Handleiding 'fysiotherapie op afstand' voor praktijken
Vrijdag 27 maart 2020 om 15:32

Om praktijken zo goed mogelijk te ondersteunen bij de omschakeling naar 'fysiotherapie op afstand' hebben we een handleiding voor fysiotherapeuten gepubliceerd. Middels dit stappenplan helpen we praktijken snel en zorgvuldig de omschakeling te maken. Fysiotherapie is tijdens de coronacrisis vrijwel alleen nog maar op afstand mogelijk nu fysiotherapeuten geen patiënten meer mogen ontvangen in de praktijk zelf.

De handleiding gaat onder andere in op aanpassingen die fysiotherapeuten aan hun website kunnen maken en hoe zij patiënten kunnen helpen tijdens de coronacrisis. Ook bevat de handleiding tips over hoe fysiotherapie op afstand eruitziet en hoe fysiotherapeuten een online behandeling kunnen declareren bij de zorgverzekeraar.

De handleiding fysiotherapie op afstand is vanaf vandaag beschikbaar en in te zien op de website.

Eerder deze week besloten we onze diensten voorlopig gratis beschikbaar te stellen aan alle fysiotherapiepraktijken in Nederland. Dit om de online intake van patiënten eenvoudiger te maken en de instroom van nieuwe patiënten tijdens de coronacrisis op gang te houden.

Meer lezen?

Bekijk het fysiotherapie blog »

© copyright 2020 Hierhebikpijn.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   ontwerp: SWiF