Fysiotherapie blog

Pijn aan de biceps

Vrijdag 13 maart 2020 om 10:50

De biceps is de grote spier van de bovenarm. De spier staat ook wel bekend als de de spier die je toont als je je spierballen laat zien. Pijn aan de biceps kan velen oorzaken hebben. Daarom hebben we de belangrijkste oorzaken voor je op een rijtje gezet. Lees verder »

Luchtkwaliteit in huis en gezondheid

Maandag 2 maart 2020 om 17:29

Het is algemeen bekend dat luchtvervuiling gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Vaak denken we dat we alleen buiten last hebben van luchtvervuiling, maar ook binnen kan er sprake zijn van luchtvervuiling. Lees verder »

Steunkousen ter ondersteuning

Maandag 17 februari 2020 om 11:18

Veel mensen maken gebruik van steunkousen, en dat is niet zonder reden. Steunkousen, ook wel compressiekousen genoemd, kunnen verlichting geven bij lichamelijke klachten en ondersteunen het bloedvatensysteem. Lees verder »

Hoelang duurt een MRI-scan?

Woensdag 12 februari 2020 om 11:46

Met een MRI-scan kunnen verschillende structuren van het lichaam in beeld gebracht worden. Maar hoelang duurt een MRI-scan nu eigenlijk? We hebben per lichaamsregio op een rijtje gezet hoelang de MRI-scan duurt. Lees verder »

Wat te doen bij een peesontsteking

Dinsdag 14 januari 2020 om 22:40

Je hebt er als sporter vast wel eens mee te maken gehad, een peesontsteking. 25 tot 50% van alle sportblessures is het gevolg van peesontstekingen. Dit is natuurlijk een enorm aantal terwijl er in de praktijk veel manieren zijn om dit (zelf) te voorkomen. Lees verder »

Ideeënbus

Uw mening telt!
Hierhebikpijn.nl is van de fysiotherapie, dus ook van u! Heeft u ideeën waarmee we de website kunnen verbeteren? Of wilt u graag een bijdrage leveren? Laat het weten!
Uw feedback is altijd van harte welkom.

Contactformulier »

© copyright 2020 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF