Fysiotherapie blog

Pijn aan de binnenkant van de knie

Donderdag 21 maart 2019 om 14:17

Knieklachten behoren tot de meestvoorkomende klachten die we binnen de fysiotherapie tegenkomen. Met name sporters lopen regelmatig knieblessures op. Maar het hoeft zeker niet altijd sportgerelateerd te zijn. Vandaag kijken we naar de aandoeningen die pijn aan de binnenkant van de knie veroorzaken. Lees verder »

Gratis Blessurehulp voor voetbalclubs

Donderdag 14 februari 2019 om 12:00

Vandaag lanceren wij de online Blessurehulp voor voetbalverenigingen. Een online blessure- en preventie tool die voetbalclubs gratis op hun website kunnen plaatsen. De Blessurehulp moet het aantal sportblessures in het amateurvoetbal terug gaan dringen. Lees verder »

Preventie door middel van voeding

Maandag 28 januari 2019 om 11:04

Fysiotherapeuten worden steeds vaker ingezet om preventieve hulp te bieden bij het voorkomen van lichamelijke klachten. Op het gebied van preventie spelen leefstijl en voeding vaak ook een belangrijke rol. Lees verder »

Hoe een verkeerde bureaustoel pijnklachten veroorzaakt

Vrijdag 4 januari 2019 om 10:55

Op je werk zit je veel, meestal werk je op kantoor ook achter een computer. De laatste jaren blijkt dat de hele dag zitten slecht is voor de conditie en voor het lichaam. Lees verder »

Rode wijn belangrijke uitlokker van migraineaanvallen

Donderdag 20 december 2018 om 15:20

Rode wijn blijkt een belangrijke factor te zijn in het uitlokken van migraineaanvallen. Dit blijkt uit een onderzoek van het Leids Universitair Medisch Centrum. Het onderzoek werd gehouden onder ruim 2000 migrainepatiënten. Lees verder »

Ideeënbus

Uw mening telt!
Hierhebikpijn.nl is van de fysiotherapie, dus ook van u! Heeft u ideeën waarmee we de website kunnen verbeteren? Of wilt u graag een bijdrage leveren? Laat het weten!
Uw feedback is altijd van harte welkom.

Contactformulier »

© copyright 2019 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF