Fysiotherapie blog

Wat te doen bij lymfoedeem?

Donderdag 10 november 2016 om 16:50

Het lymfevaatstelsel is een stelsel van kanalen waardoorheen vocht vanuit de weefsels naar het bloedvatstelsel loopt. Een probleem met het lymfevaatstelsel kan tot ophoping van vocht in lichaamsdelen leiden. Dit noemen we lymfoedeem. Lees verder »

Het impingement van de heup

Vrijdag 21 oktober 2016 om 15:15

Bij het heup impingement raken er in de heup structuren ingeklemd. Mensen die hier last van hebben klagen vaak over pijn in de heup- en liesregio. Vanaf vandaag wordt ook deze aandoening ondersteund door onze fysiotherapie check. Lees verder »

Oorzaken van pijn aan de bovenrug

Dinsdag 27 september 2016 om 16:15

De bovenrug vormt een belangrijke schakel tussen de nek, de schouders en de onderrug. Pijn aan de bovenrug kan daarom veel invloed hebben op andere delen van het lichaam. Lees verder »

Vijf oorzaken van hielpijn

Dinsdag 13 september 2016 om 11:30

Hielpijn wordt omschreven als pijn aan het achterste gedeelte van de voet. Ondanks dat dit gebied niet zo heel groot is, zijn er verschillende aandoeningen die hielpijn kunnen veroorzaken. Lees verder »

Pijn aan de binnenkant van de elleboog bij bovenhandse sporters

Donderdag 25 augustus 2016 om 20:09

Pijn aan de binnenkant van de elleboog komt regelmatig voor bij sporters die een bovenhandse (werp)sport beoefenen. Door het veelvuldig onder grote kracht werpen of slaan tijdens het sporten kan overbelasting ontstaan van de binnenband van de elleboog. Lees verder »

Ideeënbus

Uw mening telt!
Hierhebikpijn.nl is van de fysiotherapie, dus ook van u! Heeft u ideeën waarmee we de website kunnen verbeteren? Of wilt u graag een bijdrage leveren? Laat het weten!
Uw feedback is altijd van harte welkom.

Contactformulier ยป

© copyright 2017 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF

/* */