Fysiotherapie blog

Nieuwe aandoening van de onderarm toegevoegd

Vrijdag 23 december 2016 om 17:05

Twee weken geleden schreven we al over de pijnlijke onderarm. Vanaf vandaag kunnen we daar nog een aandoening aan toevoegen: het compartimentsyndroom. Dit is een minder bekende en gelukkig ook relatief zeldzame aandoening. Lees verder »

Pijnlijke onderarm?

Maandag 12 december 2016 om 16:33

Pijn aan de onderarm kan verschillende oorzaken hebben. We hebben de meest voorkomende aandoeningen en blessures van de onderarm voor u op een rijtje gezet. Lees verder »

Wat te doen bij lymfoedeem?

Donderdag 10 november 2016 om 16:50

Het lymfevaatstelsel is een stelsel van kanalen waardoorheen vocht vanuit de weefsels naar het bloedvatstelsel loopt. Een probleem met het lymfevaatstelsel kan tot ophoping van vocht in lichaamsdelen leiden. Dit noemen we lymfoedeem. Lees verder »

Het impingement van de heup

Vrijdag 21 oktober 2016 om 15:15

Bij het heup impingement raken er in de heup structuren ingeklemd. Mensen die hier last van hebben klagen vaak over pijn in de heup- en liesregio. Vanaf vandaag wordt ook deze aandoening ondersteund door onze fysiotherapie check. Lees verder »

Oorzaken van pijn aan de bovenrug

Dinsdag 27 september 2016 om 16:15

De bovenrug vormt een belangrijke schakel tussen de nek, de schouders en de onderrug. Pijn aan de bovenrug kan daarom veel invloed hebben op andere delen van het lichaam. Lees verder »

Ideeënbus

Uw mening telt!
Hierhebikpijn.nl is van de fysiotherapie, dus ook van u! Heeft u ideeën waarmee we de website kunnen verbeteren? Of wilt u graag een bijdrage leveren? Laat het weten!
Uw feedback is altijd van harte welkom.

Contactformulier »

© copyright 2017 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF

/* */