Fysiotherapie blog

Bodychart Hierhebikpijn vrijgegeven in het FysioOne PatiëntDossier van SpotOnMedics

Dinsdag 18 april 2017 om 11:23

Vanaf deze maand wordt onze zeer uitgebreide bodychart gebruikt in het FysioOne PatiëntDossier van SpotOnMedics. De wens voor een nieuwe bodychart werd door meerdere FysioOne gebruikers ingediend. Lees verder »

Waar komt die bult op mijn pols vandaan?

Woensdag 5 april 2017 om 11:45

Bij sommige mensen is er een lokale zwelling op de pols aanwezig waarvan men niet weet waar die vandaan komt. Dit zou wel eens een ganglion kunnen zijn. Lees verder »

Wat is een trombosebeen?

Zondag 19 februari 2017 om 14:35

Voor sommige aandoeningen is het belangrijk dat er op tijd behandeld wordt om ernstiger letsel te voorkomen. Een trombosebeen is zo'n aandoening. Om meer aandacht te krijgen voor het trombosebeen is de aandoening vanaf nu ook opgenomen in onze fysiotherapie check. Lees verder »

Bobbel in de knieholte

Donderdag 2 februari 2017 om 11:36

Wanneer er zich een bobbel in de knieholte bevindt, dan is dat meestal het gevolg van een aandoening die een 'Bakerse cyste' wordt genoemd. Hoewel het hier gaat om een goedaardige zwelling, kan deze wel vervelende klachten met zich meebrengen. Lees verder »

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden

Dinsdag 17 januari 2017 om 14:17

Vrouwen dragen graag mooie schoenen, maar het vervelende is dat dit vaak ten koste van het comfort gaat. Er leuk uitzien op pumps kan problemen aan de voeten met zich meebrengen. Eén van die problemen is het Morton neuroom. Lees verder »

Ideeënbus

Uw mening telt!
Hierhebikpijn.nl is van de fysiotherapie, dus ook van u! Heeft u ideeën waarmee we de website kunnen verbeteren? Of wilt u graag een bijdrage leveren? Laat het weten!
Uw feedback is altijd van harte welkom.

Contactformulier »

© copyright 2017 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF

Mogen wij u iets vragen?
Vul deze korte enquête over fysiotherapie in en maak kans op een Bol.com cadeaubon t.w.v. €20.
Start de enquête

Dit duurt niet langer dan 2-3 minuten.
/* */