Fysiotherapie blog

Patiënt belt het liefst om een afspraak te maken

Woensdag 14 maart 2018 om 07:00

Dat patiënten hun zoektocht naar een goede fysiotherapiepraktijk meestal online starten is voor velen geen verrassing meer. Maar als de patiënt eenmaal een geschikte praktijk gevonden heeft, hoe plant deze dan het liefst een afspraak in? Lees verder »

Wat is een slijmbeursontsteking?

Dinsdag 27 februari 2018 om 16:27

Mogelijk heeft u van uw huisarts of fysiotherapeut te horen gekregen dat u een slijmbeursontsteking heeft. Dit kan vervelende klachten met zich meebrengen. Maar wat is een slijmbeursontsteking precies? Lees verder »

Voetpijn als gevolg van het 'sinus tarsi syndroom'

Dinsdag 13 februari 2018 om 14:15

In de voet bevindt zich een soort van tunnel waardoor verschillende structuren lopen. Deze tunnel noemen we de 'sinus tarsi tunnel'. Wanneer de structuren in of rondom deze tunnel aangedaan zijn, spreken we van het 'sinus tarsi syndroom'. Lees verder »

De voordeligste manier om de fysiotherapeut te bezoeken

Woensdag 31 januari 2018 om 17:26

De fysiotherapeut kan je helpen bij het verlichten van verschillende lichamelijke klachten die te maken hebben met het aannemen van bepaalde houdingen of bewegingen. De oorzaken van deze klachten kunnen zeer divers zijn. Het kan gaan van een sportblessure tot een neurologische afwijking. Wat zijn de gemiddelde kosten van een fysiobehandeling en wanneer krijg je deze kosten vergoed? Lees verder »

Zorgverzekering afsluiten als sporter

Maandag 8 januari 2018 om 11:55

Bij het afsluiten van een zorgverzekering staat iedere Nederlander elk jaar weer voor een belangrijke keuze. Want welke verzekering is het meest passend bij uw situatie? Gaat u voor een aanvullende verzekering, of kiest u liever voor een verzekering waarbij u minder hoeft te betalen, maar waarbij ook minder zorgkosten worden gedekt? Lees verder »

Ideeënbus

Uw mening telt!
Hierhebikpijn.nl is van de fysiotherapie, dus ook van u! Heeft u ideeën waarmee we de website kunnen verbeteren? Of wilt u graag een bijdrage leveren? Laat het weten!
Uw feedback is altijd van harte welkom.

Contactformulier »

© copyright 2018 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF