Fysiotherapie in Amstelveen

Hieronder vindt u een overzicht van het aanbod van fysiotherapiepraktijken in Amstelveen. Bent u op zoek naar een fysio? Vul dan hieronder uw postcode in om de dichtstbijzijnde fysiotherapeut in Amstelveen te vinden, en maak direct een afspraak.

 

Klik op een praktijk voor meer informatie over de openingstijden, werkzame fysiotherapeuten en beschikbare specialisaties. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een afspraak inplannen.

Amstelveen

In het Noord-Hollandse Amstelland, onder de rook van Amsterdam, ligt Amstelveen. Door de ligging, zo dicht bij de hoofdstad en vliegveld Schiphol, is er in deze stad volop bedrijvigheid. Voor scholen, gezondheidszorg, winkels en andere voorzieningen hoeft u de stad echt niet uit. In uw vrije tijd kunt u bovendien ook dichtbij huis genieten van de natuur, bijvoorbeeld in het Amsterdamse Bos. Daar ontsnapt u even aan de drukte van alledag om wandelend, fietsend of hardlopend te genieten van rust, ruimte en een flinke dosis natuur.

Sporten in Amstelveen

Veel inwoners van Amstelveen brengen wekelijks heel wat uren door op sportvelden, in sportzalen en zwembaden of zijn op een andere manier sportief bezig. Wie houdt van teamsport kan in Amstelveen terecht bij tal van verenigingen voor sporten als voetbal, rugby, volleybal, cricket, honkbal of waterpolo. Bij sporten als atletiek, tai chi, schermen en tennis draait het meer om uw individuele inspanning. Solo sporten kan in Amstelveen ook perfect in één van de vele sportscholen of in de frisse buitenlucht. Het Amsterdamse Bos nodigt uit tot lange wandelingen, maar ook fietsend, skatend, hardlopend of te paard kunt u de vele bospaden verkennen en onder het sporten genieten van de natuur en het buiten zijn.

Twijfelt u of de sport van uw keuze te belastend is voor uw lijf? Vraag dan een fysiotherapeut om raad of laat u bij het sporten door een fysio begeleiden.

Professionele fysiotherapie in Amstelveen

Regelmatig sporten en bewegen houden uw lichaam fit. Helaas kunnen er problemen zijn, zoals blessures, die er voor zorgen dat u hulp nodig heeft bij het sporten. Ga dan voor deskundig advies langs bij een fysiotherapeut. Die kan uw lichamelijke klacht behandelen en u helpen het sporten weer voorzichtig op te pakken. Dit zal uw herstel zeker bespoedigen.

Hoewel een blessure door sport kan worden veroorzaakt, is dat zeker niet altijd de oorzaak van lichamelijke klachten. Een ongeluk, ouderdom of een ziekte kunnen ook voor problemen zorgen. Als sporten of bewegen hierdoor niet meer zo vanzelfsprekend is als u gewend was, dan bent u bij de fysio aan het juiste adres. Naast het behandelen van pijnklachten, kan een fysiotherapeut samen met u op zoek naar mogelijkheden om te werken aan het herstel van uw lichaam.

Medische zorg Amstelveen

In Amstelveen staan dagelijks tientallen huisartsen en paramedische specialisten klaar om u te helpen bij ziekte en lichamelijke klachten. Onder de paramedische specialisten in Amstelveen bevinden zich ook fysiotherapeuten. Zij helpen u bij herstel van diverse klachten, zoals een blessure, pijn in de bovenrug of een chronische aandoening. Daarnaast bieden fysiotherapeuten in Amstelveen ook gespecialiseerde therapieën aan, zoals manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie en fysiotherapie voor kinderen.

Aan de oostrand van Amstelveen vindt u het Amstelland Ziekenhuis. Dit ziekenhuis biedt zeer goede zorg aan de inwoners van Amstelveen en omliggende plaatsen. Dankzij het grote aanbod aan medisch-specialistische zorg kunt u hier voor veel verschillende soorten behandelingen terecht. Binnen de muren van het Amstelland zijn ook diverse fysiotherapeuten werkzaam. Zij helpen u na ziekte of een ongeluk met revalideren en herstellen.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Iedere fysio in Amstelveen biedt specialisaties aan, zoals fysiotherapie, sportfysiotherapie, geriatrische fysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, bekkenfysiotherapie, handtherapie, orofaciale (kaak) fysiotherapie, arbeidsfysiotherapie, oefentherapie Cesar/Mensendieck, osteopathie, oncologische fysiotherapie, kinderfysiotherapie, hart- en vaatfysiotherapie, oedeemtherapie, manuele therapie en longfysiotherapie (astma/COPD). Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven wat uw pijnklachten zijn. Op die manier kan de fysiotherapiepraktijk uw afspraak direct inplannen bij de juiste fysiotherapeut. In Amstelveen kunt u ook altijd terecht voor:

 • Medical taping
 • Dry needling
 • Adem- en ontspanningstherapie
 • Echografie
 • Niet-aangeboren hersenletsel (NAH)
 • Parkinson
 • Hydrotherapie
 • Online behandeling
 • Shockwave therapie
 • Haptonomie
 • Medische fitness / fysiofitness
 • Zwangerschap
 • Claudicatio intermittens
 • Mulligan
 • McKenzie
 • Gecombineerde leefstijlinterventie (GLI)

Openingstijden Amstelveen

De fysiotherapiepraktijken in Amstelveen zijn op zes dagen per week geopend. U kunt een afspraak maken voor een intakegesprek of behandeling binnen de volgende openingstijden:

Maandag:  van 08:00 tot 21:00.
Dinsdag:  van 08:00 tot 21:00.
Woensdag:  van 08:00 tot 21:00.
Donderdag:  van 08:00 tot 21:00.
Vrijdag:  van 08:00 tot 21:00.
Zaterdag:  van 08:00 tot 17:00.

Meer weten over fysiotherapie in Amstelveen

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Amstelveen? Vul dan bovenaan deze pagina uw postcode in. U krijgt dan direct een overzicht van fysiotherapiepraktijken in Amstelveen.

Voor meer informatie over fysiotherapie in het Amstelland Ziekenhuis verwijzen we u graag door naar de website van het ziekenhuis in Amstelveen.


Wilt u een afspraak maken? Kies dan een praktijk bovenaan de pagina.

Laatste update

Deze webpagina is op zaterdag 24 februari 2024 voor het laatst bijgewerkt. In Amstelveen hebben we 3 praktijken gevonden. We streven naar een zo volledig mogelijk overzicht van de praktijken in deze regio. Mocht u nog een praktijk missen, dan horen we dit graag.

Openingstijden

De praktijken in Amstelveen zorgen er samen voor dat fysiotherapie altijd toegankelijk is op de volgende dagen:

Maandag
Van 08:00 tot 21:00.
Dinsdag
Van 08:00 tot 21:00.
Woensdag
Van 08:00 tot 21:00.
Donderdag
Van 08:00 tot 21:00.
Vrijdag
Van 08:00 tot 21:00.
Zaterdag
Van 08:00 tot 17:00.

* Kijk voor de precieze openingstijden per praktijk even bij de praktijkinformatie zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig.

Zoeken
Vul uw postcode of plaats in.


Kies een praktijk
U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt.

Maak een afspraak
Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

© copyright 2024 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF