van 08:00 tot 18:00.
Dinsdag:  van 08:00 tot 21:00.
Woensdag:  van 08:00 tot 16:45.
Donderdag:  van 08:00 tot 18:00.
Vrijdag:  van 08:00 tot 17:00.
Zaterdag:  van 12:00 tot 16:00.

Meer weten over Asten

Voor meer informatie over sporten en sportlocaties in Asten verwijzen we u graag naar de website van de gemeente Asten. Wilt u weten waar de fysiotherapie praktijk bij u in de buurt is gevestigd en voor welke behandeling u daar terecht kunt? Vul dan bovenaan deze pagina uw postcode in. U krijgt dan direct een overzicht van fysiotherapie praktijken in Asten.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Het overzicht van deze regio is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 24 februari 2024. We hebben 2 praktijken gevonden die hier gevestigd zijn. Heeft u een praktijk in Asten en wilt u uw praktijk toevoegen? Dan horen we dit natuurlijk graag.

Asten fysiotherapie

Openingstijden

De praktijken in Asten zorgen er samen voor dat fysiotherapie altijd toegankelijk is op de volgende dagen:

Maandag
Van 08:00 tot 18:00.
Dinsdag
Van 08:00 tot 21:00.
Woensdag
Van 08:00 tot 16:45.
Donderdag
Van 08:00 tot 18:00.
Vrijdag
Van 08:00 tot 17:00.
Zaterdag
Van 12:00 tot 16:00.

* Kijk voor de precieze openingstijden per praktijk even bij de praktijkinformatie zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2024 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF