Fysiotherapie blog

Wat is het verschil tussen een wervel en een tussenwervelschijf?

Donderdag 13 juni 2019 om 15:10

In de wervelkolom bevinden zich opeengestapelde wervels en tussenwervelschijven. Beide structuren zijn van groot belang voor de beweging en de stevigheid van de rug. Maar wat is nou precies het verschil tussen een wervel en een tussenwervelschijf? Lees verder »

Longziekten

Maandag 20 mei 2019 om 12:38

Longziekten of longaandoeningen kunnen veel impact hebben op het dagelijkse leven. Als je een longziekte hebt kunnen kleine alledaagse dingen al problemen opleveren. Veelvoorkomende klachten bij longziekten zijn benauwdheid, hoesten, pijn in de borstregio en overmatige productie van slijm. Lees verder »

Hoeveel calorieën per dag is gezond?

Donderdag 25 april 2019 om 14:00

Als je af wilt vallen dan is het belangrijk om niet teveel te eten. Maar hoeveel calorieën mag je per dag eten? Lees verder »

Pijn aan de binnenkant van de knie

Donderdag 21 maart 2019 om 14:17

Knieklachten behoren tot de meestvoorkomende klachten die we binnen de fysiotherapie tegenkomen. Met name sporters lopen regelmatig knieblessures op. Maar het hoeft zeker niet altijd sportgerelateerd te zijn. Vandaag kijken we naar de aandoeningen die pijn aan de binnenkant van de knie veroorzaken. Lees verder »

Gratis Blessurehulp voor voetbalclubs

Donderdag 14 februari 2019 om 12:00

Vandaag lanceren wij de online Blessurehulp voor voetbalverenigingen. Een online blessure- en preventie tool die voetbalclubs gratis op hun website kunnen plaatsen. De Blessurehulp moet het aantal sportblessures in het amateurvoetbal terug gaan dringen. Lees verder »

Ideeënbus

Uw mening telt!
Hierhebikpijn.nl is van de fysiotherapie, dus ook van u! Heeft u ideeën waarmee we de website kunnen verbeteren? Of wilt u graag een bijdrage leveren? Laat het weten!
Uw feedback is altijd van harte welkom.

Contactformulier »

© copyright 2019 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF