Fysiotherapie blog

Langdurige klachten na een enkelverzwikking

Dinsdag 16 oktober 2018 om 10:29

Een enkelverzwikking maakt bijna iedereen wel een keer mee. Sommige sporters zullen het maar al te goed kennen en hier regelmatig mee te maken hebben gehad. Soms blijft de enkel lang na de enkelverzwikking nog klachten geven. Lees verder »

Fysiotherapie voor elke leeftijd

Donderdag 11 oktober 2018 om 15:35

Fysiotherapie is er voor mensen van elke leeftijd. In principe kan iedereen terecht bij een gewone fysiotherapeut. Toch zijn er ook gespecialiseerde fysiotherapeuten die zich richten op pati├źnten binnen een bepaalde leeftijdscategorie. Lees verder »

Door de enkel gaan

Woensdag 19 september 2018 om 13:30

Bijna iedereen maakt het wel een keer mee. Je verstapt je en gaat daarbij 'door de enkel'. Of tijdens het sporten verzwik je je enkel. De enkel wordt dik en doet pijn aan de buitenkant van de voet. Lees verder »

Gratis fysiotherapie. Bestaat het?

Donderdag 23 augustus 2018 om 11:00

Het klinkt te mooi om waar te zijn, gratis fysiotherapie. Misschien is dat het ook wel. Want de werkzaamheden van een fysiotherapeut zullen altijd door iemand betaald moeten worden. Toch is het mogelijk dat je niet zelf de kosten voor fysiotherapie hoeft te betalen. We zetten alle mogelijkheden voor je op een rijtje. Lees verder »

Een bolle rug als gevolg van de ziekte van Scheuermann

Maandag 6 augustus 2018 om 15:48

De ziekte van Scheuermann is een aandoening waarbij de wervels van met name de borstwervelkolom afwijkingen vertonen. Deze zorgen ervoor dat een bollere bovenrug ontstaat. Het gevolg hiervan is dat de nek en de onderrug vaak juist een grotere holling laten zien. Lees verder »

Ideeënbus

Uw mening telt!
Hierhebikpijn.nl is van de fysiotherapie, dus ook van u! Heeft u ideeën waarmee we de website kunnen verbeteren? Of wilt u graag een bijdrage leveren? Laat het weten!
Uw feedback is altijd van harte welkom.

Contactformulier ┬╗

© copyright 2018 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF