Fysiotherapie blog

Zorgverzekering afsluiten als sporter

Maandag 8 januari 2018 om 11:55

Bij het afsluiten van een zorgverzekering staat iedere Nederlander elk jaar weer voor een belangrijke keuze. Want welke verzekering is het meest passend bij uw situatie? Gaat u voor een aanvullende verzekering, of kiest u liever voor een verzekering waarbij u minder hoeft te betalen, maar waarbij ook minder zorgkosten worden gedekt? Lees verder »

Vergoeding fysiotherapie via zorgverzekering in 2018

Vrijdag 22 december 2017 om 16:29

Fysiotherapie is niet goedkoop, zeker niet wanneer je veel fysiotherapiebehandelingen nodig hebt. Gelukkig wordt fysiotherapie in dat geval vaak vergoed door de zorgverzekeraar. Maar wat betaal je zelf en wat verandert er in 2018? Lees verder »

Wat is een ontsteking?

Dinsdag 19 december 2017 om 13:30

In de volksmond wordt er vaak gesproken over een 'ontsteking'. Meestal worden klachten bedoeld die maar pijn blijven doen, warm aanvoelen of de huid rood kleuren. Maar wat is een ontsteking nou eigenlijk? Lees verder »

Wat is een scoliose?

Dinsdag 5 december 2017 om 16:00

Een scoliose is een aandoening van de wervelkolom waarbij er zijdelingse krommingen ontstaan. Zonder behandeling worden deze in de loop van de tijd vaak erger. Lees verder »

De weg van pijn naar de fysiotherapeut

Vrijdag 1 december 2017 om 10:33

Kamp je met vervelende rugklachten, heb je last van je nek of heb je een knieblessure? Het zijn vervelende klachten waar je zelf misschien niet veel aan kunt doen. Het liefst wil je natuurlijk dat de klachten zo snel mogelijk verholpen worden, maar welke stappen moet je ondernemen als je last hebt? Wij zetten vier belangrijke tips voor je op een rij. Lees verder »

Ideeënbus

Uw mening telt!
Hierhebikpijn.nl is van de fysiotherapie, dus ook van u! Heeft u ideeën waarmee we de website kunnen verbeteren? Of wilt u graag een bijdrage leveren? Laat het weten!
Uw feedback is altijd van harte welkom.

Contactformulier »

© copyright 2018 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF