Fysiotherapie blog

Preventie door middel van voeding

Maandag 28 januari 2019 om 11:04

Fysiotherapeuten worden steeds vaker ingezet om preventieve hulp te bieden bij het voorkomen van lichamelijke klachten. Op het gebied van preventie spelen leefstijl en voeding vaak ook een belangrijke rol. Lees verder »

Hoe een verkeerde bureaustoel pijnklachten veroorzaakt

Vrijdag 4 januari 2019 om 10:55

Op je werk zit je veel, meestal werk je op kantoor ook achter een computer. De laatste jaren blijkt dat de hele dag zitten slecht is voor de conditie en voor het lichaam. Lees verder »

Rode wijn belangrijke uitlokker van migraineaanvallen

Donderdag 20 december 2018 om 15:20

Rode wijn blijkt een belangrijke factor te zijn in het uitlokken van migraineaanvallen. Dit blijkt uit een onderzoek van het Leids Universitair Medisch Centrum. Het onderzoek werd gehouden onder ruim 2000 migrainepatiënten. Lees verder »

Een rechte rug voorkomt klachten

Woensdag 19 december 2018 om 15:02

Een goede houding is voor iedereen belangrijk. Toch vergeten veel mensen hier op te letten in het dagelijks leven. Zo ontstaan al snel nek- of schouderklachten. Of andere lichaamsklachten, zoals darm- of ademhalingsklachten. Een rechte rug is belangrijk om een goede houding te hebben. Lees verder »

Top 8 meest gebruikte gratis zorg-apps

Maandag 10 december 2018 om 17:25

Tegenwoordig is bijna iedereen in het bezit van een mobiele telefoon. Niet alleen om overal bereikbaar te zijn, maar ook omdat je er zoveel mee kunt. Waar vroeger een telefoon voornamelijk was om te bellen, is onze mobiel een soort van buddy geworden. Met de talloze apps van tegenwoordig, kun je werkelijk bijna alles met je telefoon. Lees verder »

Ideeënbus

Uw mening telt!
Hierhebikpijn.nl is van de fysiotherapie, dus ook van u! Heeft u ideeën waarmee we de website kunnen verbeteren? Of wilt u graag een bijdrage leveren? Laat het weten!
Uw feedback is altijd van harte welkom.

Contactformulier »

© copyright 2019 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF