Fysiotherapie blog

Muisarm, tablet-nek, smartphone-pols, gameboy-duim of whatsapp-duim?

Maandag 29 mei 2017 om 17:11

De populaire namen voor klachten aan de arm, nek en/of schouder vliegen je tegenwoordig om de oren. Op zich heel begrijpelijk, want door een aandoening een populaire naam te geven wordt deze gemakkelijker onthouden. Specialisten proberen dit echter te voorkomen. Lees verder »

Nieuwe aandoening 'Boutonnière deformiteit' toegevoegd

Maandag 22 mei 2017 om 11:24

Zoals u van ons gewend bent wordt de website voortdurend uitgebreid. Vandaag lanceren we de 'Boutonnière deformiteit'. Dit is een aandoening van de vinger waarbij de strekpees beschadigd raakt. Lees verder »

Bodychart Hierhebikpijn vrijgegeven in het FysioOne PatiëntDossier van SpotOnMedics

Dinsdag 18 april 2017 om 11:23

Vanaf deze maand wordt onze zeer uitgebreide bodychart gebruikt in het FysioOne PatiëntDossier van SpotOnMedics. De wens voor een nieuwe bodychart werd door meerdere FysioOne gebruikers ingediend. Lees verder »

Waar komt die bult op mijn pols vandaan?

Woensdag 5 april 2017 om 11:45

Bij sommige mensen is er een lokale zwelling op de pols aanwezig waarvan men niet weet waar die vandaan komt. Dit zou wel eens een ganglion kunnen zijn. Lees verder »

Wat is een trombosebeen?

Zondag 19 februari 2017 om 14:35

Voor sommige aandoeningen is het belangrijk dat er op tijd behandeld wordt om ernstiger letsel te voorkomen. Een trombosebeen is zo'n aandoening. Om meer aandacht te krijgen voor het trombosebeen is de aandoening vanaf nu ook opgenomen in onze fysiotherapie check. Lees verder »

Ideeënbus

Uw mening telt!
Hierhebikpijn.nl is van de fysiotherapie, dus ook van u! Heeft u ideeën waarmee we de website kunnen verbeteren? Of wilt u graag een bijdrage leveren? Laat het weten!
Uw feedback is altijd van harte welkom.

Contactformulier »

© copyright 2017 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF

/* */