Fysiotherapie blog

Vijf oorzaken van hielpijn

Dinsdag 13 september 2016 om 11:30

Hielpijn wordt omschreven als pijn aan het achterste gedeelte van de voet. Ondanks dat dit gebied niet zo heel groot is, zijn er verschillende aandoeningen die hielpijn kunnen veroorzaken. Lees verder »

Pijn aan de binnenkant van de elleboog bij bovenhandse sporters

Donderdag 25 augustus 2016 om 20:09

Pijn aan de binnenkant van de elleboog komt regelmatig voor bij sporters die een bovenhandse (werp)sport beoefenen. Door het veelvuldig onder grote kracht werpen of slaan tijdens het sporten kan overbelasting ontstaan van de binnenband van de elleboog. Lees verder »

Lage rugpijn

Woensdag 27 juli 2016 om 14:59

Rugpijn wordt bij de meeste mensen in de onderrug gevoeld. Vaak wordt er gesproken van 'aspecifieke lage rugpijn'. Dit betekent dat we eigenlijk niet precies aan kunnen wijzen waar de lage rugpijn vandaan komt. Lees verder »

Pijn op de borst; hart, longen of toch iets anders?

Dinsdag 28 juni 2016 om 10:39

Een gevoel van pijn of druk op de borst kan erg beangstigend zijn. Toch hoeft dit niet altijd te betekenen dat er iets met het hart aan de hand is. We zetten de belangrijkste oorzaken van pijn op de borst op een rijtje. Lees verder »

Enkelklachten door een posterieur impingement

Maandag 20 juni 2016 om 13:16

Naast het anterieur enkel impingement hebben we nu ook uitgebreide informatie toegevoegd over het posterieur enkel impingement. Wil je weten wat dit is? Lees dan verder! Lees verder »

Ideeënbus

Uw mening telt!
Hierhebikpijn.nl is van de fysiotherapie, dus ook van u! Heeft u ideeën waarmee we de website kunnen verbeteren? Of wilt u graag een bijdrage leveren? Laat het weten!
Uw feedback is altijd van harte welkom.

Contactformulier ยป

© copyright 2017 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF

/* */